След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -202ღღ

• 22 812
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Диме, Доре  Hug - залозите приети.
Димето -  Grinning
Дорито -  Grinning
Дани -  Grinning

Така ще отбелязвам всички благоприятни за нас залози. Неблагоприятните ще отбелязвам така  Close

Мераба девойки  Hug, тъй като по душа съм оптимист, макар че тук май ми надделява разума, ще заложа на сами.
По принцип това си е в сферата на мечтите, защото такова затишие има от страна на Гупата, че очаквам точно там да се появи. Както миналата година ни плашеше Кита, че ще има изненада и се появи с Елка, така и тая сега гласи нещо  #Cussing out

# 451
Залози за Пеперудите. До неделя може да мислите и да променята залога.

Димето Grinning
Дорето  Grinning
Дани  Grinning
Про Grinning И аз заради вродения си оптимизъм гласувам така, иначе от ПР дзвера Гупа ме е много страх!

Вери  Close Ако искаш, веднага те слагам в другата група, но засега мисля, че си по-склонна да заложиш на това, колкото и да не ти се иска!
Ди  Close
Ирка  Close
Дея  Close

Ако случайно пропусна нечий залог, викайте! Значи пак съм бляла някъде!

# 452
Дидолинко  Hug Систър  Hug

ми тя Систъра се появи след мене ма Дидко  Joy де да знам кога ще се яви  Joy

Доре мислиш ли че на Боци му пука  newsm78 и то баш сега,след като я рекламира 2 месеца поне  hahaha

не знам защо се говори така за Елка  Thinking много странно,ма няма се учудя да не иде  hahaha тя си е танто за кукуругу  hahaha hahaha hahaha

Диде за чифте едва ли ще спечелят пак  Mr. Green все пак има Пантенки в категорията  hahaha
пък и вече са я взели един път
+1 то ако му пукаше за сериала ,фенове и колегите му нямаше да ръси такива глупости последните месеци  Naughty наскоро рускините бяха направили съпоставка на 2-те им инервюта ,от миналата година едното което беше малко преди келебека и сегашното ,ами коренно различнии противоречиви  неща е казал Борко,че да се чуди човек кое е истина и кое не ,докато на Елка е все едно и също  

# 453
  • Perla

Доре мислиш ли че на Боци му пука  newsm78 и то баш сега,след като я рекламира 2 месеца поне  hahaha

не знам защо се говори така за Елка  Thinking много странно,ма няма се учудя да не иде  hahaha тя си е танто за кукуругу  hahaha hahaha hahaha

Диде за чифте едва ли ще спечелят пак  Mr. Green все пак има Пантенки в категорията  hahaha

Верче, на Боци може и да не му пука, но на ония, дето дават парите за КА, им пука със сигурност. И когато Баръш получава награда точно за КА, грижата за кюсиния филм ми се струва, че ще остане на заден план. Все пак, освен Баръш, в КА има такъв голям екип, чиято работа, така да се каже, зависи от и от неговото поведение. Никой няма интерес, особено точно в този момент, когато и без това рейтингът започна да пада бързо, да расте недоволството на феновете, да се създават още причини за такова негодувание. така мисля.
 А ако нямат награда за двойка и ако примерно само Баръш е спечелил, то Елка защо да ходи? Направо ще я разбера, хеле пък ако оная хубостница ще е там. Но пак казвам- за мене разумното е тя да си остане вкъщи. И досега достатъчно реклама ѝ направи Баръш, пък и премиера предстои.

# 454
Таман щях муча  Mr. Green
Дидолино  Heart Eyes Hug
ма колко бързо се поправих  Mr. Green

Деа Hug,Марийке Hug

# 455

Ми като е такава, защо според теб постоянно като я питат нещо намесва името на Боре, няма лоша реклама бе. Ето, лично аз не я знаех Кюса коя е преди сериала ни, а не съм само аз, може да ми е противна и да не се вълнувам от нея, ама ето факт е, че я знам по име и сурат  Peace

+1 . И аз  за тая неземна красавица не бях  и чувала  
Не знам какво да заложа, като това което искам не се случва Grinning

Искам ги сами,   Grinning хайде няма нужда и на  церемонията  която  си е тяхна професионална признателност   от животинки.
но ........Кюса няма да пропусне шанса да се покаже  Close

