Светлината на моя живот - Тема 17

• 52 812
  • 750
  •   1
Отговори
# 255
Така, аз малко посред нощ си изпълнявам поръчките, но какво да се прави... Чак сега ме навести музата.  babydust7

Ето ги обещаните клипчета от епизода по случай Свети Валентин. txtloves

http://tranzit.dir.bg/load.php?id=dT5pj6QP1vqVHVbY2795155 - началната сцена

http://tranzit.dir.bg/load.php?id=whIHFZBMODvIaFzJ2795159 - тичането по плажа

http://tranzit.dir.bg/load.php?id=LAberhfiNfTwgXem2795160 - Сурадж прави подарък на Сандия по наистина уникален начин

Уаууу, благодаря ти от сърце за великолепните клипове и гифчета със Сурадж и Сандия от техния специален Свети Валентин  txtloves txtloves txtloves smile3521 Oha! love001 ura Не мога да им се нагледам - толкова много ми харесват тук, че веднага си смених подписа!!!  Crazy Crazy Crazy Веднага си свалих и уникалните клипчета, но имам проблем с първото видео!  newsm78 При първия клип много се разминава звука и картината - до този момент не се е случвало!  no no no Радост - видях и частта, където Сурадж свири на китара на Сандия!!!  txtloves txtloves txtloves Свалих си я - но не е пълната част!  cry Ако можеш би ли я качила цялата - имам в предвид и след края на музикалното изпълнение, когато Сурадж и Сандия си говореха на плажа и тя се чудеше кога е започнал да свири  newsm18 Heart Eyes Flushed Flushed newsm41 Тогава Сурадж извика онова момче и той излезе изпод масата!  smile3533 Сандия каза на Сурадж, че се е почудила кога съпруга й е станал рок звезда - а Сурадж започна да дрънка на китарата и й каза, че любовта му към нея е 100 процентова  txtloves txtloves txtloves luvbed Kissing Heart Two Hearts hug И тогава Сандия го закачи по носа и се гледаха много влюбено!!!  smile3534 Two Hearts txtloves Flushed newsm41 И после тръгнаха към плажа!!!  grinning039 ppp Hands Clap Ако можеш когато ти остане време погледни отново и първата част и ако няма проблем с разминаването на звука и картината - пусни я отново!!!  newsm51 Kissing Heart Two Hearts Ако пък е проблем да ги режеш качи изцяло първата част и това с китарата до края! Няма проблем за размера и това, че е на хинди!!!  lovekiss lovekiss lovekiss От там вече моманта между Сурадж и Сандия на плажа и след това, когато Сурадж донесе на Сандия подарък за през кръста и си я гушна - всичко е идеално!!!  txtloves txtloves txtloves luvbed Kissing Heart Two Hearts kiss Там няма никакви проблеми - никакви разминавания!!!  newsm44 newsm44 newsm44 Наистина всички сцени между Анас и Дипика/ Сурадж и Сандия от Свети Валентин са толкова красиви, романтични, чувствени, страстни!!!  newsm81 People Cop Hands Clap Flushed grinning039 Сурадж и Сандия ни показват толкова много любов, страст, чувства - толкова са сладки как влюбено се гледат, как се прегръщат, как се пръскат с водата, как Сурадж носи Сандия, момента с тортата, момента с китарата - всички ме разтапят!!!  txtloves txtloves txtloves luvbed Kissing Heart Two Hearts loveuuu Flushed grinning039 Много се извинявам, че те притеснявам и все искам нещо - ти си невероятна! Благодаря ти от сърце, че винаги откликваш на молбите ни!!!  lovekiss lovekiss lovekiss Two Hearts Two Hearts Two Hearts family И не се притеснявай - когато можеш тогава!!!  smile3525 Two Hearts Flowers Bouquet

Радост, Софи, Ени, Надя - Радвам се, че нещата които пуснах са ви харесали, както и че споделяте мнението ми!!!!  smile3525 Kissing Heart Two Hearts Радост - хубав момент си си избрала за финал!!!  1swing Flushed Flushed Едно е сигурно - Анас и Дипика/ Сурадж и Сандия са номер 1 - уникални и недостижими!!!
txtloves txtloves txtloves luvbed Two Hearts Two Hearts newsm41

# 256
Уаууу, ето едни нови невероятни снимки на Анас от днес сред природата в Пунджаб!!!  newsm51 Kissing Heart Two Hearts Снимките са направени от брат му!!!  newsm76 newsm76 newsm76 Много готини снимки - красива природа, а Анас е като повелителя на тази красота!!!  txtloves txtloves txtloves smile3521 Oha! love001 ura

