VIP Brother 2016 - тема 9

• 320 283
  • 4 949
  •   2
Отговори
# 1 380
Ха добрутро и от мен....Снаощи си легнах доста късно и сутринта мязам на Кака в лицето-подпухнала, очите ми ги няма, недоспала newsm45

Спах обаче като бебе, заради:
1. излизането на учинайките - Стрина и Кака
2. физиономията на Стрина, когато Боби я затапи снощи, гък не можа да каже милата Laughing

Изненадана съм честно казано, че Ирина изхвърча. Не го очаквах определено!

Изписали сте 100 страници и нито дума за това кога ще е финала Rolling Eyes Що ли? newsm78

# 1 381
Пак ниЙ сме виновни, че не сме разбрали, защото сме гледали "кътнати" моменти  Joy
И снощи беше много весело, и днес продължава. Двечките се борят всякак да вземат думата една от друга  Mr. Green

# 1 382
Тия приказват една през друга. Ужас, като кокошки. Sick

# 1 383
Лили казва,че е семеен тип, Ирини и тя бърза да вметне и аз!
Сигурно не им е било лесно вътре, ама са там по собствено желание срещу предполагам една доста прилична сума!
Брех сега и политиката започнаха да бистрят Simple Smile
И се чудя, това задаване на въпроси от страна на Ирина към водещите що?Да не даде възможност да ровят още за изцепките или просто , за да и се самоизтъкне  newsm78

# 1 384
 Тета, бързам да те зарадвам - Стрина няма да ни липсва дълго, каза, че избрала Нова, а мъжът й - БТВ.  И всеки ще си следва професионалния път.  Освен за чистачката на телевизията да я назначат Joy
 Не понасям БТВ, но ако има човек, който би ме накарал да не гледам Нова, това е Ирина.

# 1 385
Толко тъпотии и празни приказки и опитен политик не може да каже в ефир, Ирина президент  Joy Joy Joy Joy Joy

# 1 386
  • София
Лили пък направила "големия шлем" с участието си.  Joy

# 1 387
  • ВАРНА
 Гледам Лили и си мисля,че може да мине за роднина на Джеки Чан.Много азиатски вид има.

# 1 388
Децата на българските популярни личности нямат оправия!
То не бяха внуци на партийни функционери, то не бяха дъщери на водещи, а за капак и  Ернестина Шинова.
Ернестина е вече доста стара, искам да кажа зряла, а не се е научила на основното-първо мислиш, после говориш. Мога да й простя вида на препечената приятелка на маргарина Томи, но как да подмина нескопосаните й нападки срещу Миглена Ангелова? Ако изобщо някой иска да напада Миглена Ангелова, то трябва да се подготви преди това с 30 години четене на книги, например.
Има хора, които цял живот лежат на постлани от предшественици чаршафи, без да ги сменят. Такива са за мен и Ернестина, също и Андрей Слабаков. Какво значимо е направил той като режисьор, а нейните роли пък изобщо няма да ги коментирам. Тя като актриса може прекрасно да играе стройно дърво, например. Все пак има добро телосложение.

# 1 389
  • Бургас
Ха!! Ирина пак казва какво да правим, за кого да гласувам, тя ще ми каже  ooooh!

# 1 390
Дали вече успя да се облее с народната любов стрина ви? Оххх, как искам да видя реакцията йййй

# 1 391
По-добре да не беше лобирала, защото от нейната позиция е анатема.
А..е , Лили ще разбере ли някога , че остана в къщата , защото се изгавриха с нея  newsm78

# 1 392
  • Viena
Ирина леко хапна и Лили веднага:"Добре,че вътре поне се научи да отваря бутилка мин.вода"

# 1 393
Толко тъпотии и празни приказки и опитен политик не може да каже в ефир, Ирина президент  Joy Joy Joy Joy Joy

Ама след Михов, нали Naughty

Гледам Лили и си мисля,че може да мине за роднина на Джеки Чан.Много азиатски вид има.
hahaha

и аз сабалям съм така Tired

Ернестина в началото я бяха сресали, но до края на лайфа пак беше като разплетена дамаджана в главата. Ако трезва ковори и фъфли така, като се напие незнам как изобщо нещо й се разбира---фффшшшшчччссссс само тва се чуваше снощи, измъчих се..Къв актьор си с такава калпава дикция и логопедични проблеми ooooh!

# 1 394

Ама след Михов, нали Naughty

Оф, да, ще я правим Вице  Joy Joy

Ернестина в началото я бяха сресали, но до края на лайфа пак беше като разплетена дамаджана в главата. Ако трезва ковори и фъфли така, като се напие незнам как изобщо нещо й се разбира---фффшшшшчччссссс само тва се чуваше снощи, измъчих се..Къв актьор си с такава калпава дикция и логопедични проблеми ooooh!

Наследствена е тя   newsm44

Общи условия

Активация на акаунт