След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -202ღღ

• 22 900
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро  Hug  Hug  Hug

Ирко  Hug, ще си го получи, ако на фръцльо пак не му мине ентусиазма да разбере как са нещата, като в първи сезон  Laughing

# 226
  • У Диспансера ...♥♥♥
Диде  Heart Eyes Hug тоя път като го гледам как се е овладял, няма му мине тъй  Laughing
Добро утро, от официалната страница

Последна редакция: вт, 08 ное 2016, 07:50 от Нарцисчева

# 227
Добро утро и от мен  Mr. Green Hug Hug Hug
Ирка,Диде,  Hug Hug ...да ви изброя докато сте две  Joy Joy

С тези снимки нямам никакво търпение за серията  smile3539 smile3539 smile3539

И аз да сложа кафе,че двете ми момчета са именици днес  Heart Eyes да са ми здрави  Heart Eyes

Скрит текст:

# 228
Добро утро, момичета!  Hug

А Дефненцето като разказва как я е намерила леля му, дали няма да стигне до целувката в ресторанта и Йомко да си спомни, че и той има участие в играта! Той започна игра, на която за съжаление стана жертва. Но и благодарение на нея намери жената, която спира дъха му!  Peace

На мен ми е все едно Нера ще бъде ли, няма ли да бъде наказана. За мен е важно нашите да са щастливи, а тя просто да трябва да стои далеко от любимия си племенник и неговото щастие. За което щастие отчасти и тя е "виновна"! Wink

Хубав ден! Hug

Ани
, да са ти живи и здрави момчетата! Hug

За каква сцена в болница говорехте, че изобщо нямам спомен за такава в някой фраг? newsm78

Последна редакция: вт, 08 ное 2016, 08:54 от Дданни

# 229
  • Perla
Добро утро и хубав ден с една сутрешна професионална целувчица Heart Eyes

Ирка   Hug Диде  Hug  Ани  Hug Дани  Hug

Ани, да ти са здрави именниците и вие да им се радвате!  Hug

Тоя път бързат да сложат някоя хубава снимка, да радват феновете, че ще има дефмери. Дето се вика, колкото- толкова. Ама и аз като Ани, покрай тия снимки искам да дойде петък! Още повече, че имам голямата надежда, че оная ръка, която снощи взриви ТТ, е на Синан!

Дани, аз също искам най- много нашите да са щастливи, ама искам и онези, които вършат лоши неща, да си получат заслуженото. Никой няма право да си играе със съдбите на хората, каквито и да са мотивите му! Mr. Green
За съжаление не мога да кажа към коя серия беше фрагман това от болницата. newsm78 И май и снимка нямам...

# 230
  • Perla

https://www.youtube.com/watch?v=C5YTXTY42fI
Едно клипче с нашите прекрасни "професионалисти"  Crazy
 Hug

ОХ, от толкоз професионализъм сабах- сабах всичките ми пеперуди се разхвърчаха Heart Eyes

PRO, благодаря  Hug

# 231
  • в подножието на планината
Добро утро! Hug

Ирче, Hug Heart Eyes Диди, Hug Heart Eyes Доре, Hug Heart Eyes

Дани, Hug Heart Eyes много се губиш... Rolling Eyes

Ани, Hug Heart Eyes да са ви живи и здрави имениците... bouquet

# 232
Илде Heart Eyes Hug Бях малко в движение, но редовно чета иначе! Пък и вече ми отнема два, три дена, за да осмисля серията и да ми хареса, че на първо гледане все се ядосвам нещо, и затова викам да мълча, докато ми харесат нещата. Е, вече ми хареса последната серия, простих на Мерич, че бързо ги скара нашите гълъбчета. Поне един ден да се прегръщат на воля да им беше отпуснала, ама жената е рекла не, та не! Да видим сега в петък ще ги остави ли малко да се прегръщат без притеснения!

Доре, мерси!

Ако някой се сети за сцената в болницата, да ми каже, че ми е любопитно! Аз къде съм спала тогава? Mr. Green

# 233
Здравейте, момичета  Hug Hug :hug Hug Hug Hug

Ани, да са ти много  здрави имениците Hug bouquet

Дани  Hug 17 серия 1 фрагмент  Peace Пиша от тела и затова не мога да го кача  Simple Smile

Последна редакция: вт, 08 ное 2016, 10:03 от *Виви*

# 234
Здравейте!

Ани  да са ти живи и здрави момчетата!
Да си  жива и здрава  и ти,че лесно  се не гледат момчета
Hug

Скрит текст:
И аз съм с двама сина,вече пораснали,  Peace не е никак за завиждане  да си мъжка майка  Grinning

# 235
Здравейте, момичета  Hug Hug :hug Hug

Ани, да са ти много  здрави имениците Hug bouquet

Дани  Hug 17 серия 1 фрагмент  Peace Пиша от тела и затова не мога да го кача
ВивиHug много благодаря. Сега ще го намеря в Ютуб.

ЕлиниHug благодаря за озетчето. Да видим какво са ни подготвили!

# 236
  • У Диспансера ...♥♥♥

Любовта продължава там, където е тя...

# 237
Дани  Peace  

Това бяло поло на Дафа ще стане запазена марка за епизода.  Grinning

Нима всичкото дето ни показват като кадри е от една вечер  или един ден. newsm78
 И очаквайте  очакваното фенове ,  поне така  ми звучи епизодът ще е супер newsm78
Да  видим в петък newsm78 любовта как ще продължи Grinning

# 238
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет пеперудки  Hug Hug Hug

Да ви поздрастя по домова книга  Laughing Laughing Laughing
Ирко  Hug Heart Eyes Диде  Hug Heart Eyes Ани  Hug Heart Eyes Дани  Hug Heart Eyes Доре   Hug Heart Eyes Илде  Hug Heart Eyes Виви   Hug Heart Eyes

Охххоо фраг имаме и разкостен до основи  Joy Joy Joy големи сте мислителки  smile3521 smile3521
Виждам Ирка е изнесла информация от сета  smile3534 smile3534
Габи пък сериозно е потъркала кристалнато кълбо и оттам вероятно е изкочил Аладин с лика на Ипликчи, ситуацията от сета да й разясни  hahaha hahaha hahaha
Ей го утре е сряда и би трябвало да излязат снимките  Thinking
Мчи аз съм готова с епизода тогава  Joy Joy Joy Joy ама ще се наредя за онлайна в петък  Peace, не за друго ми отново да се порадват на ашкините дефмерски сцени  Heart Eyes Heart Eyes

Ани  Hug Heart Eyes да са ти живи и здрави именниците и много да ви радват  bouquet bouquet bouquet

Ели   Hug Heart Eyes

# 239
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ани  Heart Eyes  Hug да са ти много здрави, успешни, щастливи двете хубави момчета  Hug
Доре Heart Eyes Hug, Ели Heart Eyes Hug., Виви Heart Eyes Hug, Звезде Heart Eyes Hug , Дани  Heart Eyes Hug Димак  Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт