Априлски мами 2016 - Тема 5

• 29 017
  • 713
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте мамита,
Софинка, честит рожден ден, пожелавам ти много здраве, късмет и всичко най-най Simple Smile

Ние пак бяхме болни 1 седмица, днес бяхме на контрола и всичко вече е наред, ама докторката забеляза страшно подутия долен венец, та май и ние скоро ще си имаме зъбче Simple Smile Ама бебка е толкова крива тези дни, че е ад. Иначе ние си караме според това какво иска тя. Когато стане сутрин хапва, после игра и сън и така сме си цял ден.Правим и разходка, но всеки ден по различно време, аако е хубаво времето и не вали  Simple Smile Почти след всяко ядене подремва и аз имам време да си свърша работата, че и сериалчета да гледам и да и плета разни жилетчици, шапчици и т.н. По принцип през деня спи при мен на спалнята или в шезлонга, а вечер в нейната кошара. Но тези дни като е крива спи при нас на спалнята, ама после съм като пребита, защото не мога да се отпусна да спя. Снощи беше ад, цяла нощ се въртя и мрънка, даже и при нас на спалнята, което не се е случвало до сега. И яде 2 пъти през нощта, което също не е нормално за нея, ама нищо, мама сега ще пие една конска доза кафе и ще си довърши работата, докато зверчето спи Simple Smile Иначе и тя се заиграва доста вече сама и сме на "бабабааб" и други такива Simple Smile

За финал ви пращам една снимка, да видите с какво се занимавам докато зверчето спи  Laughing
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 04 ное 2016, 15:29 от lilsii87

# 61
Здравейте, мами!
Не зная дали вече сте коментирали, но бих искала да ви попитам правихте ли вече ехографския пеглед на 6-месечните бебешоци? Оказа се, че е много трудно да си запазя час с направление с номер  0634, навсякъде  ме отсвириха Sad Вие къде го правихте?

# 62
Ти ли си оплела жилетката? Разкошна е!
Нашето направление важи още седмица, а аз чак днес се сетих. Звъня да запазя час, но не ми вдигат. Дори не съм избрала при кого да е прегледа, звъня на регистратура. В краен случай ще си платя прегледа.

# 63
Ние запазихме час за ехограф в болницата, където е и педиатърката ни. Не сме имали проблем.

# 64
Аз пробвах в Токуда, в Медицински център по детски болести и на още няколко места, но накрая успях да запазя в ДКЦ 15  Wink

# 65
За ЕХО-то минах още в същия ден, в поликлиниката където е педиатърката. Въпреки, че 3 жени много грубо се опитаха да ме прередят и да ме избутата както съм в коридора с количката и си чакам кротко и мълчаливо, докторката ни поканиха преди всички Wink Израженията на лицата им -безценно!:)

# 66
  • Варна
Софинка честит рожден ден, много здраве и сполука ти пожелавам  bouquet
Благодаря Ви момичета  Heart Eyes

Пфууу...ама защо не мога да виждам снимките които качвате  newsm78
На ехограф сме в понеделник  Peace
Днес направих каша от ориз - Баланс на Крина, смятах по-късно да ги въвеждам, но тя нищо не иска да яде. Сварих ориз и пасирах с авокадо, банан и кърма(едвам изцедих 5-10 мл.) и о чудо....яде та се къса  Laughing

# 67
Ти ли си оплела жилетката? Разкошна е!
Нашето направление важи още седмица, а аз чак днес се сетих. Звъня да запазя час, но не ми вдигат. Дори не съм избрала при кого да е прегледа, звъня на регистратура. В краен случай ще си платя прегледа.

Да, аз съм я плела Simple Smile и още други неща, хоби ми е Simple Smile На нас ехографа ни го направи педиатърката, има си в кабинета ехограф.

# 68
  • Стара Загора
И аз не мога да видя жилетката  Sad

# 69
Не знам защо се получава така, явно нещо не правя както трябва. Поствам я още веднъж, дано стане Simple Smile

# 70
Не знам защо се получава така, явно нещо не правя както трябва. Поствам я още веднъж, дано стане Simple Smile

Душичка! И как стабилно седи Simple Smile. Много е хубава жилетката.Браво на мама Simple Smile

# 71
Здравейте, момичета!
Днес Давид направи първото си падане от леглото. Бях до него, не знам как се случи. Удари си главата отзад на ламината. Ходихме до личната лекарка и до Пирогов. Лекарите казаха, че не установяват травма и няма нужда от снимка. Трябва обаче да го наблюдавам 2-3 дни. Утре с ММ ще ходим да търсим килим, за да го държа на него през деня.
Една приятелка обеща да ми даде каска за прохождащи деца.
Иначе Давид от няколко дни е започнал да бръмчи и да вика "мамамамама....." Пълни ми сърцето.........❤

# 72
  • Стара Загора
Прекрасна е жилетката,наистина  bouquet.А слънчицето още повече!!!

# 73
  • София

Пу-пу, разкошна е тази прекрасна сладурана.

# 74
И аз да се запиша с първата травма на Тервел. Точно се нахрани с овесена каша, нахрани и кучето, разкопчах колана , свалих лигавника и в момента, в който го оставих настрани наш Тервел със замах се наведе както обича да висва на колата и си удари главата в пода. Естествено се разрева мъжката, ама пък ние се посмяхме и той бързо се разхили и той. После цяла вечер беше най-послушното и кротко бебе, което само си играе и тихичко приказва на играчките си Wink Сега си спи. Имах в камерата охладители за хладилна чанта, увих един в тензухена кърпа и налагах само студена кърпа. Сега е леко червено и няма да стане голяма цицина Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт