Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 54

• 75 819
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Скрит текст:
аз също го видях това, че са изписали името на Башак, ама мен не ме подразни Peace. Пък и Киво си беше облечен чудесно, стилът му пасваше много добре на образа, който му изграждат Wink
На мен рейтинга ми е нисък, очаквах да е над 6 Peace но това не е толкова важно Peace

Скрит текст:
Фенче Heart Eyes, определено всички , които съм прочела днес са във възторг от Киво, и двойката са харесали, това мен ме интересува Peace

Имало химия и когато Киво целувал коня hahaha

а на тия снимки, К Чатай позаслабнал, умори се завалията с толкова много дизита Whistling
а Едже изглежда ужасно, каква е тая прическа, и тоя грим Confused Confused
......................
не е бил РД на Ататюрк, а деня от смъртта му Peace

Аз го сметнах с повторенията. В тотала разликата е 1.1, в АВ+ е 2.1, а в АВ се запазва. Но не знам, защо ви е толкова нужен? Един публикува резултати на една социална мерителница (чрез туитър, фейсбук и инстаграм #Crazy активност). Питах ги, какви са числатата във всяко и как получават числата X,Y i Z на 1,2 и 3-то място. Отговор йок. Докато някакви 1001 дизи точка ком ми благодариха поне за сигнала, че сайтът им не се отваря. А другата агенция - Кимола - са си написали данните - за 9 часа и 43 минути е имало 165.3 милиона туита с таг #CesurveGuzel.

Скрит текст:
Kimola Analytics @kimolaanalytics  5 h.
Dün ilk bölümüyle Sosyal TV'de perşembe zirvesini ele geçiren #CesurveGüzel Twitter Türkiye Trendlerine girerek 165.3 milyon yayılıma ulaştı

Всеки си избира на кого да вярва, какво му оттърва и кого да мрази или обича. Laughing

# 211
  • Плевен / София
слагам отново тези невероятни очи...........

А до сега никъде не прочетох, че някой не е харесал Киво снощи, напротив. А Ранини хич не ме интересува какво мисли hahaha Не, че нещо разбрах  Mr. Green Като може повече, тя да го изиграе Joy Joy Joy

да ама не може Mr. Green

# 212
Снеже  Hug ами добре, на мен пък не ми пречи  Laughing Не знам колко е кадърна, но щом от години АЯ разчитат на нея, явно е такава Peace Нейсе!
Саби  Hug и на мен така ми се стори с превод от Гугъла. Ами нека му завижда, с това ще си остане  Laughing
Колкото до Башак - няма такова нещо тук, повечето от нашата тема я харесват, с малки изключения Laughing
Муци  Hug wavey И ние все още не знаем, ще се разбере  Peace
Гости  Hug wavey Joy Joy Joy Joy като не може, да си трае  Mr. Green

# 213
queen - fenka -  Peace

# 214
 Joy Joy Joy Joy Много готин колаж  Peace Така, де Халит спечели снощи Peace

# 215
Снеже  Hug ами добре, на мен пък не ми пречи  Laughing Не знам колко е кадърна, но щом от години АЯ разчитат на нея, явно е такава Peace Нейсе!

Не съм казала, че е некадърна...  newsm78 Вече взех да се съмнявам какво съм написала.  Mr. Green Laughing Омръзна ми да се обяснявам.  Tired Така мисля и толкова! Peace

Саби,  Hug стъпвай си с цяло стъпало.  Wink В тази тема, с изключение на мен, всички харесват г-жа Татлъту. Mr. Green

# 216
Joy Joy Joy Joy Много готин колаж  Peace Така, де Халит спечели снощи Peace

Не и при нас.   Whistling Rolling Eyes yes

# 217

Добър вечер Hug

Снеже  Heart Eyes в тази тема познавам теб и харесвам Киво във всичките  му  роли които съм гледала  .

Следя и изявите на Туба.

Пожелавам успех на  сериала и ако нямате нищо против се записвам в темата.

