Априлски мами 2016 - Тема 5

• 29 024
  • 713
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря ви много момичета! Simple Smile

# 76
  • Владая
Sofinka:-) ,честит рожден ден на патерица.Желая здраве,щастие и любов и най послушните бебоци.

Вчера не съм минавала но ММ почива и не можах да се доредя до компютъра  Laughing

Да ви кажа имам подозрения че някой ми подменя бебето,нощно време  Laughing Laughing Laughing През деня е кротка та кротка,а нощно време 2 пъти се събужда с такъв рев,че сигурно чак в другата улица я чуват.Ставам по 100 пъти на нощ,да давам биба,да успокоявам и т.н.т.

За травмите,още нямаме,но оня ден за малко да направим беля,кучето я спаси,да ви призная.
Прибирахме се от разходка,в едната ръка коша с Ивето,в другата торбата с пазара,
и в  момента в който да затворя вратата на двора Ива като скочи от коша,аха да падне на стълбите,
Рони застана пред нея и я подпря с тялото си.Не ми се мисли какво щеше да стане ако се беше изтърколила по стълбите.

lilsii87 ,прекрасна жилетка,аз също обичам да плета,но не ми остава време,а ми действа много успокояващо.

За изследванията и ехографа ние във вторник ще ходим на консултация,
защото заради рубеолата пропуснахме датата на консултацията,та дефакто на 6м и половина ще ходим.

# 77
Вечерта мина спокойно, но днес имам едно Кротко бебе! Измих котешката тоалетна , напълних я, измих баня и тоалетна, изкъпах се( плюс кисненето под душа, заредих сушилнята и нито един път Тервел не ме извика за нещо!!! Обикновено, намира най-неудобния за мен момент да се измъкна и да погледна за какво мрънкори, но днес- бях забравила колко е хубаво да почнеш нещо и да го свършиш до края без някой(бебе, куче, коте, мъж) да те прекъснат поне 2-3 пъти. Joy

# 78
  • София
Страхотна жилетка, Лилси!
Ох иска ми се и ние да спяхме повече,,,, Аз по принцип рисувам /цял живот де/ но напоследък нямам време за нищо ...Добре че и ММ помага с домакинството, но малкия малко спи... Напоследък има някакви проблясъци, ама не мога да се настроя- като съм свикнала да спи по половин час след игра...
Да се похваля- време- не -време, взех си нов компютър, край с блъскането пред единствения и менкането на профили и пощи Simple Smile Яко ми е  Laughing

Не сме ходили на консултация от месец.... нали се преместихме. Все се чудя тук кога ще го направим - но слава Богу малкия не дава признаци на нещо необичайно, не е и заслабнал като го гледам... Laughing

# 79
Здравейте девойки. На Рада винаги й се отразява добре смямата на мястото. Интересно й е. Спи навън в чувалчето, гледа ни как се къпем в басейна, обаче вчера много се стресна. Гледа басейна и изведнъж баткото се засили и скочи. Така се стресна, че е изчезнал под водата, че се разрева юнашката. Със сълзи и тъга направо. Явно се уплаши Joy

# 80
Колко е хемоглобина на мъниците ви? На Максим е 110, днес сестрата каза, че му е на границата. А за бебе, което не яде месо, направо бил добре.
Пита ме на колко часа яде, аз й казах, че се храни на често. Тя каза, че така му правя диета за отслабване - често и по малко и затова не качвал ( за месец само 100 гр е качил, но е пораснал с 2 см, 8 кг и 72 см е).

# 81
  • София
Мами, някъде напред в темата ни, някоя от вас беше писала,( търсих поста, но не го намирам) че има референтните стойности от кръвните изследвания при бебетата. Много моля ако може на ЛС стойностите, пускахме изследвания и имам притеснения. bouquet

# 82
  • Стара Загора
Нашият хемоглобин е 112 и неговата ЛЛ каза,че е супер.Мисля,че няма място  за притеснение.
Момичета и аз да седна най-после.Днес имахме гости,колегите ми,които не го бяха виждали още.Няма да ви казвам за 12 души какво готвене падна два дни.Вчера предястията,а днес салати и основно  ooooh!.Добре,че Борис е много кротък и сам се заиграва.Мразя да посрещам толкова хора-пълна лудница. Whistling
И аз обичам да плета,ама малко не ми достига времето.

# 83
Нашия хемоглобин е 126 и ЛЛ каза,че е супер.Ама Сияна яде месо и може би затова е в тези стойности.Днес със паяка отиде до пердетата и взе да ги дърпа,добре че реагирах бързо,щеше да събори корниза на главичката си.Голяма калпазанка. Grinning Grinning

# 84
Днес си направихме чудесна разходка Simple Smile Дано и утре да е хубаво времето Simple Smile

# 85
Моята спа на двора в количката:-) За похвала е..

# 86
  • Karnobat
Колко хубаво е да излезеш на разходка. Покрай влизането в болницата и после възстановяването не бяхме излизали 2 седмици.
Адиктед нашият хемоглобин също беше 110 и бил малко на границата,но като цяло не било притеснително. Бяхме качили само 180гр, но пък с 2см пораснал. Преди да се разболее беше си направил 4 кратно хранене, като аз допълнително му давах малка закуска между две от тях. Те са вече и по активни,така че може би ще има и месеци в които няма да качат и грам

# 87
Забравих да споделя, последния хит е да му обеля парче краставица и той я ръфа като бобър дърво Wink Става остро като молив.

# 88
Аз веднъж му дадох така да яде банан и не повторих - задави се здравата! Сега му давам малки парчета Simple Smile

# 89
Ще пробвам с краставицата..

Общи условия

Активация на акаунт