След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -202ღღ

• 22 377
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
  • На юг от тук
Добро утро в новата седмица!

Ирка Hug Hugс благодарност за новата тема и превода в ефир в петък. newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Любовния аромат от серията още ме държи и съм неадекватна.Сигурно за петък ще ми обещаят същото и за това вече съм се заредила с противогаз,че толкова любов може и да ме отрови.Ако не успее,на алтънките,чифтетата със сигурност ще помогнат за това.
На всички спокойна и усмихната седмица.

# 61
  • По света и в нас.
Добро утро.wavey
И аз се включвам в отбор-Аман от зоопарк Joy Joy Joy
И майка и на Елка е лъчезарна като нея. Peace
Сега ще ходя да гледам серията с превод,но още в петък си ми хареса епизода Naughty
Хубава и успешна седмица.

# 62
  • На юг от тук
Благодаря на преводачките newsm51 newsm51

http://data-bg.net/index.php?page=torrent-details&id=f6ef7b3 … 9754ed90ffc269c10

# 63
  • Perla

Здравейте и хубав ден!

Ирка  Hug Кати  Hug Биби  Hug

И аз в отбор "Аман от зоопарк"!  Peace

Кати, за по- здравословно изгледай фрага около 100-на пъти, тъкмо да се получи долу- горе необходимото количество дефмерска любов за следващата серия, щото може и с това да си останем- пак.

Биби, епизодът може би не е лош, но е далеч от очакванията на феновете и те го оцениха по достойнство  Mr. Green

А що се отнася до участието в церемонията на Келебеците, опитвайки се да бъда обективна, ще кажа, че абсолютно никой в тоя момент няма нужда да се появява там било като ремарке или пък с ремарке. Дори Кюса! Защото това едва ли би ѝ донесло нови зрители, по- скоро обратното, а пък тя и без това всеки ден е по вестниците, за да търси още популярност. И ако за Кита е все едно, защото е извън този бизнес- най- много да си получи пак ругатните от феновете, то за Елка и Баръш би било с много неприятни последици, както и за КА. Това, разбира се, са само мои предположения.

# 64
Привет и от мен в новата тема  Hug Hug Hug

Ирка,  newsm51

Хич не ме интересува с кого ще идат на келебеците, важното е награда да вземат  Praynig Praynig Praynig защото наистина го заслужават  Peace

bouquet bouquet bouquet

# 65
Благодаря за темата!

Желая на всички спокойна и успешна седмица! Two Hearts

# 66
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет - мривет  Hug Hug Hug
Еййй едно кафе напраила Ирка и сите муцуни го изпихте  Mr. Green Mr. Green за мен не остайхте  hahaha hahaha
добре, че си го нося у десния крачол  Joy Joy Joy
Аз докат се начудя на Боле гласа ли е, не е ли   Thinking Thinking и рускините взеха, че ме опровергаха  ooooh!

Вай бе  Shocked и Мичонка тука се разписа  Laughing джанъм спъвай се по-честичко  Mr. Green Mr. Green
Хубав ден и спорна седмица  bouquet bouquet
Отново благодаря на превеждащия екип  bouquet bouquet bouquet

# 67
  • У Диспансера ...♥♥♥
Много сте се разщъкали бре  Mr. Green
Димак  Heart Eyes Hug Ани  Heart Eyes Hug Доре  Heart Eyes Hug Коте  Heart Eyes Hug Неви  Heart Eyes Hug Бибо Heart Eyes Hug

# 68
Мераба  Hug Hug Hug

Доре  Hug Неви  Hug Ани  Hug Биби  Hug Систър  Hug Диме  Hug Кате  Hug

Диме  Mr. Green само са нас си  Mr. Green

# 69
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Аууу па ни мъ е срам  ooooh! ooooh! да пропусна ви поздрастя поименно  hahaha hahaha
веднага се корегирам  Naughty

Ирка  Hug Heart Eyes Кати   Hug Heart Eyes Бибо  Hug Heart Eyes Доре  Hug Heart Eyes Ани   Hug Heart Eyes Неви  Hug Heart Eyes Верко   Hug Heart Eyes

Верко  Hug Heart Eyes чок мерси  Hug аракашче си ти  Laughing

# 70
  • У Диспансера ...♥♥♥
Систър  Heart Eyes Hug
Аз си грабвам това от Омерчика  Mr. Green

# 71
# 72
# 73
  • У Диспансера ...♥♥♥

Седмичния рейтинг

Ма много смешен с тоя рошав проичос, Кирчо  Mr. Green

Последна редакция: пн, 07 ное 2016, 11:17 от Нарцисчева