Априлски мами 2016 - Тема 5

• 29 025
  • 713
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте момичета Simple Smile
Нашия хемоглобин е 102  newsm78 и изобщо изследванията не ми харесват, няма почти нищо в нормите Sad Чак другата седмица ще ходим при ЛЛ, но се съмнявам да изтърпя до тогава

# 91
Звездичке, а посочените реф. стойности да не би да са за възрастни?

# 92
Здравейте и при нас имаше стойности които не са в норма, но лекарката каза да не ги гледам, защото са различни за деца.

# 93
Звездичке, а посочените реф. стойности да не би да са за възрастни?
Явно са за възрастни, защото намерих едни мои изследвания от миналата година от същата клиника - стойностите са еднакви. Ще видим какво ще каже ЛЛ.
Днес сме с нов проблем - както нищо й нямаше на малката, като се събуди от сутрешния сън и едното и оченце беше залепнало  #Crazy Промих, изчистих, но продължава да отделя секрет...усещам как още утре сутрин отиваме при ЛЛ

# 94
И на Дани беше станало така - с лайка го промивахме и до другия де нямаше нищо Simple Smile

# 95
  • Стара Загора
Ох, и ние утре ще ходим на лекар, че гласът на Мила пресипна много и не може да плаче или да се смее. Дано не е нещо сериозно 😐
Купих днес пуешкото пюре на Нестле Гербер, защото е с най-висок % месо и от вторник мисля да вкарам месо. Колко дни се въвежда? Някои майки ми казаха през ден 7 пъти тоест за 2 седмици.

# 96
Звездичке,когато го имах този плоблем купих физиолигичен разтвор Mary Mer.И на памуче капнах от разтвора и почистваш очето от вън на вътре.И без да повтаряш със един и същи памук.

# 97
Благодаря ви момичета Simple Smile Цял ден промивам с Физиологичен разтвор, сега направих и лайка, сякаш се пооправи, ще видим утре сутрин. Хубава вечер и спокойни бебчета 😘

# 98
Момичета,незнам вие как сте,но мен ме обвзе коледното настроение и мисълта,че ще празнуваме с още един член на семейството ме кара от сега да мисля за украса,подаръци,сладкиши.И като казах подаръци на вашите сладки бебоци какво ще купувате за коледа? Simple Smile

# 99
Физ. р-р е солен, подходящ ли е за окото?
Десито, ние като сме с АБКМ, ще въвеждаме ли яйце?
Мен отдавна ме е обзело коледно настроение, само да преполовим ноември и вадя украсата! Ще купя и разни тематични гащеризони за снимки под елхата.

# 100
Ми на мен ми го каза ЛЛ и да ти кажа мина и очето.А тези ампули на Mary Mer не ги знам колко са солени,но на нас ни подействаха.
Инаме и аз съм почнала да търся в сайтовете някакви коледни костюмчета.И едвам чакам да наближи декември и да украся.

# 101
Ние ползваме Маример, но за нослето. Радвам се, че са й помогнали ooooh!
Някой тези дни поръчвал ли е от Некст? Не ми приема поръчката и се чудя в сайта ли е проблемът?

# 102
Купих днес пуешкото пюре на Нестле Гербер, защото е с най-висок % месо и от вторник мисля да вкарам месо. Колко дни се въвежда? Някои майки ми казаха през ден 7 пъти тоест за 2 седмици.

На мен медиатърката ми каза да въвеждам месо 10 дена като давам през ден

# 103
Ние ползваме Маример, но за нослето. Радвам се, че са й помогнали ooooh!
Някой тези дни поръчвал ли е от Некст? Не ми приема поръчката и се чудя в сайта ли е проблемът?
Имало проблем с плащанията Simple Smile И аз днес ще се пробвам.

# 104
  • Нейде из лудите гори...
Привет!

Иде ми вече да крещя! Това моето както заспиваше без цица, биби категорично отказва, така от няколко дни не ме оставя да стана от леглото. Усети ли , че се измъквам и РЕВЕ за гърда - не да суче, само да е в устата й .  smile3511
Супер много ме натоварва това, не случайно бутах биби още в родилния дом, за да не се стига до тук, а то какво стана, пак същата история. Давайте идеи какво да я правя, че ако не овладея положението ще й спирам кранчето. Не ме кефи да съм вързана за леглото, нищо не разбирам от съня й.  Crossing Arms

Хемоглобина й е 119, добре е, за дете, което яде често и не яде месо.
Хариста, това с диетата малко ми обягва... Жара яде на 2-3 часа и последния месец качи 540гр, при положение, че е основно на кърма.  Peace

Краставиците са хит и у дома, винаги имам в хладилника, а вчера купих и от онези 2 go пюрета на Babylove, нищо че го пишеше за 1+, съдържанието беше банан, ябълка и праскова, всичко е яла така или иначе. Хареса й, явно лъжицата не я кефи. Ще се запася с такива за пътуването ни, мисля, че са удобни.

Тия дни го обещават хубаво времето, мисля да изкараме повече часове навън, току виж ме изненада със сън в количката...  Whistling

ХУбав ден!

Общи условия

Активация на акаунт