ЮНЧЕТО щастливо е детенце, хапва вече то пюренце

• 28 236
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
Продават се космоновти със закачени за тях ръкавици шушлекови. Твоите космонавти кой размер са, Кити?
Само моето бебе ли яде в 21, 1 часа, 4 и 8? Вече почвам сериозно да се притесвявам.

# 331
Имаме два космонафта, единия 68 другия 22(подарък) и неьнам какво трябва да значи, но ни са големи и 2та и незнам дали дори другия месец ще стават. Иначе покривам с ръкавите на якето ръчичките и с чувала допокривам.

Днес бяхме на консултация и страшно се вбесих на медицинската сестра , която мери и тегли! И смятам , че след определена възраст трябва да си взимат почивка , защото не стават вече или по скоро не са адекватни, особено в лекарски кабинет.
Та измериха ни -66см , които ме съмняват. Като ни изтеглиха се оказа , че Митко е качил САМО 200грама?!?!?!
Започна едно лошо гледане към мен и упреци, че не си храня детето едва ли не..
Това било проблем с килограмите и прочие. Да съм давала по 8!?! пъти по 150мл мляко?!?! И да го будя за ядене.( все едно е новородено). Изслушах ги и с ММ се пробрахме. Изтеглих си детето и се оказа , че не са 200 а 750грама за месец. Адски мн се изнервих , на невежеството им. При все , че исках пак да го изтеглят , а ми отказаха. (Кантара Не е електронен) .
А бебо хапва по 5 пъти по 150мл и на обед яде 130 грама пюре.
От днес и бананова каша на Слънчо. Казаха да включа една четвърт жълтък от утре , но с това ще изчакам , че вече се съмнявам в знанията им. Педиатъркатс ми е на някаква конференция и имаше заместничка.  Оплаках ви се стабилно.  Embarassed

# 332
  • София
Аз купих ръкавички, но космонавтите, които имам са все с дълги ръкави и ръчичките му не се показват  Laughing А и го закопчавам в порт-бебето, та е като препариран в количката, милият  Laughing Тя му е и къса вече...
Иначе за храненето - яде по 5 пъти на ден, последно вечер в 20.00ч и заспива. След това го храня в 23,00-23,30 в полусън и спи до сутринта (освен когато не се буди, което често почна да се случва  Laughing)
Саб, пробвала ли си да махнеш храненето в 4ч.?

# 333
Саб, ти само се чудиш за какво да се притесняваш  Mr. Green Отпусни се малко бе, жена. Виж я тая група във фейса, производители пускат обяви в нея https://www.facebook.com/groups/nacionalen.selski.magazin/
Тази също https://www.facebook.com/groups/1393289290885907/?fref=nf

# 334
Продават се космоновти със закачени за тях ръкавици шушлекови. Твоите космонавти кой размер са, Кити?
Само моето бебе ли яде в 21, 1 часа, 4 и 8? Вече почвам сериозно да се притесвявам.

Неее Mr. Green.
Нашия мъник яде в 22, 3 , и 5 -6 сутринта . Досеега само 2 пъти не се е будил за яденето в 3 часа, и бяха доооста отдавна . baby_neutral

# 335
Имаме два космонафта, единия 68 другия 22(подарък) и неьнам какво трябва да значи, но ни са големи и 2та и незнам дали дори другия месец ще стават. Иначе покривам с ръкавите на якето ръчичките и с чувала допокривам.

Днес бяхме на консултация и страшно се вбесих на медицинската сестра , която мери и тегли! И смятам , че след определена възраст трябва да си взимат почивка , защото не стават вече или по скоро не са адекватни, особено в лекарски кабинет.
Та измериха ни -66см , които ме съмняват. Като ни изтеглиха се оказа , че Митко е качил САМО 200грама?!?!?!
Започна едно лошо гледане към мен и упреци, че не си храня детето едва ли не..
Това било проблем с килограмите и прочие. Да съм давала по 8!?! пъти по 150мл мляко?!?! И да го будя за ядене.( все едно е новородено). Изслушах ги и с ММ се пробрахме. Изтеглих си детето и се оказа , че не са 200 а 750грама за месец. Адски мн се изнервих , на невежеството им. При все , че исках пак да го изтеглят , а ми отказаха. (Кантара Не е електронен) .
А бебо хапва по 5 пъти по 150мл и на обед яде 130 грама пюре.
От днес и бананова каша на Слънчо. Казаха да включа една четвърт жълтък от утре...
Magi, според дебелите книги първо не се почва с такова количество жълтък а с 1/4 или дори 1/8! И понеже може да предизвика силна реакция не се дава в толкова ранен етап.съвета ми е поискай второ мнение.колкото до електронните теглилки заради такава без малко да не ни изпишат от родилното!била 2460 гр. Хванах се за главата какво да правя и помолих да я измерят с другия с циферблата от едно време.излезе 2700кг и ни изписаха успешно,а оня другия се оказа че бил опрян в стената и не занулен правилно мерел по-леко...така са я премерили и като се роди,че не знам колко е било реалното й тегло...

