Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 40

• 129 713
  • 760
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Syoss си купих след дълги колебания поради лоши отзиви. Пробвах 2-3 шампоана и балсама и се отказах - не стават, за мен поне. Между другото, новата серия на Шварцкопф с Клаудия Шифер ми действа по същия начин. Утежняват и омазняват.

# 751
Syoss си купих след дълги колебания поради лоши отзиви. Пробвах 2-3 шампоана и балсама и се отказах - не стават, за мен поне.

Аз също не останах доволна от Syoss. Трябваше да си мия косата почти всеки ден, за да не изглежда сплесната и омазнена. Напоследък ми е супер трудно да си намирам хубава козметика за коса, защото косата ми свиква с всичко супер бързо и след няколко измивания не усещам първоначалния хубав ефект. Не знам на какво се дължи това.  В момента редувам тези продукти  (сериите за увредена коса, за ежедневна употреба и антиоксидантната им серия). Засега съм доволна, а и се оказаха под 10 лв, което е поносимо.  Rolling Eyes

Някой има ли отзиви за хубав крем за лице за смесен тип кожа 28+? Може и български:)

# 752
Syoss си купих след дълги колебания поради лоши отзиви. Пробвах 2-3 шампоана и балсама и се отказах - не стават, за мен поне.

Аз също не останах доволна от Syoss. Трябваше да си мия косата почти всеки ден, за да не изглежда сплесната и омазнена. Напоследък ми е супер трудно да си намирам хубава козметика за коса, защото косата ми свиква с всичко супер бързо и след няколко измивания не усещам първоначалния хубав ефект. Не знам на какво се дължи това.  В момента редувам тези продукти  (сериите за увредена коса, за ежедневна употреба и антиоксидантната им серия). Засега съм доволна, а и се оказаха под 10 лв, което е поносимо.  Rolling Eyes

Някой има ли отзиви за хубав крем за лице за смесен тип кожа 28+? Може и български:)

Български хубави кремове са на Рубела, Арома и Пирин дрийм. Шампоани на Рубела преди много харесвах, но сега ги модернизираха и завишиха цените, иначе от Милва съм много доволна, но на ограничени места ги продават.

# 753
  • Сливен
Българска козметика мога да препоръчам на Българска роза ,но е по-трудна за намиране,също и на Биофреш.

# 754
  • Пловдив
Има много доволни и от Phytocode, можете да разгледате продуктите им.

# 755
Аз съм доволна от кремовете на Регал!

# 756
кой крем?

# 757
Ако въпроса е към мен- нощния на Регал против бръчки с Q10 с розовата капачка (мисля, че цената му в ДМ беше около 5-6лв.), както и дневния и нощния с ботокс ефект- лилав (цената им е около 8-9лв.)

# 758
Много ви благодаря за препоръките. Много съм доволна от кремовете на Pirin Dream и най-вече скраба за смесена кожа.  Взимам си ги от същия сайт, от където шампоаните и намерих и Българска роза и Regal там. Иска ми се да пробвам нещо ново и ще разгледам всички предложения с голямо удоволствие. Чувала съм само хубави неща, но никога не съм пробвала тези продукти.

Благодаря ви!  bouquet

# 759
На Регал основата им е гадна и затова ги избягвам, иначе като съм ползвала съм нямала лоши отзиви. Биофреш не са лоши, но като питам за моята кожа, която е чувствителна и алергична са ми казвали, че само тези с йогурт ми препоръчват , които ми идват сухи за сезона. Лосиона им с арган е много хубав, и пак бих купила. Фитокод не съм пробвала, но ще се пробва.

# 760
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Общи условия

Активация на акаунт