След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -202ღღ

• 22 815
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
  • Бургас

Здравейтеее! Топъл и успешен ден!!!

# 436
Добро утро! Hug

Давайте да залагаме как ще дойдат нашите на Келебеците и ще седнат ли един до друг! Аз казвам, че ще дойдат сами, без опашки, ще седнат един до друг и ще се реваншират на феновете за липсата на селфита, за миналогодишните Пеперуди, за хвалебствените интервюта на Боре за Гупа и за всичко, за което имат да се реваншират на феновете. Вие какво казвате? Който познае, получава  smile3501!

Хубав ден и да идва вече петък! Hug

сега не ми иска да съм от  Close
ама просто при мен има мал шанс Боци да дойде сам  Mr. Green едно,че предния път бяха "разделени" (за мен си бяха) и нямаше как да се изтъпанчи на килима с него,друго че сега има филм и трябва да го обсъдят  Mr. Green
Елка по може да дойде сама,все пак агенцията й ме съмнява да одобри това нещо  Naughty
но Naughty тука има нещо странно,от няколко дни срещам в руските групи в инста,че искат да направят таг за Елка да идела на Келебека и да почнат да го пускат в туитър и на агенцията на Елка  Crossing Arms ако не иде просто ще й пиша черна точка

# 437
а сега Мераба  Hug Hug Hug

Дани  Hug Доре  Hug Диме  Hug Елинче  Hug

# 438
  • У Диспансера ...♥♥♥

Здравейтеее! Топъл и успешен ден!!!
Това е много красиво  Heart Eyes

# 439
  • У Диспансера ...♥♥♥
И за мен Боре , няма да дойде сам Peace
Най-вече заради филма Кюсин, тя никога няма да изтърве такава реклама  Crossing Arms
Систър  Heart Eyes Hug Диде  Heart Eyes Hug Дани  Heart Eyes Hug Доре  Heart Eyes Hug Димак  Heart Eyes Hug Ели  Heart Eyes Hug

# 440
Хилооооууу сладурчета

Дани  Hug Доре  Hug Диме  Hug Елинче  Hug Верко Hug

ако некой има пропуснат Верка е виновна че си го откраднах от нея  Mr. Green

и аз съм за другата емотиконка  за ремеркета  Mr. Green и преди писах ,че Кюса няма да пропусне  сега видях че и Верича е на мойто мнение  Mr. Green

за Мей ако спечелят ми е чудно кой ще отиде да вземе наградата след като Фатмето напусна групата преди няколко месеца  Whistling

# 441
Вери  Hug Засега обаче с тези разсъждения направо ми се ще да те причисля към  Close. Напълно съм съгласна с вероятностите, които предполагаш. Това залагане е малко риск печели, риск губи, защото има абсолютна възможност Боре да отиде с ремаркето; за Елка има много по-голяма вероятност да е сама или да не отиде изобщо. При възможност за такъв ПР направо не ми се вярва Гупа да изпусне възможността. Анализирайки всички възможности и действията на нашите от последните месеци обаче, аз си мисля, че ще подходят професионално и ще направят това, което очакват хилядите фенове. Т.е. имам голямо доверие в техния професионализъм! Да видим основателно ли съм се доверила на това.

След малко ще обновя списъка със залозите и емотиконките.

# 442
  • Perla
Скрит текст:
Добро утро! Hug

Давайте да залагаме как ще дойдат нашите на Келебеците и ще седнат ли един до друг! Аз казвам, че ще дойдат сами, без опашки, ще седнат един до друг и ще се реваншират на феновете за липсата на селфита, за миналогодишните Пеперуди, за хвалебствените интервюта на Боре за Гупа и за всичко, за което имат да се реваншират на феновете. Вие какво казвате? Който познае, получава  smile3501!

Хубав ден и да идва вече петък! Hug

сега не ми иска да съм от  Close
ама просто при мен има мал шанс Боци да дойде сам  Mr. Green едно,че предния път бяха "разделени" (за мен си бяха) и нямаше как да се изтъпанчи на килима с него,друго че сега има филм и трябва да го обсъдят  Mr. Green
Елка по може да дойде сама,все пак агенцията й ме съмнява да одобри това нещо  Naughty
но Naughty тука има нещо странно,от няколко дни срещам в руските групи в инста,че искат да направят таг за Елка да идела на Келебека и да почнат да го пускат в туитър и на агенцията на Елка  Crossing Arms ако не иде просто ще й пиша черна точка

Верче, а защо Елка да не отиде?  newsm78

# 443
Embarassed опс пропуснах ама аз не съм виновна  Mr. Green

ИРКО Heart Eyes Hug

Thinking замислих се ,представяте ли си да не спечелят за чифте ,а само за актьор/актриса и само единия да спечели от тях  Whistling пу,пу пепел ми на клавиатурата ,но отскоро ми минават и такива мисли  Mr. Greenно пък от друга страна лайка на Кюса на Елкината снимка не е случаен и то точно преди келебеците

# 444
  • под най-голямото листо на тиквата
Хайде преди Дани да е сложила чертата да кажа и аз  Close

# 445
  • Perla
Най-вече заради филма Кюсин, тя никога няма да изтърве такава реклама  Crossing Arms
Систър  Heart Eyes Hug Диде  Heart Eyes Hug Дани  Heart Eyes Hug Доре  Heart Eyes Hug Димак  Heart Eyes Hug Ели  Heart Eyes Hug

Ирка, ами нещо такова направо си е антиреклама, защото и без това милиони хора не я харесват. Не виждам смисъл да се нагнетява допълнително напрежение. Пък за Баръш и за КА си е 100 % антиреклама. Затова преди писах, че се надявам на здравия разум на мениджърите и продуцентите.

# 446
  • У Диспансера ...♥♥♥
Таман щях муча  Mr. Green
Дидолино  Heart Eyes Hug

# 447
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ирка, ами нещо такова направо си е антиреклама, защото и без това милиони хора не я харесват. Не виждам смисъл да се нагнетява допълнително напрежение. Пък за Баръш и за КА си е 100 % антиреклама. Затова преди писах, че се надявам на здравия разум на мениджърите и продуцентите.
Ми като е такава, защо според теб постоянно като я питат нещо намесва името на Боре, няма лоша реклама бе. Ето, лично аз не я знаех Кюса коя е преди сериала ни, а не съм само аз, може да ми е противна и да не се вълнувам от нея, ама ето факт е, че я знам по име и сурат  Peace

# 448
Дидолинко  Hug Систър  Hug

ми тя Систъра се появи след мене ма Дидко  Joy де да знам кога ще се яви  Joy

Доре мислиш ли че на Боци му пука  newsm78 и то баш сега,след като я рекламира 2 месеца поне  hahaha

не знам защо се говори така за Елка  Thinking много странно,ма няма се учудя да не иде  hahaha тя си е танто за кукуругу  hahaha hahaha hahaha

Диде за чифте едва ли ще спечелят пак  Mr. Green все пак има Пантенки в категорията  hahaha
пък и вече са я взели един път

# 449
  • под най-голямото листо на тиквата
От бързате да гласувам  Embarassed Embarassed Embarassed срам
Привети на всички  Hug Hug Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт