Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 230

• 97 439
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
# 541
  • Русе
Привет отново!  Hug

Днес, уж неделя, ама май и други като мен се трудят  Wink ( е, моето не е интересно  Laughing)

А пък с Туба доста дебнене е паднало  Wink, хората и в неделя снимат.

Тук грима ли и оправят  newsm78, ама... много мъже са я наобиколили бе, в кадър забраняват това онова, но... на живо публиката гледа, че то  Wink с тези тоалети дето ни обличат момичето...

А тази до Туба коя ли е?  newsm78

# 542
Привет Hug

Дръзки и красиви - 3 епизод bg sub

https://www.youtube.com/watch?v=EiDRK4lIZ7Q&feature=youtu.be

http://data-bg.net/index.php?page=torrent-details&id=168a9d3 … 39d0796b6dc3d0852

Рози за LiLiSy,  Hug Алекс  Hug и assianita  Hug

Приятно гледане!  Hug

Благодаря ви момичета за превода.
Ринка Hug smile3525 Лили Hugsmile3525 Алекс Hug  smile3525 assianita  Hug smile3525  

# 543
Здравейте Дръзки Запленени Красавици

Направо знам кога да влезна в къщичката ни  newsm68 Два дена на семинар и се прибирам,  , пускам си лаптопа, влизам в къщичката ни  и ... прекрасна изненада  newsm03

Вичи Hug благодаря ти за новината за преведения епизод
И тук да благодаря на целия екип  -LiLiSy newsm51, Алекс  newsm51, assianita newsm51, Ринка  newsm51 , който ни зарадва в неделя вечер с превода на 3 еп на C&G

Днес са се появили нови снимки на Туба от сета Peace
Нови снимки! Чок гюзел!  Hug
RANINI's Site said :
The beautiful #tubabüyüküstün is the most demanded actress 👏

Линка Hug, Злати Hug И днес по време на дежурството ви  сте ни осведпмили за всичко свързано с Туба и ДК. Щом и мама Таталъту каресва сериала и двойката - значи нещата са чок добре

А тази до Туба коя ли е?  newsm78
Цвети Hugтази снимка на Сю не съм я виждала. Дали не е от 4 еп? newsm78
Надин Hug и аз ти благодаря за Moon light river и Ледникови период. Изглежда вече хващаш и чуждестранните идеи Flutter

Maisha @Maisha_91  3h3 hours ago
Audrey Hepburn has come back to life. Spotted in Istanbulllllll!!! Ahhhh #TubaBüyüküstün #cesurvegüzel 😍😍😍😍
Днес в ТТ Майша е написала "Одри Хепбърн се съживи. Забелязана е в Истанбул"

Малко мои гифчета от 2 еп с един от моментите, който много ми хареса Heart Eyes

Серията ми се изтегли докато си пишех поста Mr. Green Има-няма час с прекъсване на връзката няколко пъти #Cussing out
Приятно гледане!  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 27 ное 2016, 20:49 от kanti

# 544
  • Русе
Привет Hug

Дръзки и красиви - 3 епизод bg sub

https://www.youtube.com/watch?v=EiDRK4lIZ7Q&feature=youtu.be

http://data-bg.net/index.php?page=torrent-details&id=168a9d3 … 39d0796b6dc3d0852

Рози за LiLiSy,  Hug Алекс  Hug и assianita  Hug

Приятно гледане!  Hug

Благодаря ви момичета за превода.
Ринка Hug smile3525 Лили Hugsmile3525 Алекс Hug  smile3525 assianita  Hug smile3525 

Благодаря  smile3525 smile3525 smile3525

... и от мен - на екипа, и на приносителя!  bouquet

Канти  Hug снимката, която сложих в предния си пост е от 3-та серия - когато Джес си тръгна от домът им, а нашата седеше в стаята си...  Wink поне така мисля, че беше, ама сега ще проверя за по сигурно  Simple Smile

