Отговори
# 630
  • София
Нуша, наистина си противоречиш. Първо казваш, че си споделила на твоя позната за опитите ви, после пишеш, че не я познаваш  newsm78. Правиш коментари, после се сърдиш, че никой не ти отговаря, а реално въпрос не е имало. Скоро беше писала и за твоята приятелка, която ти е казала, че е бременна и пак ти не беше доволна. Не те разбирам, но за мен това е злоба и завист!
Силве, ние с ММ миналата година теглихме кредит за жилище. Питат те защото има определен минимум за живот на човек от семейството. Ако имате добър осигурителен доход ще ви одобрят и с дете. Направо не ти завиждам, като си спомням през какви трудности преминахме докато вземем жилището.

Последна редакция: нд, 13 ное 2016, 18:37 от CruellaDeVil

# 631
Силви, не съм банков експерт, но доколкото съм запозната за всяко дете трябва след приспадане на всички вноски да остава определена сума т.е нещо като минимум, затова питат за броя на децата в семейството.
Нуши правилно ли разбрах, че непозната, с която никога и никъде не си общувала, нито писала,  ти е изпратила съобщение на лични със снимка от теста си?

При мен положението се влошава. Течението се превърна в кървене комплект с болки. Всичко това на 18 ден от цикъла. Утре отивам за направление, дано ми дадат. Добре, че тестовете поне са отрицателни. Досещате се защо.
До вчера правех още тестове за овулация... ooooh!  ooooh! ooooh!
Говоря за реалния живот,веднъж сва пъти си бяхме писали,хубаво да беше казала поне едно здравей как си,тя направо по същество,това ме натовари,че не показва уважение,ако я бях питала разбирам,нека е живо и здраво бебенцето,то е ангелче,не ме разбирате правилно момичета!!!  bouquet

# 632
Благодаря за съветите, момичета! Hug За сега не ми е дошло и болките поспряха.

А кога би трябвало да ти дойде ?
26 ден от цикъла ми е. По принцин ми е 27-28 дни, но този месец засякох овулацията на 15-я ден и си мислех, че цикълът ще е 28-29 ден (15-16 ноември). Иначе хванат ли ме болките- идва. Аз и затова бях изнервена сутринта - ако ми дойде днес, много кратка ще ми е лутеалната фаза.
За болките/ придърпванията след овулация - аз за пръв път този месец имах такива за около седмица.
Пуфето, смятам че тестът при теб ще даде категоричен резултат.
Шик, възхищавам се на търпението !

# 633
  • София
Не ти е за пръв път да те разбираме грешно (според теб).
Не искам да спамя темата с такива гадории, извинявам се на останалите момичета.
Шик, радвам се, че си станала търпелива. Вярвам, че това ще се възнагради  Hug

# 634
Голямо писане днес Simple Smile Личи си , че е почивен ден .
Да се отчета, че започнах тестовете за О.  от вчера. ...и естествено са отрицателни,то си е рано  Tired и малко ще намалим обичането  Mr. Green
Вчера пробвах лубриканта за първи път  Embarassed ...не съм впечатлена, обаче идеята за неговото ползване е друга ...така че хубаво или не ще го мацам  Joy

Нуша е изнервена, разберете я .Сигурно когато е написала за позната с теста е имала предвид, че не и е толкова близка newsm78 ..знам ли. ..дано да е така .

Здравейте и на новите момичета, успех  Hug
На другите ....лекувайте се, обичайте се и накрая ➕➕➕ да валят 😘
На бременните мамчета  Hug Дано всичко да е нормално до края и искаме прашеццццц  Blush
Етойле , дано да успееш за Манастира  Peace Искаше ми се да си направим една малка почивка ,но не си харесвам хотели там . Crossing Arms

# 635
Благодаря за съветите, момичета! Hug За сега не ми е дошло и болките поспряха.

А кога би трябвало да ти дойде ?
26 ден от цикъла ми е. По принцин ми е 27-28 дни, но този месец засякох овулацията на 15-я ден и си мислех, че цикълът ще е 28-29 ден (15-16 ноември). Иначе хванат ли ме болките- идва. Аз и затова бях изнервена сутринта - ако ми дойде днес, много кратка ще ми е лутеалната фаза.
За болките/ придърпванията след овулация - аз за пръв път този месец имах такива за около седмица.
Пуфето, смятам че тестът при теб ще даде категоричен резултат.
Шик, възхищавам се на търпението !
Дано да сте успели , стискам палци 🍀🙏

# 636
Нуши май превръщаш бебеправенето в състезание - засягаш се, че изоставаш.
Мъжът ми казва, че когато една жена има твърде много свободно време, започва да мисли за глупости. Дали в твоя случай не е така? Не ти била казала здравей?! И аз когато съм в еуфория не спазвам "протокола".
Може би твърде си се вманиачила на тема бебе и това ти замъглява трезвия разум, което очевидно вече се отразява върху общуването ти с околните.
 Отдъхни си, почини си, ако трябва.
Имахме една Теди преди време. Беше се вманиачила до крайност. Звучиш като нея. Понякога си мисля какво ли е станало с това момиче.

# 637
Simple Smile Съмненията за ТЕди и аз ги имах, но не исках да съм груба Simple Smile Къде ли изчезна в небитието ..

# 638
Хахаха, и аз за Тедиту си помислих, но реших да премълча този път   Mr. Green

# 639
Ех, момичета, криво ми е като има такива постове.. Надявам се, че просто не успяваме да разберем Нуша и коментарите й са такива, защото твърде се е пренавила и й избива някак си в не добра посока. Нея я съветвам да се успокои, да си прави тестовете когато му дойде времето и да знае, че тук всички много се подкрепяме и съм сигурна, че няма нито едно момиче, което да не се радва за успехите на останалите, а завиждането е само и единствено благородно! Искам да вярвам, че не е лош човек и че не натяга обстановката нарочно.
И аз за Тедиту се сетих скоро, според мен беше едно добро момиче, което обаче тотално беше психясало на тема бебеправене и често послъгваше, за внимание  Grinning Направо не знам как живее без форума  Laughing

Тотално забравих какво друго бяхте писали  ooooh!
Добре дошла на Зизу и дано наистина да е за кратко тук  Hug

P.S. Пуснах анкетата, да погласуваме и малко и тук Simple Smile

Последна редакция: нд, 13 ное 2016, 19:14 от commala

# 640
 Добре дошла на Зизу!
Предчувствам, че това хубаво закъснение на Шик ще бъде възнаградено и силно стискам палци да развее двете чертички близките дни!
На гонещите О тези дни - късмет!
На всички нечакащи Ц тази седмица - много палчета от мен!
Момичета, някоя да е прибягвала към акупунктура за забремененяване? Видях се с една приятелка у се заговорихме, тя роди преди година и каза, че е ходила на такива процедури и на следващия месец е забременяла. Може и да си му е дошло времето, но се чудя - дали да не запиша час да отидем с ММ да видя за какво става на въпрос Simple Smile
Той вече ще ме убие 😀😀🙈🙈

# 641
Благодаря ви за топлото посрещане.
Вълнувам се заедно с вас и ви стискам палци на всички да получим мечтаните чертички  Hug
Ще вписвам понякога относно моето развитие и ще се радвам да намеря при вас подкрепата, от която имам нужда.
Има ли някоя с хроничен пиелонефрит  newsm78.

# 642
Виктория, аз познавам една невероятна лекарка - акупунктура. Не знам дали би помогнало, но със сигурност няма да навреди
Аз съм ходила и детето съм водила и има страхотен ефект.
Забременях в месеца в който нищо не следих и имахме два полови контакта по желание, а не като съм в овулация  Joy
Това за спокойствието и наслаждаването
не е мит.....

# 643
Момичета, този тест да го считам ли за ++ или му трябва още малко?
Скрит текст:

# 644
  • София
commala най-добре запретвайте ръкави  luvbed

Общи условия

Активация на акаунт