# 336
Именно Sorenta, и аз смятам така за жълтъка, със сигурност ще искам 2ро мнение и също утре ще звъня на педиатърката , защото попринцип тя трябва да е наясно с растежа на детето ми и вече 2ри месец е тази другата, която вкдимо е + - 25 6годишна..  А сестрата е 70+ и предния път го измери с сгънати крачета направо се хванах за главата. А днес на кантара му се чу главичката и тя се паникьоса и го измери за някакви секунди , и на вс отгоре ми отказа второ теглене  #Cussing out .
Също и ми отказаха направление за пртопед с обяснението , че всички били частни във Варна?! И се чакало по 2 месеца за час. Така ли е?  newsm78

# 337
Не и моя юнак яде 20:00 после в 04:00и след това в 8:00

# 338
Маги, смени си педиатъра! Декември можеш да го направиш без проблем, дори не е нужно да уведомяваш стария.  Peace

# 339
И ние сме качили малко,  около 400-500 гр.,  но не ми се е карала педи. Но и на мен ми каза да включа 1/4 жълтък към пюрето и ме увери, че вече мога спокойно да заместя обедното хранене. Казах й, че в Интернет пише, че е още рано за това, но тя махна с ръка и каза, че й е писнало от четящи в интернет...

# 340
И на мен така ми каза за жълтъка все едно в интернет пишат само глупости и хората са невежи....То и бременна като бях ми казаха да пия аспирин и , че нямало проблем Shocked Понякога се чудя тия лекари за какво са ни, след като  дават неправилни съвети и не се знае до какво може да се стигне... newsm78

# 341
  • София
И ние сме качили малко,  около 400-500 гр.,  но не ми се е карала педи. Но и на мен ми каза да включа 1/4 жълтък към пюрето и ме увери, че вече мога спокойно да заместя обедното хранене. Казах й, че в Интернет пише, че е още рано за това, но тя махна с ръка и каза, че й е писнало от четящи в интернет...

Аз затова слушам само педиатърката си и правя това, което тя ми каже. Имам й пълно доверие, доста добър специалист е Simple Smile

# 342
Именно Sorenta, и аз смятам така за жълтъка, със сигурност ще искам 2ро мнение и също утре ще звъня на педиатърката , защото попринцип тя трябва да е наясно с растежа на детето ми и вече 2ри месец е тази другата, която вкдимо е + - 25 6годишна..  А сестрата е 70+ и предния път го измери с сгънати крачета направо се хванах за главата. А днес на кантара му се чу главичката и тя се паникьоса и го измери за някакви секунди , и на вс отгоре ми отказа второ теглене  #Cussing out .
Също и ми отказаха направление за пртопед с обяснението , че всички били частни във Варна?! И се чакало по 2 месеца за час. Така ли е?  newsm78

Пълни глупости са това с ортопеда.Твоя работа е къде и при кого ще отидеш,а тяхно задължение да ти дадат направление. Да не говорим,че е абсурдно в такъв голям град всичките ортопеди да са частни. Това твоето изживяване и с мерките и с направлението си е за Господари на ефира.

# 343
И аз слушам само нея и вас.  Mr. Green

# 344
Моята педиатърка каза, че вече е нормално да качва беба около 200-400 грама на месец, сега беше качила 450 само на кърма. На последната консултация я измери 67 см, а предния месец 62, а беба не че е пораснала с цели 5 санта, ами тя мери едно към гьотере педиатърката, ама аз нали си имам сантиметрите на повивалника отбелязани, не се втелявам толкова Laughing Иначе като ми каже да давам ненамсиколко хомеопатии, разтворени във вода, профилактично за зъби и за подилване на имунитета, си го пускам през ушите и така.

Моята госпожица ту проспива цялата нощ, ту се буди само веднъж, ту 2 пъти за ядене... а само до преди месец спеше по 8-9-10 часа без прекъсване, ама пуст бум в растежа - то мозък, зъби...

Общи условия

Активация на акаунт