VIP Brother 2016 - тема 9

• 320 040
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 2 415
Миглена много я харесвам, но има ужасна дикция за водеща. Говори много напевно и ми трябваха много усилия, за да разбера какво говори /когато съм гледала предаването и преди години/.

# 2 416
Коментар по време на разговора на Миглена със зрителите:

Laughing
Тая пък.....като не сваля очи от Валенцето, как ще види Mr. Green
Добрютро парекселанси Laughing

# 2 417
Искам да си ходи Ути пар екселанс
Продължават да влачат скучния разговор с Роро в На кафе днес

# 2 418
Присъствието на Рени на този етап на играта е най-голямата изненада за мен newsm78

# 2 419
  • Варна
Определено Рени е време да си ходи.. Позабавлява ни с глупостта си достатъчно.. 😯😡

# 2 420
Присъствието на Рени на този етап на играта е най-голямата изненада за мен newsm78

Мисля, че и тя самата е изненадана от този факт.

За хейтването на Ирина - ех, каква модерна думичка, идваща да покаже, как определени хора не харесват дадена персона. Но като кажеш "хейт", се прибавя и друго значение-а именно, че хейтвания е неоправдано нехаресван, че е жертва един вид. А не е така-просто не е харесван.
Ирино, не си харесвана, не че си хейтвана...усетИ разликата, маци Peace

# 2 421
Скрит текст:
Коментар по време на разговора на Миглена със зрителите:

Laughing

Вас, мила Рени, вас даваха... Twisted Evil

# 2 422
  • на брега на морето
Глория, Лили, Жана получиха скъпи подаръци, купони. За Емануела поне ББ защо не спретна нищо? 
Не вярвам ВБ да не й направи купон.

# 2 423
  • в резерват
Емката снощи е била на участие. Има клипче във фб как и се кефят хората и я поздравяват за рожденият и ден докато пее. Имаше торта и шампанско. На работа си е изкарала празника. Работещите жени са така.

# 2 424
Много точно казано Тити

# 2 425
Рени я оставиха,защото ще нареди още бисери.Помня как Миглена я описа като каза,че тъкмо си била казала,че Рени е приключила с простотиите и тя бълвава нови такива Wink
Трябваше да им дадат една мисийка за рождения ден на Емануела-например Рени извисява глас, пеейки чалга,а интелектуалците да се кършат и да правят шоу на рожденичката.Дали щяха да откажат?
Предполагам,че в даден момент Рена се е усетила и е поздравила рожденичката.
Снощи направих откритие-Христо можел и да се смее.Майка му му говореше сякаш закодирано.Той я разбра,но не искаше да чува изказаното от нея,затова й изпрати "неизпратени" поздрави от съквартирантите. Wink.Явно в къщата е много умерен и обран щом и мама му каза да къса катинарите.Чак на смях ме избива.Представям си,ако на финала са Емануела и Христо.Христо къса оковите и напуска доброволно къщата,защото не може да си позволи да е в едно помещение с Емануела Mr. Green Laughing.Това за ловуването не разбрах с какъв смисъл беше-да се разпусне и да покаже повече от себе си или му даде карт бланш примерно той да подведе и да оплеска реномето на Емануела,за да си го върне.Замислих се дали е възможно да има уговорка за тази сцена,но ми се струва нереално.Когато Христо каза на ББ,че е готов всичко да изиграе не помня какво му отговориха.А, и Емануела с изказването,че ще го обстреля и той ще пълзи всъщност му каза какво го чака и той съвсем доброволно взе участие.Аз това честно ви казвам не го възприемам като излагация.Дори може би ми е най-култовият момент в предаването.Ако не беше се случило това,Христо може би вече щеше да е извън къщата.
Би трябвало да е имало обаждания и скайп връзки за всички,но не са ги излъчили.Жената,която разговаря с Миглена,ако не се лъжа писа тук,че се е свързала.
Някои се чудят,че Ирина е притихнала.Тя мина по договор през Събуди се,ще мине по договор и при Гала.През това време се търсеше в къщата,а след излизането каза,че пак трябвало да се намери.Въобще страшна работа.Като се ситуира пред камерата ще разкаже преживяванията си във влога Wink

# 2 426
И аз се просълзих на разговора на Миглена с феновете. А не съм човек, който си показва чувствата. Naughty Обаче Рена беше толкова изкуствена с това: "кажи на майка ми, че я обичам. Аз никога не съм ѝ го казвала и повече няма да ѝ го кажа". И след десет минути на майка ѝ: "мамо, аз казах на сестра ми, че те обичам. Знаеш, че аз не си показвам емоциите...". Е, много куха лейка е тая.
Когато някой от мъжете каза: "все пак не сме говеда", по повод това, че са честитили на Емануела, ми стана много смешно и реагирах: "само Рена си останА говедо". Joy

# 2 427
Аз Миглена я харесвам от едно време, спомням си в предаванията и нищеха разни казуси по Кодекса на труда, по някакви закони и я гледах. После май предаването тръгна по някакви сълзливи истории и спрях да гледам. Наистина малко дразни гласът и, говори бързо, имам чувство, че не успява да си поеме дъх. Ама това е май, защотото мисълта и тече скорострелно и докато я "облече" в думи, излиза някак задъхано.
Рени да излиза, стига вече!

# 2 428
На мен вчерашния епизод не ми хареса. Половин предаване слушахме напъните на Рени да каже на майка си, че я обича и пак не го направи както трябва. За мен не беше театър начинът, по който каза нещата и че се разплака, а просто толкова си може жената. Да не беше влизала в тоа предаване по-добре за нея. Ако до преди влизането й се носеха слухове, че е злобна, глуповата и завистлива, с участието си разся всяко съмнение. Също така при два телефонни разговора на Рени, не попита нито веднъж как са децата й (или са ни го спестили, което също е вероятно), а лошата Емануела, която възпитава децата с текстове за таралежи, първото нещо, което направи след  като взе думата от майка си, беше да попита как са децата. Показателно май? Wink

Другото, което ми направи впечатление - как може да не познаеш гласа на майка си??? Визирам обаждането за Христо. Въпросът "кой е?" направо ме втрещи!  

Жестът на Ути ми хареса и на мен, не мисля, че е с цел да се покаже пред зрителите, намирам го за чисто човешко отношение. Сложих му червена точка с тази постъпка  Wink

Предполагам, че е имало парти за Емануела, което ще ни излъчат днес вероятно.

# 2 429
Оф ,бате ви Вальо пак рИве  Whistling Rolling Eyes Joy

Общи условия

Активация на акаунт