След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -202ღღ

• 22 387
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Joy Joy Joy
Аз се чудим от де ми подухва, па то било щото Мичонка  Heart Eyes Hug направо улетя с врата  Mr. Green Mr. Green

Диди  Heart Eyes Hug Габунчи  Heart Eyes Hug

# 631
  • Още у мъглата ...
Joy Joy Joy
Аз се чудим от де ми подухва, па то било щото Мичонка  Heart Eyes Hug направо улетя с врата  Mr. Green Mr. Green

Joy Joy Joy Joy
Ма, както улете с вратата, да не е излетЕла през прозореца от големото улитане, че не мъца нещо Laughing Joy Joy Joy

# 632
  • Още у мъглата ...
Нова на Елка от Елидорски сет Grinning

# 633
  • Още у мъглата ...
Това бил хотела, където снимали Wink Grinning
Ха да видим кой до кого ще си легне или ще всеки ще си е поотделно Mr. Green Joy

# 634
  • Perla
Добър ден на всички  Hug  Hug  Hug

Или с две думи: Всички пътища водят към Мера Naughty Mr. Green

Аз от кога ви разправям, че е за убиване, ма Дани нали все я защитава, на ви сега  Joy  Joy  Joy

Ха така, Диде, да си дойдем на думата! Peace След серията хубаво го беше написала- за 6 серии свали рейтинга с два пункта! При такава двойка, при такива фенове, пък и при такова начало! На практика за 2 серии постигна тоя резултат!

Скрит текст:
Добър ден на всички  Hug  Hug  Hug

Или с две думи: Всички пътища водят към Мера Naughty Mr. Green

Аз от кога ви разправям, че е за убиване, ма Дани нали все я защитава, на ви сега  Joy  Joy  Joy
Joy Joy Joy
Защитавам я, защото все още след два, три дена размисъл над великия ѝ замисъл ми минава раздразнението след серията. Но ако в тази серия Мерич отново ни излъже и Дефне се държи като в детската градина и тези двамата не се прегърнат и целунат искрено, с желание, тогава вече няма да имам никакво търпение към Мерич. Колкото и да ми харесват другите сюжетни линии, Дефмерската трябва да ме кара да летя над облаците, а не да се дразня.

ЕЕЕ, Дани, дай  по- кротко с фантазиите! Те да се прегърнат и да не се скарат цяла серия пак ще е добре! Дето се вика, и на това съм доволна! Пък ако насади малко и Памирчик на пачи яйца, ще съм направо супер! Щото той стана един супер герой! И за развлечения се грижи, и книги купува, и приятелско рамо дава, и психотерапевт го раздава! Въобще- само да ти е подръка да му подариш живота си!

# 635
Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy
Ма, както улете с вратата, да не е излетЕла през прозореца от големото улитане, че не мъца нещо Laughing Joy Joy Joy
Ше мъцнем бре Joy Joy Joy чекай си подредим мисълта Mr. Green

Габче Hug Heart Eyes Ми той сетен бе и отиде да оправя положението, ма оня се го гледа кат наежен мачарок hahaha
Дидок, наметни си нещо, да ти не вее на кръста Joy
Вере Hug не мой с лошо ма Joy Ми за тая среща спешъл се преоблича ли hahaha

# 636
  • Perla

Оф, някой разбира ли нещо от това? Изглежда стилистката от първия сезон е писала, че се разделят с новия стилист  newsm78

В ТТ има анкета кои сцени смятате за най- ненужни с възможни отговори- сцените в махалата, сцените със Сердар, с Нихан и с Нериман. Нера води убедително!

# 637
  • Perla
Ха да видим кой до кого ще си легне или ще всеки ще си е поотделно Mr. Green Joy

[
Скрит текст:
img]https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png[/img]

Какво има да дирят пък в тоя хотел? Вчера информатор от хотела беше писал, че снимките били със Седа, Баръш, Синан, Дефне и разбира се- Памир. И освен това, щом си е в Стамбул, всеки ще си спи у тях си!

# 638
ЕЕЕ, Дани, дай  по- кротко с фантазиите! Те да се прегърнат и да не се скарат цяла серия пак ще е добре! Дето се вика, и на това съм доволна! Пък ако насади малко и Памирчик на пачи яйца, ще съм направо супер! Щото той стана един супер герой! И за развлечения се грижи, и книги купува, и приятелско рамо дава, и психотерапевт го раздава! Въобще- само да ти е подръка да му подариш живота си!
Аз съм реалист човек, фантазьор е Мерич! Ако ще ми се хранят и завиват на диванчето, ако ще си играе с моливчето в косата ѝ, значи е време и за целувка. Една година страдат и да не искаш да целунеш човека до теб, когато толкова го обичаш и между вас няма тайни, не на мен тези! Или да го прегърнеш и да не мърдаш оттам! Да нямаш желание за това е в сферата не на фантазията, ами направо на ФАНТАСТИКАТА! Пък аз изобщо не съм фен на фантастиката! Grinning

На мен точно това превръщане на Памир в супер герой засега ми е много интересно и искам да видя какво ще прави с този супер герой Мерич.

