Априлски мами 2016 - Тема 5

• 29 035
  • 713
  •   1
Отговори
# 630
Получихте ли парички мами? Аз да!

# 631
  • Karnobat
Така заваля, отново! А до камината едно уютно! Привет мами!

И всичко приключва да тук! Много е криво това мое детенце! Четвъртото зъбче пробива,постоянно иска да бъде носен,сам не иска да стои,а храненето е кошмар, а той си хапваше доволно. Следващите дни ще го оставя на мляко май! Позакашля се от време на време, но ми звучи като задавяне, като че ли? Дали е възможно от слюнките

# 632
Правя списъци сега от къде, какво да купувам Simple Smile Сега ще проверя и аз Simple Smile В списъка естествено ще има памперси Simple Smile и мокри кърпи.

# 633
  • Владая
Добро утро,прекрасни  bouquet

Аз открих цаката на поспиването до късно,сутрин Ива става в 6.30
буди кака и тати и започва игра,но когато те се изнесат към 7ч,
гася лампи,примъквам я до мен на спалнята и доволно поспиваме до 9-9.30
блаженство.Нощите също са ни по спокойни.
Важното е че започнах да поспивам,че не се издържаше вече.

Още нямам смс  Rolling Eyes

Ние абсурд да излеземе,тук е -8,сняг до колене,няма как да заора с количката.
А и вчера имаше тържество на площада при нас,каката имаше участие от танцовата,
след 1ч на студа днес съм болна.Покрай Ива съм се изнежила.
Хубав ден и спокойни бебоци.

# 634
Позакашля се от време на време, но ми звучи като задавяне, като че ли? Дали е възможно от слюнките

Мисля,:че да.

И аз имам превод.  Mr. Green

# 635
Знам си аз, че като чета чета за вашите бебета как не спят и са недоволни и кисели, ни чака същото след две седмици. Е честито ни. Четвърта вечер не спи. Иска само, ама само на гърда. Аз към четири сутринта вече не издържам. Уж през деня поне беше добре, ама днес и през деня е кисела. Зъбчето изби, ама докога ще е така кисела????
Cry
Тедка аз замразявам остатъка в пластмасов контейнер и след ден го размразявам на водна баня.

# 636
  • Варна
Превод има !

За лигите - да, моята кашля от тях твърдо !

За пюрето - няма проблем да разделиш на две бурканчето и втората половина да дадеш в други ден, просто не яжте направо от цялото количество.

За глутена - аз още не съм давала, направих си оризово брашно и правя каша, също съм давала просо и елда. Мисля си първият глутен да е - овесена каша, разните му купешки сухари ще избягвам, ще приготвя сама като дойде ред. Абе като се замисля не ползвам нищо готово, всичко засега си правя у дома, макар, че все се изкушавам като ги загледам на щандовете готовите био каши, но зачета ли съдържанието бързо ми минава мерака.
Не помня споделяла ли съм за пилешкото(домашно) - замразих го в кубчета за лед с бульонче, и после в торбички - много удобно.

# 637
Аз 1те дни съм сложила добре сварено пилешко в кутийка в хладилника, бульон на кубчета в камерата. Взимам месце и малко пюре и давам , за да знам че е изядено месото, после ако иска още давам само зеленчука. Днес е голяма пиявица....няма да ходя на пазар Sad Едва успях да мина през банята, добре че беше кучето да се заиграят двамата, че да се изкъпя и до там .........

# 638
  • Варна
Мами от Некст успяхте ли да пазарите, днес цяла сутрин се мъча ама не става  newsm78

# 639
Превод има.
Даже ходихме до па-па и оставих едни бързи 150 лева.Но предпочитам да пазаря за 10-15 дена,да не ходим ден през ден до белешкия. Simple Smile

# 640
Аз успях да пазаря от Некст. Доста от нещата им са изчерпани вече. Търсих ватирани или поларени гащеризони, размер имаше само от един камуфлажен. Поръчах и шапки с козирка, защото когато му свети слънце в очите става изключително нервен. В ХМ също няма размери.
Зина, овесено брашно с плод е уникална комбинация Heart Eyes дано да ви хареса.
Хариста, и аз едва успях да си измия лицето, и то преди малко. Къпането при нас е когато таткото се прибере.

# 641
Излязохме с 2 часа закъснение, купих му елечета за вкъщи и все пак успях да мина през магазина за бързо пазарене.Ама този път на мен ми беше студено. Много съм доволна от бодитата в Кауфланд(взех предната седмица , тези на звездички). Ще поръчам нещо, че няма да мога да смогна...пиявицата  пак е закачена за мен. Поне навън поспа малко.

# 642
  • Стара Загора
Момичета,като ви чета май при почти всички бебоци е едно и също положението  newsm78.И ние имаме вечери в които спим по-добре,но има и такива в,които се будим на 1 час. ooooh!
Иначе,през деня спи много спокойно-сутрин от 10-11.30,следобед 13.30-15 и вечер 17-17,30,но ако не дремне надвечер е много крив после.Ние излизахме за малко,колкото да закараме батко му на училище,еми няма такъв студ.Искам да е лято-о-о-о  smile3511
Днес му предложих овесени ядки с настъргана ябълка,много-о-о ги хареса.Излапа всичко.Хубавото на застояване вкъщи,е че вече стоим повече на гърнето и вършим работа.Даже му харесва и все иска да гледа вътре Simple Smile

addicted,как са вашите петна?Имате ли промяна?

Последна редакция: чт, 01 дек 2016, 17:54 от Mendeleevka

# 643
Ахахаха менделеевка. Само колко е щастлив на гърнето Simple Smile
Аз чакам с нетърпение отмяната, че направо   Twisted Evil

# 644
  • Стара Загора
stlichka,хубаво е наистина да има кой да те отмени.Нашите баба и дядо се връщат утре след един месец на гости при сестра ми.И аз се надявам да го погледат поне един час,че да отидем да понапазарим вече с ММ за коледа.

Общи условия

Активация на акаунт