Е, отивам да си затвърдя разбраното, после ще си кажа повече  Wink

# 545
  • Бургас
 wavey  Hug Hug Hug

Здравейте, дами!  Heart Eyes Благодаря за посрещането с "Добре дошла" и всичко споделено през уикенда  Hug  bouquet

Благодаря на ЛАРА за превода и субките!  newsm51  newsm51 newsm51 newsm51

Вичи,  Hug мерсаж за хабера.  Peace И само да отбележа, че си забравила девета точка от списъка със задачките за деня  Joy - 9. Да изгледам новия преведен епизод на трубадур Джесур и мадм'азел Гюзел  Crazy Crazy Crazy Joy

Линка,  Hug аз обичам да чета и знам какво пишат сватите; и тъщите, и свекървите.  Joy Едно време се връзвах, но вече съм стара и гледам да си пазя душевния мир и да се отдавам само на забавления  Joy

Хубава вечер на всички и приятно гледане!  Hug

# 546
Здравейте! Hug Шопич, wavey Няма да те бъркам с Борна Чорич. Peace Преди час хърватите паднаха без него от Аржентина за купа "Дейвис".
Какво виждат очите ми? Shocked Турският СЕМ от трета серия зарева? ooooh! По-добре за народонаселението да гледа стилна еротика, отколкото каналите с код. Peace Но ние си знаем, че на Джес чорапите ще са му сигурни, ако ще стават от легло със Сю или Бану. А защо не и с трета, четвърта - още по-хард за турската публика. Mr. Green
Очаквам Сю да разбере, за какво получи дълъг "целуфан" и да яхне метлата (съдя по себе си). Peace Следваща целувка очаквам в 16-та серия, ако разреши РСЕМ. Mr. Green
Свалих си серията с български субтитри, но ще я гледам през седмицата. Grinning
Лека нощ или хубава седмица! Hug

# 547
Е, друго си е с превод  Peace Много ми хареса епизода yes

Цвети Peace права си за снимката на Сю. Изглежда на он-лайна някъде съм бляла
Саби Hug Някак си Джес -ламбъра не ми се връзва с чорапи от леглото hahaha
Шопич Hug

Освен великолепната игра на всички, която наблюдавахме при он-лайн излъчването, сега разбрах, за драмата на Корхан по отношение на баща му.  PeaceИ "под защитата на алкохола" му каза всичко, което му тежеше на душата - за присвоената семейна история от баща му, за това, че е отрасъл в сиропиталище и не си познава корените. Физиономията на Техсин бей след това 'ич не ми хареса. Не се и съмнявам, че ако Корхан не му беше син щеше да му затвори устата както трябва. Но сега - чудя се дали ще му навреди по някакъв начин? newsm78 Или ще изчака да се роди "внука" и после Rolling Eyes Като казах внук, та се сетих за гените, които това дете носи от майка си ooooh! Добре, че не са омешани с тези на Тахсин бей, че не ми се мисли какво щеше да се получи Mr. Green

А нашите сладурчета, които си играят игрички лека-полека се вкарват в капана на ашка Whistling
Накрая -  прекъсната целувка последвана от огромна изненада и за двамата.  Peace
И аз се чудя как Едже ще измъкне Джес от тази каша? newsm78

Ето го баш финала на епизода в мърдащи картинки Whistling

Отдавна не съм ви слагала притчи. Така, че ви зареждам нещо хубаво за сутрешното кафе Peace
ЛАБИРИНТЪТ
Скрит текст:
ЛАБИРИНТЪТ

Един ден мъдрецът завел свой ученик в парк, разположен в подножието на горист хълм. В парка имало лабиринт с високи и гладки стени, които се осветявали от слънчевите лъчи.

Учителят съпроводил ученика до входа и му поставил задача да открие сам изхода. Той се лутал в лабиринта цял ден и цяла нощ, но усилията му били напразни. Бил в безизходица. Отчаяно се опитвал да намери изход. Накрая от изтощение поседнал на земята и заспал.
Когато отворил очи, видял пред себе си учителя.
– Последвай ме – казал му той.

