Ето ги обещаните клипчета от епизода по случай Свети Валентин.
http://tranzit.dir.bg/load.php?id=dT5pj6QP1vqVHVbY2795155 - началната сцена
http://tranzit.dir.bg/load.php?id=whIHFZBMODvIaFzJ2795159 - тичането по плажа
http://tranzit.dir.bg/load.php?id=LAberhfiNfTwgXem2795160 - Сурадж прави подарък на Сандия по наистина уникален начин
Уаууу, благодаря ти от сърце за великолепните клипове и гифчета със Сурадж и Сандия от техния специален Свети Валентин
Не мога да им се нагледам - толкова много ми харесват тук, че веднага си смених подписа!!!
Веднага си свалих и уникалните клипчета, но имам проблем с първото видео!
При първия клип много се разминава звука и картината - до този момент не се е случвало!
Радост - видях и частта, където Сурадж свири на китара на Сандия!!!
Свалих си я - но не е пълната част!
Ако можеш би ли я качила цялата - имам в предвид и след края на музикалното изпълнение, когато Сурадж и Сандия си говореха на плажа и тя се чудеше кога е започнал да свири
Тогава Сурадж извика онова момче и той излезе изпод масата!
Сандия каза на Сурадж, че се е почудила кога съпруга й е станал рок звезда - а Сурадж започна да дрънка на китарата и й каза, че любовта му към нея е 100 процентова
И тогава Сандия го закачи по носа и се гледаха много влюбено!!!
И после тръгнаха към плажа!!!
Ако можеш когато ти остане време погледни отново и първата част и ако няма проблем с разминаването на звука и картината - пусни я отново!!!
Ако пък е проблем да ги режеш качи изцяло първата част и това с китарата до края! Няма проблем за размера и това, че е на хинди!!!
От там вече моманта между Сурадж и Сандия на плажа и след това, когато Сурадж донесе на Сандия подарък за през кръста и си я гушна - всичко е идеално!!!
Там няма никакви проблеми - никакви разминавания!!!
Наистина всички сцени между Анас и Дипика/ Сурадж и Сандия от Свети Валентин са толкова красиви, романтични, чувствени, страстни!!!
Сурадж и Сандия ни показват толкова много любов, страст, чувства - толкова са сладки как влюбено се гледат, как се прегръщат, как се пръскат с водата, как Сурадж носи Сандия, момента с тортата, момента с китарата - всички ме разтапят!!!
Много се извинявам, че те притеснявам и все искам нещо - ти си невероятна! Благодаря ти от сърце, че винаги откликваш на молбите ни!!!
И не се притеснявай - когато можеш тогава!!!

Радост, Софи, Ени, Надя - Радвам се, че нещата които пуснах са ви харесали, както и че споделяте мнението ми!!!!
Радост - хубав момент си си избрала за финал!!!
Едно е сигурно - Анас и Дипика/ Сурадж и Сандия са номер 1 - уникални и недостижими!!!

Всъщност, може би е защото тази част беше по-дълга от останалите две, особено щом при другите го няма това разминаване, те бяха по-късички. Сега ще го запиша пак и най-вероятно ще го резна на две за да не стане отново някой гаф.
Ако има такива разминавания, не се притеснявайте да казвате, за да мога да коригирам нещата. Понякога сайта, в който ги качвам прави проблеми, а е възможно и програмата нещо да е дала на късо.
Не ми е никакво неудобство да ги запиша пак, по-добре да си имаме нещата с най-доброто възможно качество.
Направо търкай това видео от папката си, след мъничко ще го кача наново и се надявам да се отървем от разминаванията. 

От тях имам и картичка, но нямаше как да напъхам всичко в един колаж...
Но ако пак има проблем кажете, за да разбера кое точно не ми работи както трябва...

Те също всеки път доказват, че са невероятни хора - Пуджа винаги е много мила, Гаурав и Дриша също!!!
Радвам се за теб най-искрено!!!
Ти предния път ни пусна дори по-дълго видео - това със Сурадж и Сандия в каруцата - и тогава нямаше никакво разминаване!!!
Така ще разберем дали пак ще се разминава или не - така и ще прецениш! 

Дано отново имаме щастието да видим Анас и Дипика заедно в продължението на сериала, в друг сериал, на някое събитие или посещение заедно ... 

Изписва ми "wrong session"