След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -202ღღ

• 22 881
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Вай бе засилих се да метна озета  Mr. Green Mr. Green ма не видях, че са ме преварили  Whistling Whistling Whistling

# 241
  • в подножието на планината

Виви, Hug Heart Eyes Котелина, Hug Heart Eyes

Елини, Hug Heart Eyes благодаря за озетчето! bouquet

Демек, в петък ще се размажем от Дефмерска любов... Laughing А, дано... Mr. Green

Дани, Heart Eyes като не ти харесва нещо помрънкай, като мене и ще ти мине по- бързо... Mr. Green

# 242

Дани, Heart Eyes като не ти харесва нещо помрънкай, като мене и ще ти мине по- бързо... Mr. Green
Joy А бе викам да не разваля на някого настроението, ако серията много му е харесала. Иначе за фрагче мрънкането е задължително, действа успокояващо на всички! Grinning

Но след два, три дни размисъл, серията доста ми хареса. И вторичните сюжетни линии ми харесват доста. И на Седа размислите пред огледалото са ми интересни.

И съм отбори Исо и Дефне тази серия. Те двамата са едновременно в един отбор и всеки си е сам отбор за себе си. Изобщо няма да стрелям по Исо, защото в момента той не диктува на Дефне какво да прави, а се справя със собствената си болка от това, което Йомер е причинил на приятелката му. Исо ще се справи, но за съжаление Йомер загуби точки в моите очи с това си поведение към Исо. Заради Дефне Исо ще загърби собствената си непростителност към Йомер (поне така си мисля), но заради Дефне Йомер не намери сили да отиде и да се поинтересува от болката на Исо, а държеше да оправдае себе си - той също бил страдал. Да, вярно е, но това е сърдечният приятел на Дефне и ако го увериш, че съжаляваш за болката, която си причинил на Дефне, че наистина се разкайваш, че си я изоставил, може би този приятел ще се опита да те разбере.

# 243
  • На юг от тук
Привет Hug Hug Hug на всички.

Първия превод на озета на руски.

Скрит текст:
Озет 60-й серии
"Любовь продолжается!" ❤

Ставки закрыты, теперь все карты раскрыты. Скажет ли Омер Дефне о прокате Памира? Памир уверен в том, что Омер пойдет к Дефне, и теперь он выдвигает свои козыри. Захватывающий побег, погоня...Кто же раскроет занавесу тайны?

С одной стороны правда о прокате любви, с другой - событие, произошедшее с Дефне, приносит и другие сюрпризы. Кто же будет смотреть с любовью и нежностью на Дефне в таком положении. Треугольник Памир-Омер-Дефне снова перекрывает воздух. Стоит посмотреть на сближение Омера и Дефне. Любовь Дефне и Омера снова набирает темп. Любовь продолжается там же, где остановилась.

Нериман жалеет о том, что выбрала себе такого сильного партнера. (Сильнее чем она сама) Где же сейчас находится Памир в этой игре? Теперь Исо знает о любви Айщегюль и не знает, что ему делать. Исо весь в своих переживаниях, а нас удивит неожиданный его собеседник.

Великая любовь любит бои, потому что после каждого препятствия она становится еще сильнее. Ладно, а сможет ли Омер стать победителем этой битвы?
Спасибо - В Переводе: Фатиме и Группе http://vk.com/kiralikaskelbar😘

# 244
  • У Диспансера ...♥♥♥
Любовта продължава ...

Наддаванията приключиха, всички карти са на масата.
След като Омер разбра за Памир и любовта под наем, ще каже ли на ДЕфне?
Памирико е сигурен, че Омер ще тръгне към Дефне, и ще изиграе напред своите козове.Задъхващо бягане и преследване, и кой ще разкрие тайната  в този епизод пълен с действия.
От една страна гори истината за Любов под наем, а от друга страна събитията които ще се случат с Дефне ще доведат със себе си много изненади.
Кой в тази ситуация ще гледа Дефне с любов и нежност?
В триъгълника Омер, Дефне, Памир, отново ще ни спре дъха....  Сближаването на Омер и Дефне, заслужава да се види.... Дефне и Омер, отново на пълни обороти...Любовта продължава от където спря.
Нериман, съжалява че избра в играта по-силен съюзник от нея самата. А на коя страна играе сега Памир?Исо е сигурен  за любовта си към Водорасла, и не знае какво да прави.
Много ще ни удиви неочаквания партньор на Исо по нещастие, плаващ в неизвестни води.
Голямата любов обича борбата, защото после след всяка преграда още по-силно укрепва(става по-силна)
Добре, а Омер ще бъде ли победител в тази борба?

# 245
Ирка мерси за превода  bouquet bouquet

Любовта продължава ...