Излезли от лабиринта и без да се обръща, учителят тръгнал през гората. Когато стигнали най-високото място на хълма, той посочил на ученика си:
– Погледни надолу!

От мястото, на което се намирали, се виждал целият лабиринт.

– Гледайки от тук, можеш ли да откриеш изхода на лабиринта? – попитал учителят.

– Да, и то лесно – казал ученикът. – Трябва само да го наблюдавам внимателно известно време.

– Добре, намери го тогава и го запомни добре – казал учителят.

След това тръгнали обратно през гората. Ученикът отново влязъл в лабиринта, но този път намерил изхода много бързо, без да се загуби нито веднъж.

Урокът, който получи току-що, е сред най-важните тайни от изкуството на живота –казал мъдрецът, посрещайки го на изхода. – Колкото повече се отдалечиш от дадена ситуация и по-отвисоко я погледнеш, толкова по-ясно и пълно ще я видиш. Така много по-бързо и лесно ще можеш да намериш изхода от нея.

Много е сладка детективката наша.  bowuu

Лека нощ!

# 548
Добро утро!  Hug

Имаме нови снимки от сета.

В ТТпишат- Йелмаз и Демир един до друг!  Joy Joy Joy
Вчера нашите бивши партньори са били някъде заедно! Официални....Къде ли?

Колаж от пресата за ТБ рейтинги на 24. ноември... Joy

Благодаря за превода и тук!  Hug  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Хубав ден на всички!  Hug

# 549
  • Русе
Добро утро!  Hug

Пред нас са последните дни на ноември. Дано днес, понеделник да ни е хубав, много успешен и зареден с положителни емоции.  Peace

Канти  Hug наистина гвоздеят на серията си бяха стълкновенията между баща и син - страхотна игра показаха, то действия, то израз на лицата, а и гласовете... много ме впечатлиха, особено Еркан/ Корхан. Ненапразно и в преса, и в соц. мрежи поздравиха актьорите, заслужават похвала.

А пък за ГА... - изобщо не съм се съмнявала в изпълнението им.  Peace И двамата задобряват с всеки следващ проект, освен игра, те и се владеят добре - и гласовете, и мимиките. Всичко се вижда при гледане на серия, но в гифчета с повторенията... страхотни са.  Peace

Цитат

И още нещо - преди дни, когато излезе снимката на малката Сю се появи чуденка за различните момиченца, а сега се разбра, че те всъщност са си две ( Сю и Ширин).  Simple Smile

Е, стига ми засега, довечера, като ни заредят и с новини  Wink - ще пиша и повече!  Peace

# 550
Здравейте Hug
Момичета Hug от дневна нощна смяна ,благодаря ви за всичко споделено.
Канти HugБлагодаря ти за притчата.

Добро утро ,приятели ! Simple Smile
Устремена и успешна седмица ! Най-големият успех е луксът да си подарите времето от което се нуждаете, за да правите това, което обичате!

Друго си е с превод ,нещата си идват на място.
Стана ми много тъжно за Корхан. Горко на всяко момче с такъв баща.
Толкова е самотен и отхвърлен, че се уплаши, че е загубил любовта на жена си, на която е отдал цялата си любов и според мен е смисълът на живота му.
Но когато  момента на истината настъпи и се разбере грозната истина за бебето ,просто не ми се мисли,надявам се че цялата тази злост  и за голямата тайна която носи, ще изригне и ще започне да разплита истината за семейството.
 Сюхан в това отношение е детето на тати, но и тя си има своята тъга. Не е лесно да живееш  като "визитка с надпис "дъщеря на Тахсин" и  да не намираш хора, искащи да те опознаят каква си всъщност.
Две деца лишени от това да живеят заедно със семейството,майката ги изпраща по пансиони,може би да не се сблъскват  със самата действителност във семейството..
Бюнал нареди пъзела и разбра за връзката между Джахиде и Хулия,но дано не  го последва съдбата на лекаря.Но пък е нахъсан да се върне и да си вземе това което трябва,можеби ще се бори да си върне Сю и да отмъсти за майка си.

