Софинка, честит рожден ден, пожелавам ти много здраве, късмет и всичко най-най

Ние пак бяхме болни 1 седмица, днес бяхме на контрола и всичко вече е наред, ама докторката забеляза страшно подутия долен венец, та май и ние скоро ще си имаме зъбче
Ама бебка е толкова крива тези дни, че е ад. Иначе ние си караме според това какво иска тя. Когато стане сутрин хапва, после игра и сън и така сме си цял ден.Правим и разходка, но всеки ден по различно време, аако е хубаво времето и не вали
Почти след всяко ядене подремва и аз имам време да си свърша работата, че и сериалчета да гледам и да и плета разни жилетчици, шапчици и т.н. По принцип през деня спи при мен на спалнята или в шезлонга, а вечер в нейната кошара. Но тези дни като е крива спи при нас на спалнята, ама после съм като пребита, защото не мога да се отпусна да спя. Снощи беше ад, цяла нощ се въртя и мрънка, даже и при нас на спалнята, което не се е случвало до сега. И яде 2 пъти през нощта, което също не е нормално за нея, ама нищо, мама сега ще пие една конска доза кафе и ще си довърши работата, докато зверчето спи
Иначе и тя се заиграва доста вече сама и сме на "бабабааб" и други такива 
За финал ви пращам една снимка, да видите с какво се занимавам докато зверчето спи
Вие къде го правихте?