Наддаванията приключиха, всички карти са на масата.
След като Омер разбра за Памир и любовта под наем, ще каже ли на ДЕфне?
Памирико е сигурен, че Омер ще тръгне към Дефне, и ще изиграе напред своите козове.Задъхващо бягане и преследване, и кой ще разкрие тайната  в този епизод пълен с действия.
От една страна гори истината за Любов под наем, а от друга страна събитията които ще се случат с Дефне ще доведат със себе си много изненади.
Кой в тази ситуация ще гледа Дефне с любов и нежност?
В триъгълника Омер, Дефне, Памир, отново ще ни спре дъха....  Сближаването на Омер и Дефне, заслужава да се види.... Дефне и Омер, отново на пълни обороти...Любовта продължава от където спря.
Нериман, съжалява че избра в играта по-силен съюзник от нея самата. А на коя страна играе сега Памир?Исо е сигурен  за любовта си към Водорасла, и не знае какво да прави.
Много ще ни удиви неочаквания партньор на Исо по нещастие, плаващ в неизвестни води.
Голямата любов обича борбата, защото после след всяка преграда още по-силно укрепва(става по-силна)
Добре, а Омер ще бъде ли победител в тази борба?

Много ще ни удиви неочаквания партньор на Исо по нещастие, плаващ в неизвестни води.   Thinking Thinking все си мислех, че тук неочаквания партньор на Исо по съдба е Йомер  newsm78 newsm78 ама озета съвсем ме обърка  Whistling Whistling

# 246
Искам да попитам, има ли първия фраг на еп.60 с бг.суб.?

# 247
  • в подножието на планината
Ирче, Heart Eyes благодаря за превода на озета! bouquet

# 248

За първият не  зная,но  заповядай втория  с БГ сб

# 249
Благодаря за втория, но съм го гледала, не намирам първия с превод...

# 250
Благодаря за втория, но съм го гледала, не намирам първия с превод...

Има го с руски сб

https://www.vbox7.com/play:1478f90a2e

# 251

За първият не  зная,но  заповядай втория  с БГ сб

Ели благодаря  bouquet

# 252
Мераба  Hug благодаря за превода на озетчето  bouquet
А дано Омуш излезе победител в тази борба, но ако не е в тази серия, ще е в другата  Joy
Все пак е юбилееен 60 епизод, кой си е мислил, че тази лятна еуфория с един сериал, ще докара  до тук, което все пак си е истински повод за купонче и чайче  Drunk
Аз то сабах, сабах с чая  rotfImao
Приятен ден  Heart Eyes

# 253
Мераба  Hug благодаря за превода на озетчето  bouquet
А дано Омуш излезе победител в тази борба, но ако не е в тази серия, ще е в другата  Joy
Все пак е юбилееен 60 епизод, кой си е мислил, че тази лятна еуфория с един сериал, ще докара  до тук, което все пак си е истински повод за купонче и чайче  Drunk
Аз то сабах, сабах с чая  rotfImao
Приятен ден  Heart Eyes
резалет абладжим  Joy Joy

ми ние с Тета се гласяхме за друго в юбилейния 60-ти епизод  Joy ма то не било сезона на ябълките май  hahaha hahaha

# 254

Joy А бе викам да не разваля на някого настроението, ако серията много му е харесала. Иначе за фрагче мрънкането е задължително, действа успокояващо на всички! Grinning

Но след два, три дни размисъл, серията доста ми хареса. И вторичните сюжетни линии ми харесват доста. И на Седа размислите пред огледалото са ми интересни.

И съм отбори Исо и Дефне тази серия. Те двамата са едновременно в един отбор и всеки си е сам отбор за себе си. Изобщо няма да стрелям по Исо, защото в момента той не диктува на Дефне какво да прави, а се справя със собствената си болка от това, което Йомер е причинил на приятелката му. Исо ще се справи, но за съжаление Йомер загуби точки в моите очи с това си поведение към Исо. Заради Дефне Исо ще загърби собствената си непростителност към Йомер (поне така си мисля), но заради Дефне Йомер не намери сили да отиде и да се поинтересува от болката на Исо, а държеше да оправдае себе си - той също бил страдал. Да, вярно е, но това е сърдечният приятел на Дефне и ако го увериш, че съжаляваш за болката, която си причинил на Дефне, че наистина се разкайваш, че си я изоставил, може би този приятел ще се опита да те разбере.

+1 Peace Данни   Hug абсолютно съм съгласна с написаното, аз още като погледнах откъсите от разговорите им бях набрала на фръцльо, защото както винаги тръгва с рогата напред и много ме подразни 1-я им разговор. Влезе с хъс при Исо и едва ли не го обвини за държанието му спрямо него, явно е очаквал че Исо като го види след 1 година и ще се хвърли да го прегръща.... Но фръцльо какво да се прави, за мен все още не се е променил

Хилооооуууу на всички  Hug Hug Hug

Ани  Hug чести ти именници, да са живи и здрави!

Общи условия

Активация на акаунт