Светлината на моя живот - Тема 17

• 52 812
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
Реших да пусна отново едни уникални снимки на Анас и Дипика зад кадър от снимките на "Светлината" в Сингапур!!!  newsm51 Kissing Heart Two Hearts newsm76 grinning039 Двамата просто нямат равни ...  newsm18 Heart Eyes Flushed Толкова са готини, сладки, чаровни и прекрасни - личи си, че много са се забавлявали заедно в Сингапур ...  txtloves txtloves txtloves smile3521 Oha! love001 ura Направо сияят, никой не може да се хване и на малкият им пръст ...  family ppp Hands Clap Flushed newsm41 Two Hearts lovekiss В Сингапур е толкова красиво ... Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 646
Още уникални снимки на Анас и Дипика зад кадър от Сингапур - толкова са готини, сладки и прекрасни ...  txtloves txtloves txtloves smile3521 Oha! love001 luvbed Не мога да им се нагледам - обожавам ги ...  newsm18 Heart Eyes Flushed Flushed grinning039 Сурадж и Сандия имат толкова уникални моменти там  newsm44  Kissing Heart Two Hearts loveuuu Two Hearts Мога да ги гледам хиляди пъти без да ми омръзне ... family Flushed Heart Eyes Two Hearts lovekiss newsm81 People Cop

# 647
Надя  Hug Ето песните от 1250-ти епизод на "Светлината"!!!  smile3525 Kissing Heart Two Hearts Анас и Дипика/ Сурадж и Сандия танцуват толкова прекрасно. Те са номер 1 ...  txtloves txtloves txtloves smile3521 Oha! love001 ura Останалите двойки също са супер ... newsm76 newsm76 newsm76

https://www.youtube.com/watch?v=tYF1frCnmRM

https://www.youtube.com/watch?v=eA_vkHIfbmk

# 648
Честита Баба Марта на Всички! Бъдете много здрави, щастливи и усмихнати!!!  smile3525 Kissing Heart Two Hearts Two Hearts  newsm76 txtloves family

# 649
Добър вечер светлинки  wavey wavey wavey
Честита Баба Марта !

Роска  Hug миличка много ти благодаря за инфото ,клипчетата и прекрасните снимки с нашите любими светлинки Анас и Дипика/Сурадж и Сандия  smile3525
Значи април месец почват  newsm78 и в 13 часа  smile3521Направо си представям какъв наплив ще има от зрители точно в този часови пояс .Не искам да съм злорада обаче тия от продуцентската къща си го заслужават  smile3511Освен това като гледам порасналата Канак изобщо не мога да я свържа с онова малко сладко пухкаво детенце малката Канак -актрисата не ми харесва изобщо визуално .А сценария е направо номер едно  smile3511решиха да я филмират тая простотия и го направиха smile3511 Акъла ми не стига да разбера как така Сантош би обвинявала Канак за смъртта на Сурадж и Сандия  newsm78 newsm78 newsm78Какво трябваше да направят едни родители когато детето им е заплашено  newsm78може би да си седят кротко и нищо да не правят  newsm78Ще им го видим тоя нов шедъовър до къде ще стигне  smile3511Аз не съм решила още може би ще видя първия епизод ей тъй от любопитство ,но нищо повече защото Светлината това са Сурадж и Сандия и след като тях ги няма няма смисъл да гледам разни измишлъотини  smile3511
Новичко от Дипика  smile3521

и колажче с Анас  smile3521

# 650
# 651
  • Сливен
Роси благодаря ти, клипчетата и снимките ти са много хубави smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

Ени снимката и колажа ти са много хубави smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

Росинце smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!

# 652
Честита Баба Марта, светлинки!

Последна редакция: чт, 02 мар 2017, 09:54 от Tara41

# 653
Честит Национален празник на всички! bg

Този ден е символ на осъществени мечти, на национално самочувствие, на обща воля за свобода и за обединение. Поклон пред героите, дали живота си за Свободна България!  newsm20

# 654
Съжалявам за отсъствието, просто тези дни нямах много свободно време. Най-накрая нося клипчето с танца на Анас и Дипика от Star Parivaar Awards 2015, плюс гифчета.

http://tranzit.dir.bg/load.php?id=CZe53l7rukRkHTQ72854136

Определено един от най-страхотните танци на Анас и Дипика. smile3521 Двамата изглеждат просто прелестно. Карат ме да се чувствам, все едно съм в някоя  приказка... Two Hearts Великолепни са! babydust7

Скрит текст:

Роси, ще кача и останалите неща, за които ме помоли в най-скоро време.  smile3503 Благодаря ти много за всичката информация, която си споделила с нас. smile3525 Аз не съм гледала промото за втория сезон. Избягвам го като чума... dont Въпреки че не е много лесно, то е навсякъде. Особено в instagram, където клипчетата започват автоматично, съм скролвала с бясна скорост, за да не видя нищо... newsm62 За мен такъв проект не съществува, просто си го игнорирам напълно и не си тровя нервите. Whistling Пък и в 13:00 часа е ясно каква ще му е съдбата. То по това време хората са навън, на работа, в училище, кой има време за телевизия... Иронията е, че продуцентите се скъсаха от мрънкане за прайм тайм и накрая какво стана... Rolling Eyes Както и да е, да се спасяват, от тях вече съм вдигнала ръце. Peace Роси, пуснала си ни страхотни снимки на АнИка/СурИя и то от моя любим трак, в Сингапур...! Two Hearts Two Hearts Two Hearts Мноооого, много ти благодаря! Страхотна си! lovekiss Веднага си ги изтеглих, защото са с отлично качество, и сега им се радвам непрекъснато...  Heart Eyes
Ени, Надя, Тара, много ви благодаря за всички колажи и снимки, които сте пуснали, момичета! Всичко е просто великолепно!  txtloves newsm76 txtloves

# 655
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МОМИЧЕТА!

newsm51 newsm51 newsm51

Бъдете живи и здрави и продължавайте да поддържате духа на тази страничка. Добронамереност, любов, оптимизъм, вяра и надежда лъха от всяка ваша публикация! Всичко споделено от вас е страхотно!

Радост, Flowers RoseЕни,  Flowers RoseРоси, Flowers RoseТара, Flowers RoseНадя, Flowers RoseРосинце, Flowers Rose

Two Hearts Kissing Heart Two Hearts

# 656
Момичета, не знам дали си го имате, но за всеки случай ви пускам и другия мини танц на нашите сладури от SPA2015. newsm76 Там също са супер сладки, жизнерадостни и очарователни... txtloves

http://tranzit.dir.bg/load.php?id=WPViy0L2wY6qkEkc2854253

# 657
Добър вечер светлинки   wavey wavey wavey
Честит Празник !

Скрит текст:

# 658
Радост Hug прекрасна си  Hug Hug Hugблагодаря ти много за клипчетата и гифчетата  smile3525Наистина Анас и Диоика се справиха прекрасно с този танц  и са мноого сладки и красиви  smile3521
Емилия Hug smile3525Тара Hug smile3525Росинце Hug smile3525Надя Hug smile3525
От доста време не бях гледала сериите по бтв лейди ,но днес погледнах и видях ,че са на тези серии с участието на Сандия и Емили на състезанието на което е водещ Шарук Кхан  smile3521Арун нали беше дал задачка на двете си снахи да се помъчат да измъкнат сари от Мена и естествено Сандийка успя ,а мама Сантош едва не и излезе пяна от устата от яд  smile3533 smile3521

# 659
Честит Национален празник на всички! bg People Cop Hands Clap txtloves family Flushed  newsm20

Общи условия

Активация на акаунт