# 257
Видео от посещението на Анас в Пунджаб  smile3521снимките от предния пост също са от там ,пишеше и в кой град е ,но аз не го запомних  smile3521Много е мил Анас -всички да прегъене ,на всички да обърне вниманиеи не остана детенце с което да не се е снимал май  smile3521

https://youtu.be/28ZBUNZInbE

Последна редакция: пн, 05 дек 2016, 20:56 от Eny87

# 258
Ето още нови невероятни снимки на Анас от вчера с негови приятели, роднини и фенове!!!  smile3525 Kissing Heart Two Hearts Ени - благодаря ти!  lovekiss lovekiss lovekiss Ти също си пуснала прекрасни снимки и видео с Анас от там!!  txtloves txtloves txtloves Съгласна съм с теб - Анас е невероятен!!!  newsm44 Heart Eyes Flushed Толкова е добър и мил - снима се с всеки и поздравява всеки!!!  newsm81 People Cop Hands Clap Аз намерих още едно клипче с него от там - подобно е, но го пускам все пак!  newsm51 Представят го като Сурадж от "Светлината на моя живот"  newsm44 newsm44 newsm44 Както винаги Анас е супер готин, сладък и чаровен!!!  txtloves txtloves txtloves smile3521 Oha! love001 ura Има изумителна усмивка Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

http://jagbani.kesari.tv/news/video/1480941996356?utm_medium=pla … n=player_referral

# 259
Роси, благодаря ти много за новичките снимки. smile3525 Добре, че ми каза за разминаването в звука и картината, защото при мен си е наред и не знаех за проблема. newsm09 Всъщност, може би е защото тази част беше по-дълга от останалите две, особено щом при другите го няма това разминаване, те бяха по-късички. Сега ще го запиша пак и най-вероятно ще го резна на две за да не стане отново някой гаф. Peace Ако има такива разминавания, не се притеснявайте да казвате, за да мога да коригирам нещата. Понякога сайта, в който ги качвам прави проблеми, а е възможно и програмата нещо да е дала на късо. Thinking Не ми е никакво неудобство да ги запиша пак, по-добре да си имаме нещата с най-доброто възможно качество. smile3521 Така че, благодаря ти, че ми каза за този проблем Роси. Hug Направо търкай това видео от папката си, след мъничко ще го кача наново и се надявам да се отървем от разминаванията. typeuu
Ако е имало такова нещо и при някое от другите клипчета, които съм качвала, кажете, за да мога да ги запиша наново. Наистина не ме притеснявате, даже ще ми е по-спокойно да знам, че съм качила нещата както трябва.  smile3503
Ени, много ти благодаря за уникалните снимки и за видеото с Анас! newsm51 Уникален сладур е! newsm76

Тара, Роси, ето го момента със Сурадж, в който си признава, че не той е свирил на китарата.  newsm62

http://tranzit.dir.bg/load.php?id=If167dYvW1QbyBbB2795990

И няколко колажа, които още не съм качвала тук:

"Ако един мъж изисква да се държат
с уважение към съпругата му,
значи и самият той е достоен за уважение."

"Чичо.
Някой специален, който винаги има
специално място в сърцето ти;
За когото мислиш винаги,
изпълнен с гордост
и когото цениш и обичаш безкрайно..."

"Силната жена се изправя лице в лице
с всяко предизвикателство и му намигва..."

А, и непосредствено след рождения ми ден пропуснах да се похваля. Ето ми го подаръка от неповторимите актьори от Светлината. Gift

Съобщението от Анас и екипа му го видях първо и ми стана толкова мило. Two Hearts Уникален старт на деня беше. Party От тях имам и картичка, но нямаше как да напъхам всичко в един колаж... newsm62 После ми честитиха Пуджа, Гаурав (Раджкумар) и Дриша (Пари). Two Hearts И накрая идеалния завършек беше честитката на Дипика, тя ми писа вечерта. newsm76 Ами, страхотни хора са, направиха празника ми изключително специален. ura Супер мили са с феновете си... txtloves

# 260
Така, ето го клипчето, записах го наново и за всеки случай е на две части.  smile3503 Надявам се сега да е наред. Praynig Но ако пак има проблем кажете, за да разбера кое точно не ми работи както трябва...  Peace

http://tranzit.dir.bg/load.php?id=gewSQ4e85GEQ98zh2796048 - I-ва част.

http://tranzit.dir.bg/load.php?id=MpBBeZJqu08VzH8N2796051 - II-ра част /храненето с торта/

# 261
  • Сливен
Роси Hug, Радост Hug и Ени Hug благодаря ви за прекрасните колажи, клипчета, гифчета и снимки Hug

Радост Hug колажите ти са много хубави smile3525

# 262
А, и непосредствено след рождения ми ден пропуснах да се похваля. Ето ми го подаръка от неповторимите актьори от Светлината. Gift

