Светлината на моя живот - Тема 17

• 52 812
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
Съжалявам за отсъствието, просто тези дни нямах много свободно време. Най-накрая нося клипчето с танца на Анас и Дипика от Star Parivaar Awards 2015, плюс гифчета.

http://tranzit.dir.bg/load.php?id=CZe53l7rukRkHTQ72854136

Определено един от най-страхотните танци на Анас и Дипика. smile3521 Двамата изглеждат просто прелестно. Карат ме да се чувствам, все едно съм в някоя  приказка... Two Hearts Великолепни са! babydust7

Роси, ще кача и останалите неща, за които ме помоли в най-скоро време.  smile3503

Момичета, не знам дали си го имате, но за всеки случай ви пускам и другия мини танц на нашите сладури от SPA2015. newsm76 Там също са супер сладки, жизнерадостни и очарователни... txtloves

http://tranzit.dir.bg/load.php?id=WPViy0L2wY6qkEkc2854253

Роси, пуснала си ни страхотни снимки на АнИка/СурИя и то от моя любим трак, в Сингапур...! Two Hearts Two Hearts Two Hearts Мноооого, много ти благодаря! Страхотна си! lovekiss Веднага си ги изтеглих, защото са с отлично качество, и сега им се радвам непрекъснато...  Heart Eyes

Радост  Hug Благодаря ти от сърце, за тази невероятна изненада!!!  smile3525 Kissing Heart Two Hearts Откога исках да имам тези танци на Анас и Дипика от Star Parivaar Awards 2015 с хубаво качество!!!  newsm44 newsm44 newsm44 Двамата са повече от уникални - толкова са красиви, сладки и прекрасни!!!  txtloves txtloves txtloves smile3521 Oha! love001 ura Напълно съм съгласна с теб, че докато гледам танца им сякаш се пренасям в някаква приказка, а те са приказните герои - прелестни и чаровни  newsm51 Two Hearts txtloves luvbed Heart Eyes Flushed kiss Щом видях клипчетата веднага си ги свалих ...  newsm18 Flushed Heart Eyes Наградите от 2015 са много хубави и като цяло има супер моменти с нашите сладури и с останалите актьори от сериала, но тези танци са просто ВЕЛИКОЛЕПНИ!!!  newsm81 People Cop Hands Clap baloni ppp Hands Clap family За гифчетата от тях да не говоря - когато ми остане време може да си сложа някои от тях в подписа ...  txtloves txtloves txtloves Само докато ги гледам и се разтапям - вече не знам колко пъти си пусках танците им ...  smile3521 smile3521 smile3521 Двамата танцуват уникално, гледат се и се прегръщат толкова нежно и мило - обожавам ги ...  mrstraetz Two Hearts txtloves loveuuu luvbed

Не се притеснявай за другите клипчета - когато можеш тогава! Аз не бързам  newsm51 Благодаря ти, че винаги откликваш на молбите ми ...  lovekiss lovekiss  lovekiss

Много се радвам, че снимките които пуснах на Анас и Дипика от Сингапур са ти харесали и си си ги свалила ...  newsm44 Two Hearts Two Hearts И аз супер много си ги харесвам ...  newsm76 newsm76 newsm76 Обожавам трака в Сингапур - мога да го гледам пак и пак и пак без да ми омръзне - а тук така им се радвам зад кадър ...  smile3534 Kissing Heart Two Hearts txtloves newsm08 Oha! ura Няма такава двойка - те са номер 1! Дано в бъдеще имаме щастието пак да ги видим като двойка в някои сериал ...
Praynig Praynig Praynig Two Hearts Two Hearts Two Hearts grinning039

# 661
Ени, уникални снимки си ни донесла! newsm51 Много ти благодаря! Радвам се, че гифчетата и клипчетата са ти харесали! lovekiss
Роси, щастлива съм, че си се зарадвала толкова на клипчетата и гифчетата! lovekiss Абсолютно съм съгласна с мнението ти, Анас и Дипика са така завладяващи по време и на двата танца, че не можеш да откъснеш очи от тях. Heart Eyes Създават уникална магия заедно, просто те пренасят в друг, вълшебен и прекрасен свят... Няма такава химия! txtloves Просто са великолепни! Two Hearts И аз като теб много се надявам в бъдеще да ги видим в друг проект заедно като екранна двойка, пак ще разбият класациите... loveuuu Да се надяваме тази мечта да се осъществи, а дотогава пожелавам успех на Анас в бъдещите му проекти (не че му е нужен, той е просто брилянтен bowuu), а на Дипика много щастливи мигове със семейството, все пак сега им предстои голяма радост, нека се насладят максимално на тези мигове... family

Нося ви някои колажи, които вече съм пуснала в instagram страницата си, но тук ги пускам с по-хубаво качество, както си трябва... yes

Постоянната, безусловна подкрепа на Сурадж към жена му е изключително вдъхновяваща. txtloves Оттук се появи този колаж. За него не съм търсила цитати, Сурадж беше достатъчно красноречив с думите си... bowuu Heart Eyes Two Hearts

"Надеждата движи света, Сандия.
Вярвам в това. Затова те моля,
забрави всичко, довери ми се
и имай повече вяра в себе си..."

Нещо от епичния танц на снахата и свекървата със сина, който не могат да си поделят... newsm62

Сурадж ми беше супер очарователен докато се радваше на дъжда в скорошните епизоди по btv lady Heart Eyes umbrella Heart Eyes

Нещо странично, преди няколко дни получих харесване от Дипика на един от общите им колажи с Анас в instagram, този от сцената в селото на бабата, в която се мазаха с куркума... Two Hearts Много е миличка, явно работата в сериала, с Анас, й липсва. newsm76

И два колажа с нашите красавици Сандия и Емили... ladyuu Two Hearts

Скрит текст:

# 662
 wavey wavey wavey
Радост Hug колаците ти са както винаги много ,много ,много красиви  Hug newsm51
Роси Hug newsm51
Аз ви нося чудно откъсче от Светлината  smile3521

https://www.instagram.com/p/BQH5jlWgG2t/?tagged=diyaaurbaatihum

Анас и Дипика са рекламирали новия сезон ,а Анас в наскоро дадено интервю казва ,че съжалява ,че не е част от новия сезон и че ще следи дали приготвят добре джелебито ,казва ,че всички са му като семейство и ,че му липсват.Мдааааа , а на мен ми липсват Анас и Дипика като Сурадж и Сандия така ,че сори но ако тях ги няма в новия сезон просто няма с какво да ме привлекат като зрител ,

https://www.facebook.com/anasrashidmediahubofficial/?fref=ts

https://www.instagram.com/p/BRP8f5xh2ba/?taken-by=deepikasingh150

# 663
  • Сливен
здравейте момичета smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51, благодаря ви за  прекрасните коментари, снимки, колажи, клипчета и гифчета smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

