След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -202ღღ

• 22 819
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
Стискайте палци Мей да спечели у неделя  Naughty Това си е направо Елбарска награда  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha дет вика Марето  Mr. Green Mr. Green или Сис  newsm78 забравих кой го каза  Laughing Laughing

# 421
Ма пу-пу-пу, кой знае какво ще направи Мера, да го очерни. Мен от туй ме е страх Систър  hahaha hahaha hahaha
Ти от Мера ли се страхуваш ххаха
Страхувай се от нас,че ние можеме да го очерниме повече от нея  Joy
Като почнете да пишете положително за него, най-се плаша  hahaha hahaha
коркма,нема го затриеме  Joy Joy Joy

# 422
Добро утро!   Hug Hug Hug

# 423
Добро утро  Hug  Hug  Hug

Ели  Hug

Като почнете да пишете положително за него, най-се плаша  hahaha hahaha

А, Ирко  Hug, такъв грях нямам, само не го плюх......много  Joy  Joy  Joy

# 424
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Гуд морниниг  Hug Hug Hug

Ели  Hug Heart Eyes Диде  Hug Heart Eyes

https://youtu.be/GDdu0r98saQ

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 425
  • Perla
Добро утро и хубав ден!

Ели  Hug Диде  Hug Диме  Hug

https://twitter.com/FansKiralik/status/796226681526714368

Много любим сладък момент  Heart Eyes

Стискайте палци Мей да спечели у неделя  Naughty Това си е направо Елбарска награда  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha дет вика Марето  Mr. Green Mr. Green или Сис  newsm78 забравих кой го каза  Laughing Laughing

Тери, непременно! А дали ще пуснат видеото, което направи тази песен толкова известна   smile3503

# 426
Добро утро и хубав ден!

А дали ще пуснат видеото, което направи тази песен толкова известна   smile3503

Доре   Hug Heart Eyes ми грях ще е да не го пуснат  Mr. Green Mr. Green или ще вардягт караконджолите да не получат по някоя калп криза  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 427

Стискайте палци Мей да спечели у неделя  Naughty Това си е направо Елбарска награда  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha дет вика Марето  Mr. Green Mr. Green или Сис  newsm78 забравих кой го каза  Laughing Laughing

Тери, непременно! А дали ще пуснат видеото, което направи тази песен толкова известна   smile3503
Доре,  Hug вече съм пуснала  заявката  за клипчето да се излъчи по време на номинациите Joy hahaha
Ще е голямо удоволствие  стъпките на Дефне и Йомер  да са фон при обявяването на  песента и групата   Heart Eyes

# 428
Скрит текст:

Доре,  Hug вече съм пуснала  заявката  за клипчето да се излъчи по време на номинациите Joy hahaha
Ще е голямо удоволствие  стъпките на Дефне и Йомер  да са фон при обявяването на  песента и групата   Heart Eyes

smile3508 smile3508 smile3508

# 429
  • Perla
Добро утро и хубав ден!

Доре   Hug Heart Eyes ми грях ще е да не го пуснат  Mr. Green Mr. Green или ще вардягт караконджолите да не получат по някоя калп криза  hahaha hahaha hahaha hahaha

Диме, нали се разбрахме, че Боре и Елка ще бъдат сами на Келебеците! Ремаркетата- вкъщи- да не получават калп кризи!

Ели  smile3521 smile3521 smile3521

# 430
Скрит текст:
Добро утро и хубав ден!

Диме, нали се разбрахме, че Боре и Елка ще бъдат сами на Келебеците! Ремаркетата- вкъщи- да не получават калп кризи!

Доре  Hug Heart Eyes ама аз не съм споменала, че са на наградите  Naughty ама т`ва не пречи да се кризоват вкъщи  hahaha hahaha hahaha

# 431
Добро утро! Hug

Давайте да залагаме как ще дойдат нашите на Келебеците и ще седнат ли един до друг! Аз казвам, че ще дойдат сами, без опашки, ще седнат един до друг и ще се реваншират на феновете за липсата на селфита, за миналогодишните Пеперуди, за хвалебствените интервюта на Боре за Гупа и за всичко, за което имат да се реваншират на феновете. Вие какво казвате? Който познае, получава  smile3501!

Хубав ден и да идва вече петък! Hug

# 432
Добро утро! Hug

Давайте да залагаме как ще дойдат нашите на Келебеците и ще седнат ли един до друг! Аз казвам, че ще дойдат сами, без опашки, ще седнат един до друг и ще се реваншират на феновете за липсата на селфита, за миналогодишните Пеперуди, за хвалебствените интервюта на Боре за Гупа и за всичко, за което имат да се реваншират на феновете. Вие какво казвате? Който познае, получава  smile3501!

Аз залагам на сами  Naughty
Дани   Hug Heart Eyes

# 433
  • Perla
Добро утро! Hug

Дани, ако залагам, значи да допускам и друга възможност. А аз изхвърлям лошите мисли от главата си, вярвам и искам да са сами! А и здравият разум ми казва, че постъпка в обратна посока ще бъде във вреда на всички! Така че- без да залагам, каквото сабя покаже!

Я да се подготвим за награждаването по- добре  Heart Eyes

Снощи към 00.00, когато го гледах за последно, бяха 12 574... гледания.  Peace

# 434
Диме, Доре  Hug - залозите приети.
Димето -  Grinning
Дорито -  Grinning
Дани -  Grinning

Така ще отбелязвам всички благоприятни за нас залози. Неблагоприятните ще отбелязвам така  Close

Общи условия

Активация на акаунт