В кой месец започнахте да подготвяте дома за бебчо?

• 20 381
  • 144
  •   1
Отговори
# 120
ааа за прането на дрешки и мен ме вълнува ...  Grinning че както е тръгнало моите бесни принцеси ще се появят малко по-раничко

# 121
  • София
Изпрах, изсуших и изгладих в началото на 9 месец. После прибрах в торбички, за да не прашасват в шкафа. Не подценявайте прането. Бебенцата много лесно се обриват (моето включително) Naughty А бебешки прахове на пазара - колкото душа му иска на човека. Сано явно е най-вървежно, Тео бебе е евтин и популярен, иначе аз лично съм най-доволна от бебешкия Ариел. Heart Eyes

# 122
И нашите ги изпрах,изгладих в края на 8 -ия и ги прибрах в торби.Не ми се искаше в последният момент да се люшкам и с тях.Вече съм на финалната права и чак ми е малко скучничко,задето си приготвих всичко толкова рано. tooth

# 123
Според вас нещата от този  списък достатъчни ли са за бебка: http://www.mamatatkoiaz.bg/article/180/kakvo-shte-vi-e-neobhodim … o-na-novorodenoto... Доста е обстоен и нз дали от всичко има нужда Simple Smile

# 124
Ами да ама доста неща са ти излишни а други ще имаш нужда от повече... най добре си направи свой и си определи какво ще ползваш ти самата,защото от жена до жена има голяма разлика. При мен например от тия списъци си взех половината неща пък други неща довових които аз искам... всяка майка различно си гледа бебето и  има различни предпочитания за удобства както и вкусове. Направи си сама списък Peace

# 125
Светланка Имай предвид, че роднините и приятелите също ще държат да подаряват много неща. Опитвайте да ги стиковате, за да не се окажете със свръх много от едно, пък да ви трябва повече друго Simple Smile

# 126
Дам аз за това си направих списък който ще допълвам с различни неща които не са най необходими в началото. Та ще им казвам какво да взимат. Играчки, серфизи, стол за хранене  и разни глезотии съм оставила на тях.

# 127
Здравейте, аз тъкмо влязох в 7-ми месец и нищо не съм купувала, имам само подаръци за бебо. Малко ми е притеснено, чувствам че трябва вече да започвам с покупките, защото мисля че ще ме изненада малкия сладур.. та мисълта ми е понеже чета, че много от вас си правят списък, бихте ли ме ориентирали какво е необходимо, кои са първите покупки за бебчо, за родилното, за изписването.. Simple Smile П.С. съжалявам ако вече има подобна тема или някой го е написал вече в разговора, нова съм във форума и моля за извинение Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 128
Здравейте, аз тъкмо влязох в 7-ми месец и нищо не съм купувала, имам само подаръци за бебо. Малко ми е притеснено, чувствам че трябва вече да започвам с покупките, защото мисля че ще ме изненада малкия сладур.. та мисълта ми е понеже чета, че много от вас си правят списък, бихте ли ме ориентирали какво е необходимо, кои са първите покупки за бебчо, за родилното, за изписването.. Simple Smile П.С. съжалявам ако вече има подобна тема или някой го е написал вече в разговора, нова съм във форума и моля за извинение Simple Smile Simple Smile Simple Smile
За родилното зависи къде ще раждаш.Питай АГ за списък от там.
Иначе аз мога да ти кажа аз какво взех , но при всеки е различно.На мен ми е 1во бебче и със сигурност има излишни неща , но ще ти ги напиша на лично да не спамя тук  bouquet

# 129
Абсолютно! Всеки взима различни неща. И при мен със сигурност има излишни...ама ще разбера в движение.

# 130
Мерси момичета.Прави сте за нещата като се замисли човек,но нали е първо бебенце и искам всичко да е наред Simple Smile.Сега се чудя какви дрешки се купуват по-дебели или по-тънки..Не ми се смейте само Grinning

# 131
Мерси момичета.Прави сте за нещата като се замисли човек,но нали е първо бебенце и искам всичко да е наред Simple Smile.Сега се чудя какви дрешки се купуват по-дебели или по-тънки..Не ми се смейте само Grinning
Зависи кога ти е термина Simple Smile Въпреки , че аз съм за Февруари и не съм взимала дебели дрешки , освен космонавта,чорпки и някое друго одеялце  Crazy

# 132
Термина е за април към края Simple Smile

# 133
Термина е за април към края Simple Smile

И аз съм за края на април 20.04 ми е термина Simple Smile

# 134
Леки дрешки. Няма смисъл от дебели. Има одеялца ако е хладно и порт бебета.

Общи условия

Активация на акаунт