А да си кажа, че сюжетната линия с невъзможната любов на Исо ми е много интересна. Да видим Мерич каква теза ще поддържа тук - че Айшегюл трябва да е вярна на брачния обет, независимо че има тиранизиращ съпруг или незавизимо от това, че е била принудена да се омъжи без любов ; че жената има право да се освободи от такъв подтискащ брак, от принудителен брак; че жената има право на флирт, без да разрушава брака си. Сигурно има и други възможности, да видим Мерич накъде ще завърти руля. Интересно ми е Исо каква позиция ще заеме - ще я насърчи да търси независимост и щастие; ще я насърчи да запази брака си, защото това е свещена институция; ще си позволи флирт с омъжена жена. И тук сигурно има други възможности, да видим.

# 639
Ох, Дани  Hug, то в последната серия Дафа беше най в час от всички  Laughing

Габи  Hug, Ди  Hug, Доре  Hug

# 640
Ох, Дани  Hug, то в последната серия Дафа беше най в час от всички  Laughing
Peace Да, така я разкъсаха тези дзверчета - приятеля ѝ и любимия, че горката сновеше между двамата и се чудеше какво да прави. А надутият пуяк Йо вика "Да се откажем тогава, щом е трудно" в оня криптиран разговор с нея на съвещанието в неговия офис. (Само за момента е надут пуяк, аз по принцип съм си отбор Йо винаги - само три пъти ме е ядосвал - като се заглеждаше в Гало, като свали прибързано пръстена и сега, когато не можа да стъпи на гордостта си заради Дафинка.)

А за мен Дефненцето си е хубав образ, просто моментните инфантилни или дивашки прояви, които Мерич ѝ пише, ме дразнят. Не обичам, когато се хвърля по гърба на счетоводителя например или казва на Айтекин, че ще го фрасне през устата, ама какво да правя, чакам два, три дена след серията и ми минава. Grinning

# 641
  • Още у мъглата ...
Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy

Габче Hug Heart Eyes Ми той сетен бе и отиде да оправя положението, ма оня се го гледа кат наежен мачарок hahaha

Пак добре, че имаш матРиал за подреждане Mr. Green Joy

# 642
  • Perla
Скрит текст:
Аз съм реалист човек, фантазьор е Мерич! Ако ще ми се хранят и завиват на диванчето, ако ще си играе с моливчето в косата ѝ, значи е време и за целувка. Една година страдат и да не искаш да целунеш човека до теб, когато толкова го обичаш и между вас няма тайни, не на мен тези! Или да го прегърнеш и да не мърдаш оттам! Да нямаш желание за това е в сферата не на фантазията, ами направо на ФАНТАСТИКАТА! Пък аз изобщо не съм фен на фантастиката! Grinning
[/spoiler]
На мен точно това превръщане на Памир в супер герой засега ми е много интересно и искам да видя какво ще прави с този супер герой Мерич.

Скрит текст:
А да си кажа, че сюжетната линия с невъзможната любов на Исо ми е много интересна. Да видим Мерич каква теза ще поддържа тук - че Айшегюл трябва да е вярна на брачния обет, независимо че има тиранизиращ съпруг или незавизимо от това, че е била принудена да се омъжи без любов ; че жената има право да се освободи от такъв подтискащ брак, от принудителен брак; че жената има право на флирт, без да разрушава брака си. Сигурно има и други възможности, да видим Мерич накъде ще завърти руля. Интересно ми е Исо каква позиция ще заеме - ще я насърчи да търси независимост и щастие; ще я насърчи да запази брака си, защото това е свещена институция; ще си позволи флирт с омъжена жена. И тук сигурно има други възможности, да видим.

Значи тука се получава една невъзможност. Защото превръщането на Памир в супер герой е за сметка на Йомер. Колкото повече Йомер губи точки в спора с Памир, толкова повече Памир печели тези точки. А докато това е така, целувка няма да има, сближаване също, защото залогът в този спор е Дефне. Пък тя, милата, предпочита да вярва на всички други, дори на съвсем новоизпечени приятели, завели я веднъж на лунапарк, отколкото на човека, когото познава толкова време и който я направи "най- щастливото момиче под тази луна"- нали така говореше тя? Разбира се, и най- голямото нещастие пак той ѝ причини, но и тя не беше безгрешна.

# 643
Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy

Пак добре, че имаш матРиал за подреждане Mr. Green Joy
Еее, ти пък ся Joy Съмнения ли имаш Laughing То след удъра с вратата бе, за тва ми требеше малко време Joy Joy Joy

# 644
Доренце, Йомича е една крачка пред Памир. Той ще се окаже на диванчето до Дефне, той ще закача косата ѝ, той ще я завива, той ще я храни, той я обича пръв, тя обича само него и го обича такъв, какъвто е. Ако при тези условия Йо не може да се справи, няма да го жаля. Да си научи уроците тогава, които не е научил, и да победи Пам.

А ако Пам играе нечестно, тогава вече ще го жаля Йо и ще се надявам очите на Дефнето да не стоят затворени за нечестието.

Общи условия

Активация на акаунт