След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -202ღღ

• 22 824
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
newsm78 сетих се в предния епизод вече никой не пише по стените, не знам за този но драскача се покри  Mr. Green

Или бръмбарите на Мера поеха в друга  посока  Joy  Joy  Joy

Ди  Hug, ти вече си изгледала епизода, сега на поправката и детайлите разчепкваш  hahaha
Диди Hug Heart Eyes не съм и нямам намерение за сега да го гледам,че ми писна от недомислиците,че и лябимеца ми Денизката махнаха ,появи се само в 53 еп .и край  до там беше     ooooh! Mr. Green карам само на фраговете и в инстаграма следя едни рускини та те ме информират и нагледно с клипчетата  Joy Joy Joy  до 55еп.ги гледах и с бг.превод но и това спрях  Mr. Green

# 406
и все след като публикувам се сещам

Гале Heart Eyes Hug Честит празник на детенце,да е живо и здраво! bouquet

# 407

подканят Мерич да ни подари вече такива щастливи дни на семейство Ипликчи, че твърде  много сме чакали. Peace
Mr. Green
Това Мера го пази за трети сезон, като награда на упоритите фенове, които няма да се откажат да гледат каквото и да забърка във втория Mr. Green hahaha

# 408
  • в подножието на планината

Оф, не мога да ви прочета... ooooh! голямо писане сте му дръпнали... Mr. Green

Гале, Hug Heart Eyes да ви е жив и здрав именика... bouquet

ВярООО, Heart Eyes вземи се пОправи... ooooh! кА можа да минеш в тийм Йомко... ooooh! Mr. Green

# 409
Получих известие за нов отговор, когато отварям - мойта писаница #Crazy Shocked Joy

Oт Габи  Heart Eyes Heart Eyes

# 410

Оф, не мога да ви прочета... ooooh! голямо писане сте му дръпнали... Mr. Green

Гале, Hug Heart Eyes да ви е жив и здрав именика... bouquet

ВярООО, Heart Eyes вземи се пОправи... ooooh! кА можа да минеш в тийм Йомко... ooooh! Mr. Green
Не съм ма лудо  Joy  Hug  онли тийм Дафа  Party  днес само защитих Йомко заради Исо понеже не беше прав  Naughty иначе Йомко пред Дафа не мога да го оправдая

# 411
С Марето от кога я чакаме да каже блага дума за Йо и да застане малко на негова страна, вие не спрехте да се учудвате и са пак ще почне да го хейти  Joy Joy Joy Joy

# 412
С Марето от кога я чакаме да каже блага дума за Йо и да застане малко на негова страна, вие не спрехте да се учудвате и са пак ще почне да го хейти  Joy Joy Joy Joy
hahaha hahaha hahaha hahaha ми той си е за хейтене  Mr. Green

# 413
  • в подножието на планината
Не съм ма лудо  Joy  Hug  онли тийм Дафа  Party  днес само защитих Йомко заради Исо понеже не беше прав  Naughty иначе Йомко пред Дафа не мога да го оправдая
Ох...добре...бях в потрес... Joy Joy Joy За мен Исо си беше прав, ама нема споря... Mr. Green

# 414

Доре,

Скрит текст:
Снимката на дървото от тази снимка е различно от  това което е у Синан. Короната  е  цяла , а у  Синан сякаш е подложена на вятър, обърната на една страна newsm78 Или снимката  е така направена ,че  да заблуди  или пък Дефом са на друго място, и виждат някого. Йомер е гневен,недоволен, няма да е у Синан. Така  ще да гледа ,ако вижда  Памир  Grinning
Прегледах няколко епизода с къщата на Синан  и ми направи впечатление, че  в спалнята има  картина с дървета, без листа  с вплетени  клони, но не са същите от снимката на 60 епизод

Исо го изядохте.  hahaha hahaha hahaha а това е само първия  фронт от махалата. Мерич няма да ни спести и останалите реакции.
Тюркян тепърва ще се вихри. И е нормално да реагират на Йомер  по този начин- загубили са неговото доверие, изоставил е Дефне след сватбата. Ами това е резил за момичето и семейството ,да го върнат  на сутринта у дома, нощта след сватбата.
Моралът  е друг при съседите, а и още повече,че Дефне  е страдала. Страдали са всички  с нея.
Къщата  е  купена от Йомер, Исо  беше наясно  с цялата ситуация, съветваше Дефне  да каже истината. Всичко е така, но тя е върната у дома, Йо  заминал на някъде, нещо което е в пълно противоречие с порядките  в махалата.  И всичко ще си дойде на мястото. Исо  ще отиде при Йомер  за да се разберат, защото той самият беше  против тази лъжа, защото и той  е като Йомер-инати, праволинейни, не  правят компромиси.

Последна редакция: вт, 08 ное 2016, 22:25 от eliNIM

# 415
Ох...добре...бях в потрес... Joy Joy Joy За мен Исо си беше прав, ама нема споря... Mr. Green
Аааа не мой спори хахаха нема излеземе на глава с тебе  hahaha  hahaha

# 416
Виждаш ли какви са Joy веднъж да искам от сърце да го оправдаем и те Не та Не Joy Joy
Пислици  hahaha

# 417
  • Perla

Доре,

Скрит текст:
Снимката на дървото от тази снимка е различно от  това което е у Синан. Короната  е  цяла , а у  Синан сякаш е подложена на вятър, обърната на една страна newsm78 Или снимката  е така направена ,че  да заблуди  или пък Дефом са на друго място, и виждат някого. Йомер е гневен,недоволен, няма да е у Синан. Така  ще да гледа ,ако се появява  Памир newsm78
Прегледах няколко епизода с къщата на Синан  и ми направи впечатление, че  в спалнята има  картина с дървета, без листа  с вплетени  клони, но не са същите от снимката на 60 епизод

Ели, и аз видях тази рисунка на стената у Синан. Първо, и Дефне, и Йомер са със същите облекла, с които бяха и вечерта там, само са облекли и връхните си дрехи. И второ, не ми се вярва на две места, където се развива действието, да се правят едни и същи рисунки. Ама- кой знае newsm78
възможно е да е в някоя друга стая, но според мене това би трябвало да е артдетайл, характерен за целия дом. Вижда се като че ли нещо като плазма отзад newsm78

Последна редакция: вт, 08 ное 2016, 22:27 от dora_st

# 418

Доре,

Скрит текст:
Снимката на дървото от тази снимка е различно от  това което е у Синан. Короната  е  цяла , а у  Синан сякаш е подложена на вятър, обърната на една страна newsm78 Или снимката  е така направена ,че  да заблуди  или пък Дефом са на друго място, и виждат някого. Йомер е гневен,недоволен, няма да е у Синан. Така  ще да гледа ,ако се появява  Памир newsm78

Ели, и аз видях тази рисунка на стената у Синан. Първо, и Дефне, и Йомер са със същите облекла, с които бяха и вечерта там, само са облекли и връхните си дрехи. И второ, не ми се вярва на две места, където се развива действието, да се правят едни и същи рисунки. Ама- кой знае newsm78

Доре, все дървета  по стените у Синан. И може би  не е случайно  да са без листа, сиви голи клони. Навяват сякаш  вятър, зима. Точно като неговото състояние - обрулен от живота

# 419
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ма пу-пу-пу, кой знае какво ще направи Мера, да го очерни. Мен от туй ме е страх Систър  hahaha hahaha hahaha
Ти от Мера ли се страхуваш ххаха
Страхувай се от нас,че ние можеме да го очерниме повече от нея  Joy
Като почнете да пишете положително за него, най-се плаша  hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт