След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -202ღღ

• 22 927
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
  • У Диспансера ...♥♥♥

Моята снимка- хем професионална е!

И линк към албума за 60 епизод

https://www.facebook.com/kiralikaskdizi/photos/pcb.1808057956149 … ype=3&theater

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
имаше едни припадащи емоткии,  сега не ги откривам, за да  припадна от професионализма им  Mr. Green

# 301
Няколко думи в защита на Исо, но вие пак си му се сърдете. За мен защото е истински приятел, затова реагира толкова остро. Той не се опитва да притисне Дефне, просто не може да повярва, че нещата отново се връщат в изходна позиция, която отново може да се окаже опасна. Това са просто опасения. За заминаването си преди година Йомер имаше основания, които сега няма. Така че ако Исо се замисли, Йомер е простил и се е върнал при Дефне. Няма причина да я напусне отново. Но просто на Исо трябва да му мине спомена за нещастието на Дефне отпреди една година. Това отнема време. И Йо не му помогна никак. И когато Исо осмисли ситуацията, ще може да реагира по-малко емоционално. Това засега все още е емоционалната реакция на сърдечен приятел! За мен тя е по-обяснима от горделивото високомерие на фръцльо, за когото е трудно да отиде и да обещае на приятеля на любимата, че няма да я нарани!

Не е в стила на Йо да се обяснява, да обещава, но може да мине от себе си - да обясни на Исо какво е Дефне за него. Искаме Исо да мине от себе си, да остави Дефне да си прави каквото иска и Исо ще го направи, но първата му реакция е такава и аз не му се сърдя. Тя е емоционална, необмислена, искрена, от сърце.
Дани,  много съм съгласна  и с този пост  и с поста от сутринта  Peace  Мисля по същия начин  Peaceоще в петък казах, че разбирам Исо и не му се ядосвам

# 302
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аааааа, сакън
Гъбак  Heart Eyes Hug

# 303
# 304
само мога да кажа, че не ви пожелавам да сте на мястото на Исо и за миг  Peace но ако се поставите дори и за миг може би няма да го съдите така. Моя приятелка в момента е в същата ситуация заради брат си и "снаха си".  И затова аз гледам от друг ъгъл на конфликта м/у Йо и Исо. Обвинявате Исо, че затръшнал врата под носа на Дефа, а не ви ли се е случвало някога някой да ви обвини че се месите в живота да речем на приятелка до която винаги сте били в най хубавите и най лошите моменти в живота и и този който ви обвинява да си няма и представа колко много сте помагали на тази ваша приятелка - аз лично бих се отдалечила, както направи и Исо, затвори вратата като вече не иска да се меси в живота им

# 305
  • Perla

Някой разпозна ли тая снимка къде е  newsm78

Тери,

няма лошо  Peace

# 306
  • У Диспансера ...♥♥♥
Дидолино  Heart Eyes Hug той нека не се меси, решил да седи настрана... Ми да седи бе, що кара момичето да избира???

# 307

А тука къде са, не мога да разпозная интериора newsm78

В Синан  Peace когато се прибраха от вечерта с Пасионис дадоха поотделно с техните размисли  жилището на Синан и Седа.

Ох сега  влизам и видях ,че съм взривила бомба с преведения фрагман, но съжалявам  за грешките..
Не го отворих щото  беше от служ комп и нямам тази възможност. Извинявам се  Peace наистина не го видях.

Последна редакция: вт, 08 ное 2016, 14:07 от eliNIM

# 308
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ели, ама ти не си виновна бе, какво се извиняваш  Hug

# 309
Скрит текст:
Няколко думи в защита на Исо, но вие пак си му се сърдете. За мен защото е истински приятел, затова реагира толкова остро. Той не се опитва да притисне Дефне, просто не може да повярва, че нещата отново се връщат в изходна позиция, която отново може да се окаже опасна. Това са просто опасения. За заминаването си преди година Йомер имаше основания, които сега няма. Така че ако Исо се замисли, Йомер е простил и се е върнал при Дефне. Няма причина да я напусне отново. Но просто на Исо трябва да му мине спомена за нещастието на Дефне отпреди една година. Това отнема време. И Йо не му помогна никак. И когато Исо осмисли ситуацията, ще може да реагира по-малко емоционално. Това засега все още е емоционалната реакция на сърдечен приятел! За мен тя е по-обяснима от горделивото високомерие на фръцльо, за когото е трудно да отиде и да обещае на приятеля на любимата, че няма да я нарани!

Не е в стила на Йо да се обяснява, да обещава, но може да мине от себе си - да обясни на Исо какво е Дефне за него. Искаме Исо да мине от себе си, да остави Дефне да си прави каквото иска и Исо ще го направи, но първата му реакция е такава и аз не му се сърдя. Тя е емоционална, необмислена, искрена, от сърце.
Дани,  много съм съгласна  и с този пост  и с поста от сутринта  Peace  Мисля по същия начин  Peaceоще в петък казах, че разбирам Исо и не му се ядосвам
Hug
И с Ди Hug заедно сме тройка отбор Исо!

То това, че съм отбор Исо, не значи, че съм анти Йо. И Йо има своите основания - не е длъжен да обяснява на никого, че няма да нарани Дефне. Това наистина си е техният път. Но все пак можеше да го направи. И при втория разговор можеше да не се поддава на Исовите горчиви реплики. Все пак става въпрос за Дефне и за това колко важно е за нея той да се разбере с Исо.

