VIP Brother 2016 - тема 9

• 320 123
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 1 815
  • Бургас
Опаа,
Вальо казва"Я,да видим тука как си?Добре си!"....
Това определено според мен не се отнася за батериите освен,ако той няма очи скенер,та да види,че са ок Wink Laughing
И нещо от сорта на "имам право" чух.

# 1 816
Утре гонят още един

# 1 817
Ако един такъв дърт коцкар ми надигне блузата, ще му отвъртя един, пък нека е работил с Калканджиева, Серданова и Папунякова.

# 1 818
  • Испания
Михов да се стархува от Господ, дето толкова го споменава.

# 1 819
  • София
Срам ме е като жена от поведението на Рени! Такава подлога.  Sick

# 1 820
  • Варна/Лондон
Това на задника на Сашка от кувертюра за креват или от покривка е? Thinking

# 1 821
Опаа,
Вальо казва"Я,да видим тука как си?Добре си!"....
Това определено според мен не се отнася за батериите освен,ако той няма очи скенер,та да види,че са ок Wink Laughing
И аз това исках да кажа.. Той сам си казва я да видим как си...пък после искал батериите да смени, като микрофона ѝ е отпред в чантичката...къде ги търси тези батерии...на кръста ѝ...
Пак се напил и му дошла силата да мънка и да се прави на велик...аман.

# 1 822
Такива как ги мразяя, дето минават покрай теб и те "милват" по косата и се опитват да те целуват.
Има една такава изнасилваческа нотка. Малко тип"Какво пищиш и се оплакваш, тихо сега и ще ти хареса, така или иначе не струваш, добре, че съм аз да ти обръщам внимание."  Sick
Защо го обявяват за джентълмен и галантен, като веднага като му кажеш нещо на въпреки и полудява тотално. Нямаше ли някой да го пита дали това е присадена коса или перука? Grinning
Рени какво го надъхва? Много е лоша, а пък и глупава на всичкото отгоре.

# 1 823
Обаче ме разтроиха де
Не мога да реша кой е най-противен-Рени/Михов, Ути или Христо  Crazy

# 1 824
Леле, не знам Емануела откъде ги вади тези нерви!  Аз щях да изтерясам от толкова наглост, тип другия беловласов с култовото - извини ми се, бе! Уникално гнусни хора са тези, които подкрепят гнусни постъпки, правейки се , че - ама , какво пък толкова. Отврат Sick

# 1 825
Как се вчерви чичо Вальо, и с тая пиячка да не го тресне нещо. Много иззлобя, много.
Рени утре ще пали чехлите усещам:)

# 1 826
  • Брюксел / София
Този коцкар е свикнал да попипва и да му мълчат . Ама с Емануела не му се получи. Та тя е всяка вечер по кръчмите, сигурно може да прецени кор е попипване и обарване, пък и в конкретния случай се видя, че Михов я пипа, а на нея не й е приятно. Вместо да спре, когато тя му каза да спре, той рипа. Тъпак

# 1 827
Мари, искам от твоите наркотици!

Един път за два месеца да искам да гледам Ирина... Дано утре.

# 1 828
За Михов важи максимата "Власите се давят накрая на Дунава". Изложи се много... Sad

# 1 829
  • София
Ама, какъв "чичо Вальо"! Какъв "баща си"! Нито й е чичо, нито й е баща. Много мразя, когато възрастни мъже в пенсионерска възраст започнат да изискват от млади жени или момичета да им ходят по гайдата и им насаждат чувство за вина с това, че им били бащи или чичовци! Това е чисто изнудване и потискане. Точно прийоми на отблъснат коцкар, който не може да го преживее и затова го удря на обвинения. Била дебела, била тунингована, била не знам каква! Грозна работа.

Миглена и тя много ме подразни с това хилене.
Легендата с повръщането е много лоша идея.

Общи условия

Активация на акаунт