# 456
  • Perla

Ми като е такава, защо според теб постоянно като я питат нещо намесва името на Боре, няма лоша реклама бе. Ето, лично аз не я знаех Кюса коя е преди сериала ни, а не съм само аз, може да ми е противна и да не се вълнувам от нея, ама ето факт е, че я знам по име и сурат  Peace

+1 . И аз  за тая неземна красавица не бях  и чувала  
Не знам какво да заложа, като това което искам не се случва Grinning

Искам ги сами,   Grinning хайде няма нужда и на  церемонията  която  си е тяхна професионална признателност   от животинки.
но ........Кюса няма да пропусне шанса да се покаже  Close

Ели, ти си кажи какво искаш, пък другото не го мисли! Peace Ненапразно казват "Внимавай какво си пожелаваш!"
Е, аз лично излизам от тоя разговор. Искам да си мисля за хубави неща, които ме очакват в петък Heart Eyes

# 457
И за мен Боре , няма да дойде сам Peace
Най-вече заради филма Кюсин, тя никога няма да изтърве такава реклама  Crossing Arms
Систър  Heart Eyes Hug Диде  Heart Eyes Hug Дани  Heart Eyes Hug Доре  Heart Eyes Hug Димак  Heart Eyes Hug Ели  Heart Eyes Hug

smile3521 По-лесно било да се кима, от колкото да се пише  Joy  Joy  Joy
Та за съжаление ще съм  Close И ще се радвам да загубя  Laughing
Дани  Hug, сложи ме в групата на реалистите  ooooh!

Ирко  Hug

# 458
Таман щях муча  Mr. Green
Дидолино  Heart Eyes Hug
ма колко бързо се поправих  Mr. Green

Деа Hug,Марийке Hug

Ди  Hug, аз да муча ли  Joy  Joy  Joy

# 459

Верче, на Боци може и да не му пука, но на ония, дето дават парите за КА, им пука със сигурност. И когато Баръш получава награда точно за КА, грижата за кюсиния филм ми се струва, че ще остане на заден план. Все пак, освен Баръш, в КА има такъв голям екип, чиято работа, така да се каже, зависи от и от неговото поведение. Никой няма интерес, особено точно в този момент, когато и без това рейтингът започна да пада бързо, да расте недоволството на феновете, да се създават още причини за такова негодувание. така мисля.
 А ако нямат награда за двойка и ако примерно само Баръш е спечелил, то Елка защо да ходи? Направо ще я разбера, хеле пък ако оная хубостница ще е там. Но пак казвам- за мене разумното е тя да си остане вкъщи. И досега достатъчно реклама ѝ направи Баръш, пък и премиера предстои.
какво им пука и на тях  newsm78 ако им пукаше щяха го скастрят още с началото на сезона  Peace да говорят с мениджъра за едно интервю изцяло за Ашка или в това дето снима списанието да поговори малко за сериала, а не 3 страници за Кюса,филма й и как феновете да не му се мешат  Naughty

Елка поне мълчи на тая тема,като няма какво да каже не прави интервюта

# 460
въх, Диди  Hug Heart Eyes мучи  Joy

# 461
Хелоуу  Mr. Green Hug Hug Hug

Аз нямам единомислие по въпроса за наградите  Joy Joy Joy От една страна си мисля,че ако на екипа  му пука за мнението на феновете, ще посъветват Елбар да отидат сами. Но от друга страна си мисля,че щом миналата година не им се месиха, защо да го правят сега  Rolling Eyes
Та според мен ще се разберат помежду си и ще отидат или двамата с половинките си, или двамата по сами  Peace Не ми се вярва да са карашик  Mr. Green

# 462
Crazy Аууу, какъв рейтинг има сериала Анне  Party в тотала 10,78 а в другите групи е 11 и нещо.  Браво на тях, заслужават го, дано само познатия на някой от нас Фатих Аксой да не се главозамае и от определинте 11еп. да го продължи и провали като ОС накрая Whistling

# 463
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ани  Heart Eyes Hug чус ли ни вика Омерчика  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 464
Залози за Пеперудите. До неделя може да мислите и да променята залога.

Димето Grinning
Дорето  Grinning
Дани  Grinning
Про Grinning

Вери  Close
Ди  Close
Ирка  Close
Дея  Close
Елини  Close
Диди  Close
Ани  Close Тези, които допускат силно вероятността да има ремаркета, са в тази категория. Другата категория е на пълните мечтатели! Grinning

Ако случайно пропусна нечий залог, викайте! Значи пак съм бляла някъде!

Общи условия

Активация на акаунт