И Исо можеше да види колко е важно за Дефне да получи неговата подкрепа и да я остави да прави каквото иска. Но в момента той се бори с непростителност, с болка за приятел, с гняв за причиненото на приятелката му, докато Йо се бори само с гордостта си.

# 310
  • У Диспансера ...♥♥♥
Сечито и той щъка баскетбол  Mr. Green

# 311
Скрит текст:

https://www.facebook.com/kiralikaskdizi/photos/pcb.1808057956149 … ype=3&theater

имаше едни припадащи емоткии,  сега не ги откривам, за да  припадна от професионализма им  Mr. Green
smile3544 smile3544 smile3544 smile3544
Верче,  Hug Мерси  Simple Smile  от тела жива мъка е тая мама  hahaha
а па ти хаха верно ли  Shocked на мен от там ми е по удобно да пиша  Thinking
само да пускам снимки е изнервящо и пипкаво,докато я копирам,после да иде да я сложа и това само ме нерви  Mr. Green
иначе за писане ми е супер и не чакам да публикувам примерно няколко пъти,докато друг е писал в същото време
Хаха, ми да ужасно е, ма аз съм го направила да не е на мобилната версия, че ме дразни Mr. Green И става много тежко, явно ooooh!

Скрит текст:

имаше едни припадащи емоткии,  сега не ги откривам, за да  припадна от професионализма им  Mr. Green

Ирка  Hug това направо калп криза гечерди  Joy Joy Joy

# 312
само мога да кажа, че не ви пожелавам да сте на мястото на Исо и за миг  Peace но ако се поставите дори и за миг може би няма да го съдите така. Моя приятелка в момента е в същата ситуация заради брат си и "снаха си".  И затова аз гледам от друг ъгъл на конфликта м/у Йо и Исо. Обвинявате Исо, че затръшнал врата под носа на Дефа, а не ви ли се е случвало някога някой да ви обвини че се месите в живота да речем на приятелка до която винаги сте били в най хубавите и най лошите моменти в живота и и този който ви обвинява да си няма и представа колко много сте помагали на тази ваша приятелка - аз лично бих се отдалечила, както направи и Исо, затвори вратата като вече не иска да се меси в живота им
Че Дефне какво е виновна за това, което е казал Йо  newsm78 newsm78 newsm78

Аз съм в същата ситуация с най-добрата си приятелка и единственото, което съм направила е да и й дам съвет, от там нататък не й се сърдя и не й затварям врати, понеже е предпочела да се събере или да остане с човека. И мога да кажа, че сега се разделиха и ми вика "Права беше"  Mr. Green Mr. Green
Личните отношения между 2-ма човека не трябва да са свързани с отношения между други 2-ма. Искам да кажа, че това че Дефне ще се събере с Йо, не означава, че Исо трябва да й обърне гръб. По тази логика и Синан да се затръшка, че Йо е страдал в Рим и да е против него и Дефо  newsm78 newsm78 newsm78

# 313
  • Още у мъглата ...
Скрит текст:
Искам да попитам, има ли първия фраг на еп.60 с бг.суб.?

За първият не  зная,но  заповядай втория  с БГ сб

Ели благодаря  bouquet
Няма да благодаря аз, ми ще забраня на това момиче да прави изобщо такива неща. Първо да мине няколко класа по правопис, то бива, бива, ма като не можеш не се хващай пък  ooooh!

Аййййй, ама верно, направо ми идеше да ритам от смях, като се опитвах да чета субовете  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao Че се стрелкаха като във Формула 1 Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ама съм в студийцето, та само си стисках смеха  Joy Joy Joy Joy

Виш сега, чистито да ни е, г-пожо Ирка Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Пак много запетаи наметках, трябваше да ги съкратя и тях, за да е по-точ Mr. Green ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Ирчок  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Иииии, здравейтИ на всичкиии Grinning Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Габи  Hug Heart Eyes аз чак съ стопирах на моменти  hahaha hahaha че толко бързо не ми тече мисълта  Joy Joy Joy

Коте  Hug Heart Eyes Heart Eyes Мани, то едното ми око направо оставаше в предишния кадър  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

Айййй, бях го написала и ме завъртя работа, а сега гледам 32 отговора Shocked Shocked Shocked Joy Joy Joy Joy
Нищо де, аз ще си го пусна  Joy Joy

# 314
тийм Дафинка съ,ама тоя път се застъпвам за Йо  Naughty

Ти пък, Верко  Hug, казват ли се такива работи на глас  hahaha Пък и протокол иска. Ми ние и да я стреляме Дафа, ще викаме, че от любов го правим  Joy  Joy  Joy
Застъпвай се колкото искаш за Йо, ама и той същото муле инатливо като Исо  ooooh! Единия вика - ти знаеш ли тя колко страда, другия - ми аз, ми аз кво преживях  Stop Вземи единия, удари другия  ooooh! Толкова много обичат и двамата Дафина, че я накараха отново да страда. И какво - Памирко намаза от цялата работа, щото само неговото рамо остана свободно, да си поплаче на него  Mr. Green
Нейсе, ще им мине. Пък ти оздравявай, че не ти действа добре тоз вирус  Joy  Joy  Joy

Общи условия

Активация на акаунт