# 218
СебиHeart Eyes добре дошла.  Hug bouquet Много се радвам да те видя тук. Heart Eyes Party Heart Eyes

# 219
Анджи  Hug при нас няма как да стане  Laughing Киво е един  Heart Eyes
Снеже  Hug  thumbsup
Себи  Hug С радост приемаме всеки, който гледа и харесва наш патрон  Peace
Много ме радва това, че Киво и Туба се разбират чудесно, личи си Peace Това е много важно.

Тук Туба е супер, повече ми харесва без черния грим, така е като момиченце

Много ми хареса тази сцена  Laughing

# 220

Снеже Heart Eyes, Куин Hug благодаря за радушния прием Hug

Колкото до съпругата на Киво newsm78 мисля ,че и двамата са преценили  трезво удачно или не е нейното участие в надписите в сериала.
  Доста съм старомодна и затова харесвам всичко което правят съпрузите в живота и работата си.

Дълги години съм работила заедно с половинката си-не ми беше лесно ,вярвайте ми, но си има и своите предимства Wink

Добре е облечено момчето - хем секси , хем небрежно елегантен , а и неотразимите му очи подчертани Laughing

Ако сюжетът  и играта им е колкото крсотата им  ще си гледаме успешен сериал до лятото Praynig Laughing

Последна редакция: пт, 11 ное 2016, 19:46 от sebilMM

# 221
Себи  Hugwelcome

сега погледнах накрая надписите, да Башак облича само Киво, за другия стайлинг отговарят други. Мен пък ме кефи, че ще си облича мъжлето, за него тя си е най-подходяща Wink

Снеже Hug, и на мен ми хареса работата на Али Билгин, знаете, че малко го плювках преди Rolling Eyes Wink

Laughing

доста голяма статия Peace

https://onedio.com/haber/kivanc-tatlitug-dondu-buralar-alev-aldi … 0Alev%20Ald%C4%B1!%20Cesur%20ve%20G%C3%BCzel%20Dizisine%20Dair%20%C4%B0lk%20%C4%B0zlenimlerim%20%F0%9F%94%A5&utm_medium=tweet

Фенче  Heart Eyes, с такъв черен грим Туба я виждам май за първи път, отива й, ама без него е по- миловидна Peace

Последна редакция: пт, 11 ное 2016, 20:33 от Airra

# 222
Добър вечер на всички! Hug За тези които питаха дали съм Диди?...
Мхмм евет точно аз съм просто така може да се обръщате без никовете,че винаги са ме бъркали
Айрра за стайлинга на Киво и аз го забелязах това което ми направи супер впечатление Heart Eyes
Малко нещица от мен на Джес Алемдар ще има и още разбира се...те първа почвам  Laughing
Рейта е добре за начало според мен Ватанъма снощи намекнаха за Ататюрк  Peace сигурно ще вкарат и актьор по късно не знам Thinking

# 223
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
а бе гадничко беше, като й каза, че цветята не са за нея. Joy

Себи, добре дошла си при нас! (И мен ме познаваш. Hug)

Хареса ми на мен серията, особено захващащото начало. Добре си беше, като за жанра.
Но най-много ми хареса Джесур - хареса ми, че е нахакан, намаан и даже нахален на моменти, но най-много ми хареса това, че героят му има чувство за хумор и то добавя в очите му едно много симпатично присмехулно пламъче.
Туба ми харесва много, както винаги. Играе сдържано, но чувствено. За мен тя е много специална актриса, има нещо силно нейно си, което я отличава от всички останали.
И, пак ще повторя, очарована съм от външните снимки - много красиво снимани - ландшафта, къщата на Корлудаа (много итересна и красива!), а също и къщата на Джесур.

# 224
Aйраwavey Laughing

Светълчо Heart Eyes Hug знаем се разбира се и съм щастлива Laughing

И нещо за сериала.

premiere party

https://twitter.com/KT_Fans/status/796830223253860354

Последна редакция: пт, 11 ное 2016, 20:33 от sebilMM

Общи условия

Активация на акаунт