Съобщението от Анас и екипа му го видях първо и ми стана толкова мило. Two Hearts Уникален старт на деня беше. Party От тях имам и картичка, но нямаше как да напъхам всичко в един колаж... newsm62 После ми честитиха Пуджа, Гаурав (Раджкумар) и Дриша (Пари). Two Hearts И накрая идеалния завършек беше честитката на Дипика, тя ми писа вечерта. newsm76 Ами, страхотни хора са, направиха празника ми изключително специален. ura Супер мили са с феновете си... txtloves

Роси, благодаря ти много за новичките снимки. smile3525 Добре, че ми каза за разминаването в звука и картината, защото при мен си е наред и не знаех за проблема. newsm09 Всъщност, може би е защото тази част беше по-дълга от останалите две, особено щом при другите го няма това разминаване, те бяха по-късички. Сега ще го запиша пак и най-вероятно ще го резна на две за да не стане отново някой гаф. Peace Ако има такива разминавания, не се притеснявайте да казвате, за да мога да коригирам нещата. Понякога сайта, в който ги качвам прави проблеми, а е възможно и програмата нещо да е дала на късо. Thinking Не ми е никакво неудобство да ги запиша пак, по-добре да си имаме нещата с най-доброто възможно качество. smile3521 Така че, благодаря ти, че ми каза за този проблем Роси. Hug Направо търкай това видео от папката си, след мъничко ще го кача наново и се надявам да се отървем от разминаванията. typeuu
Ако е имало такова нещо и при някое от другите клипчета, които съм качвала, кажете, за да мога да ги запиша наново. Наистина не ме притеснявате, даже ще ми е по-спокойно да знам, че съм качила нещата както трябва.  smile3503

Тара, Роси, ето го момента със Сурадж, в който си признава, че не той е свирил на китарата.  newsm62

http://tranzit.dir.bg/load.php?id=If167dYvW1QbyBbB2795990

И няколко колажа, които още не съм качвала тук:

"Ако един мъж изисква да се държат
с уважение към съпругата му,
значи и самият той е достоен за уважение."

Така, ето го клипчето, записах го наново и за всеки случай е на две части.  smile3503 Надявам се сега да е наред. Praynig Но ако пак има проблем кажете, за да разбера кое точно не ми работи както трябва...  Peace

http://tranzit.dir.bg/load.php?id=gewSQ4e85GEQ98zh2796048 - I-ва част.

http://tranzit.dir.bg/load.php?id=MpBBeZJqu08VzH8N2796051 - II-ра част /храненето с торта/

Радост  Hug Първо поздравления от цялото ми сърце за невероятните пожелания от Анас, Дипика и актьорите от "Светлината" по случай рождения ти ден!!!  newsm44 Kissing Heart Two Hearts txtloves nbirthday Oha! ura Наистина супер много се радвам за теб - ти го заслужаваш, защото си невероятен човек!!!  lovekiss lovekiss lovekiss Ти си тяхна искрена и огромна фенка - представям си колко много си се зарадвала, когато си видяла тези поздрави - особено от Анас и екипа му и от Дипика!!!  newsm81 People Cop Hands Clap txtloves family Определено те са направили рожденият ти ден супер специален и незабравим!!! newsm44 newsm44 newsm44 Анас и Дипика за пореден път доказаха, че са номер 1 - че обожават феновете си и държат на тях!!!  txtloves txtloves txtloves Възхищавам им се и ги обичам все повече и повече!!!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts newsm20 lovekiss  Crazy Two Hearts Поздравите им са толкова мили и хубави!!!  luvbed txtloves Kissing Heart Поздравите от Пуджа/ Емили, Гаурав/ Раджкумар и Дриша/ Пари също са уникални!!!  newsm44 Two Hearts newsm08 Те също всеки път доказват, че са невероятни хора - Пуджа винаги е много мила, Гаурав и Дриша също!!!  newsm76 newsm76 newsm76 Много се радвам, че така хубаво са те зарадвали!!!  newsm51 nbirthday Tada Радвам се за теб най-искрено!!!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Благодаря ти и за поредните прекрасни колажи - много ми харесват!!!  smile3525 newsm76 Two Hearts