"Най-голямото щастие - да си полезен на другите. Най-неприятният недостатък - лошото настроение. Най-красивият подарък - прошката. Най-добрата защита - усмивката. Най-доброто лекарство - оптимизма. Най-мощната сила на света - вярата."

Линка Hug waveyЦвети Hugwavey

# 551
  • Русе
Уж нямаше да пише повече, ама... Линка  Hug ме предизвика с това.  Wink

Цитат
В ТТпишат- Йелмаз и Демир един до друг!  35 35 35
Вчера нашите бивши партньори са били някъде заедно! Официални....Къде ли?

Присъствала е и годеницата на Мурат Й. и той даже е пял, ама... малко не е запомнил текста, та чете.

https://vk.com/feed?z=video53487079_456239045%2F399ccfc40d29550d … t_-95000637_79591

А иначе събитието е 25-годишнина на Фондацията '' Тема''. Аз нали помня, та...  Thinking това май беше фондацията, на която Туба дари средства след раждането на Мая и Топрак за посаждане на гора.

Но защо ли на това събитие сякаш са поканени само мъже актьори?  newsm78
Или може би само тях са снимали?  newsm78

Вичи  Hug

# 552

Цитат
Вахе Кылычарслан:

В 19.00 наш курс снова на канал ТРТ1, где в четверг вечером в 19.00 играют Фенербахче и Зоря Луганск. Действительно, в европейской лиге УЕФА желто-синяя команда в этом году показывает отличные матчи. Играя против украинской команды, Фенербахче с отличным футболом переиграл трудного и крепкого противника с чистым счетом 2:0. "Канарейкам" в этом году путь в Европу видится довольно таки открытым. Если бы не матч, сериал "Смелый и Красивая" собирался достичь рейтинга 13. Если сериал, в котором Кыванч Татлытуг и Туба Бюйюкюстюн играют главные роли, уже с третьей серией достиг такого успеха, то он останется на вершине на несколько лет, говорю я вам. Канал Стар в этом году ставит такие производства, которые всегда первые. Находящиеся внутри ТРТ каналы вошли в значительное ускорение. Пример, в первой сотне на той неделе было 45 трансляций ТРТ, это почти половина списка.
https://vk.com/feed?z=photo-120865532_456240458%2Falbum-120865532_00%2Frev
Цвети  Hug благодаря за инфото!  Hug Вероятно и жени са участвали, но не могат да бъдат в едно помещение с мъжете!  Naughty Бащицата не дава!  Mr. Green

Нашето влюбено момиче.  Heart Eyes
Джес е кавалер, Рядко виждана сцена в турско дизи...

Отново приятен ден и успешна нова седмица!  Hug

# 553
Добро утро! Hug Hug Hug

Шопич HugСаби HugКанти Hug

Линка HugВичи HugЦвети Hug

Е,с превод още повече ми хареса епизода!Особено задявките на Сю и Джес,интересните лафове и играта! Peace Курхан освен с баща си се разприказва и пред Салих в колата,но той си премълча!Колко ли тайни знае и той! Peace

Колкото до Мурат,знаех за подготовката на това събитие,но не писах в темата! PeaceИ други актьори си поглеждаха текста,тъй като песните бяха поне за мен неизвестни и имаха малко време за подготовка и репетиция! PeaceНа едно място бяха жените и мъжете! LaughingДо Бюлент Инал седеше Сонгюл Йоден,вижда се и на снимката,че до него има жена! Laughing Peace Аз погледах малко снощи по NTV го даваха! Peace
Сватбата на Мурат е на 25 декември! Peace
Ето снимка на участниците! Peace Има и други наши познати-Чаан Ърмак,Синан Тузджу,Гьокче Б.,Аслихан Гюнер!

Приятен ден и успешна нова седмица! bouquet

Последна редакция: пн, 28 ное 2016, 09:21 от Zlatina3

# 554
Привет сладурки Hug Водя ви едни малки сладурки Hug

Общи условия

Активация на акаунт