ето какво измислих Hug

Сандия и Сантош  една неразрушима връзка
Сантош отначало се държеше към Сандия много зле и не искаше тя да става полицай, правеше всичко възможно за да провали тази мечта, и когато Сандия спечели състезанието Сантош не беше доволна и я изгони от дома заедно със Сурадж. Но след петнайсет дни Сантош помоли Сандия и Сурадж да се върнат у дома и те се върнаха и Сантош тогава прие и Сандия и нейната мечта да стане полицай и оттогава тя се промени спрямо Сандия и почна да се държи много по – добре към нея. Сантош я обикна и я обикна като своя родна дъщеря и Сандия стана любимата снаха на Сантош. Тя я е подкрепяла в тежки моменти, държеше се към нея много добре и се гордее с нея. А Сандия от друга страна от самото начало възприема Сантош и Арун като свои майка и баща, никога не се е опълчвала срещу Сантош, винаги когато е имало някакъв проблем Сандия е първата която се е отзовавала на помощ на семейството. Сандия винаги е слушала и изпълнявала каквото я е помолила Сантош. Сандия много уважава Сантош и когато Сантош не е добре тя винаги й е помагала и се е грижила за нея.  Затова връзката им постепенно се засилва и става много здрава, силна и неразрушима, толкова здрава, че никой и нищо не е в състояние да ги раздели и да скъса тяхната връзка. Но има някои моменти в които техните отношения бяха подложени на изпитание, но въпреки всичко те останаха добри, и след като всичко се изясняваше те двете продължиха да се обичат като майка и дъщеря и тяхната връзка остана незасегната. Единият момент беше когато терористи отвлякоха самолета в който пътуваха Сурадж и Сантош, и Сандия положи много усилия за да ги спаси и да спаси всички пътници в самолета, и рискува живота си  за да ги спаси от Рачкумар и другите терористи и накрая успя, но Сантош беше простреляна и едва оживя и Арун беше много ядосан на Сандия, като мислеше че тя е виновна за състоянието на Сантош. И след посрещането на Сантош у дома той изгони Сандия и Сурадж от дома си, и Сурадж я изостави и се върна у дома.  Когато Сантош разбра че са я изгонили много се натъжи и положи много усилия за да върне Сандия у дома, и след дълго време плана й се осъществи и Сандия и Сурадж се сдобриха и Сандия се прибра у дома и Сантош беше много щастлива и те двете отново бяха заедно. Вторият момент беше когато Сандия трябваше да отиде на тайна мисия и не трябваше да казва на никого у дома къде отива, защото така изискваше мисията. Всички в семейството когато разбраха за мнимата смърт на Сандия много се разстроиха, но Сантош беше ядосана на Сандия, защото мислеше че ги е предала и ги е изоставила. И когато Сандия се върна от мисията Сантош се държеше зле с нея като към чужд човек, а Лалима я приемаше като снаха, но въпреки че беше ядосана на Сандия тя  все още я обича, но това чувство го потискаше вътре в себе си. И Сурадж измисли план, с който да покаже любовта на Сандия към семейството и неговия план успя и Сантош осъзна грешката си и се сдобри с  Сандия и я благослови като я приема за старша снаха и храбър полицейски инспектор. И от тогава отношенията им се възстановиха и връзката им се засили още повече. Те двете много добре се разбират и Сантош откакто обикна Сандия, не се е карала с нея, напротив тя се грижеше за Сандия, никога не я е удряла и се държи добре към нея. Сандия и Сантош много добре се разбират, и тяхната връзка остана силна и здрава завинаги. Отношенията им останаха добри въпреки всичко и те двете се обичат много като майка и дъщеря и връзката им е неразрушима и остава такава завинаги.

# 664
wavey wavey wavey
Наде Hug smile3525
Новичко от Дипика  smile3521

и два чудесни колажа  smile3521

# 665
  • София

Честит празник скъпи момичета!!!

# 666
wavey wavey wavey
Честит Празник мили момичета ! smile3525

Миха Hug smile3525

# 667
Честит 8 март момичета! Бъдете живи и здрави, много щастливи, обичани, усмихнати и прекрасни ...  smile3525 Kissing Heart Two Hearts txtloves Oha! Flushed family

Ето и един невероятен видео поздрав от Анас специално за всички жени по повод Деня на жената - невероятен е!!! Супер сладък, добър, чаровен и прекрасен - обожавам го ...  txtloves txtloves txtloves Heart Eyes Flushed newsm81 ura

https://www.facebook.com/LoversofDeepikaSingh/videos/578810708988132/

# 668
Честит осми март, дами!   newsm76 newsm03 newsm76
Бъдете винаги смели, горди и уверени! Обичайте и бъдете обичани! newsm51

Роси, благодаря ти, че сподели видео поздрава на Анас с нас! txtloves Той е просто прекрасен, винаги успява да ни изненадва по уникални начини!  bowuu

# 669
wavey wavey wavey
Роска HugРадост Hug мерси за споделеното  smile3525 smile3525
8 март мина ,но намерих един чудесен колаж за този повод и ще го сложа в темата ни  smile3521

и две нови снимки на Дипика и Анас  smile3521

# 670
  • Сливен
здравейте момичета newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

искам да ви почерпя, защото днес имамповод да почерпя - имам  рожден ден[/color newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525 smile3525

# 671

искам да ви почерпя, защото днес имамповод да почерпя - имам  рожден ден[/color newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525 smile3525

[/quote]

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, НАДЯ!
Kissing Heart newsm59 Kissing Heart

Нека рожденият ти ден бъде изпълнен с усмивки, слънце, любов и смях!
txtloves

Живей сега, усмихвай се сега!
Радвай се на това, което имаш днес
и се бори за всичко онова,
което искаш да имаш утре.

newsm51 newsm51 newsm51

# 672
  • Сливен
мерси Емилия newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

# 673
wavey wavey wavey
Надя Hug Hug HugЧестит Рожден Ден ! smile3525 newsm51 smile3525Желая ти здраве, щастие и много сбъднати мечти ! bdbaloni

Емилия Hug

https://youtu.be/S0YzZ7K6S94

# 674

Общи условия

Активация на акаунт