И сега от сърце искам да ти благодаря за бързата реакция и че веднага качи клипчетата, за които те помолих!!!  newsm51 Kissing Heart Two Hearts Страхотна си ...  newsm76 newsm76 newsm76 Веднага си свалих и трите части и всичко върви перфектно!!!  newsm44 newsm44 newsm44 Няма никакви разминавания този път - Анас и Дипика ми пълнят душата!!!  txtloves txtloves txtloves luvbed Kissing Heart Two Hearts love001 Все пак обаче не мисля, че проблема с разминаването в клипа е бил в големината и времетраенето!  newsm12 Ти предния път ни пусна дори по-дълго видео - това със Сурадж и Сандия в каруцата - и тогава нямаше никакво разминаване!!!  txtloves txtloves txtloves До този момент не е имало - затова си мисля, че може би причината е била временна - нещо от програмата ти!!!  smile3503 Може би е била натоварена от нещо и това е довело до разминаването!!!  no no no Може лесно да провериш дали е от това - първото видео може да го запишеш и изцяло и да го качиш и така до момента, в който Сурадж седна да свири  newsm10 Така ще разберем дали пак ще се разминава или не - така и ще прецениш!  smile3525 Не смятам, че е от дължината - затова опитай и така - ще го свалим и ще ти кажем как е тук!  lovekiss lovekiss lovekiss Стига да ти се занимава де - иначе така на части си върви всичко супер!!!  txtloves txtloves txtloves Просто е хубаво да опитаме, за да разберем това ли е причината и ти да си знаеш в бъдеще, когато качваш!!!  newsm51 Благодаря ти за пореден път за всичко, което правиш за нас - върха си!!!
  lovekiss lovekiss lovekiss

# 263
# 264
Миналата година на 5 и 6 декември Анас, Дипика и останалите актьори от "Светлината" посетиха град Пушкар в Раджастан!!!  smile3525 Kissing Heart Two Hearts Правителството откри там истинска улица Хануман Гали заради любовта си към нашият сериал!!!  newsm51 newsm76 Two Hearts С това "Светлината на моя живот", актьорите и екипа на сериала влязоха в книгата на Гинес - това се случва за първи път!  newsm44 newsm44 newsm44 Тогава Анас и Дипика цял ден и цяла нощ се забавляваха заедно - обикаляха из Пушках, пееха, танцуваха, смееха се заедно!!!  txtloves txtloves txtloves smile3521 Oha! love001 ura А вечерта те и останалите актьори се срещнаха с техните фенове там  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Heart Eyes Flushed Flushed family Това са едни невероятни и незабравими спомени - по този повод си позволих да направя един колаж с техни снимки от там!!!  txtloves Kissing Heart luvbed Heart Eyes newsm41 car003 Дано отново имаме щастието да видим Анас и Дипика заедно в продължението на сериала, в друг сериал, на някое събитие или посещение заедно ... Praynig Praynig Praynig Two Hearts Two Hearts Two Hearts txtloves

# 265
  • Сливен
Роси Hug благодарят за прекрасните коментари и снимки smile3525 newsm51

# 266
Ето още 2 нови невероятни снимки на Анас!!!  smile3525 Kissing Heart Two Hearts Първата е от днес - много е готин и сладък!!!  txtloves txtloves txtloves smile3521 Oha! love001 ura Втората е с негово фенче от онзи ден!!!  newsm18 Heart Eyes Flushed Анас е върха ... newsm44 Two Hearts txtloves

Надя - благодаря ти от сърце за невероятните гифчета!!!  newsm51 Two Hearts loveuuu Особено първите три със Сурадж и Сандия са ми супер любими!!!  txtloves txtloves txtloves Обожавам момента, когато Сурадж и Сандия видяха резултатите и разбраха, че Сандия е приета в академията - така се радваха и гушкаха!  txtloves Kissing Heart Two Hearts luvbed Flushed ppp family Обожавам ги ... Crazy Crazy Crazy

# 267
Здравейте, момичета!за всичко!
Радост, не мога да изтегля клипчетата. SadИзписва ми "wrong session" newsm78 

# 268
Добър вечер  wavey wavey wavey
Роска Hug мерси за всички новички снимки  smile3525
Радост  Hug направила си много ,много красиви колажи които са наслада за очите и душата ,благодаря ти ,че ги сподели с нас love001  smile3525 мерси и за линковете  smile3525
Надя Hug мерси за чудесните гифчета  smile3525
Тара Hug аз изтеглих и двете клипчета без проблем преди малко,пробвай отново може би предишния път е изтекла сесията или просто не се е заредил линка  newsm78

# 269
Ени,опитах пак, но отново ми изписа същото wrong session data: ea0e4d4260b961a4f581340f55a04415 2016-12-07 01:51:33 22b08c2e6850f4745fbd6f148084317b ooooh!
Смених браузера и стана.До сега не ми се беше случвало. Hug

Последна редакция: ср, 07 дек 2016, 02:25 от Tara41

Общи условия

Активация на акаунт