VIP Brother 2016 - тема 9

• 320 276
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 1 395
Децата на българските популярни личности нямат оправия!
То не бяха внуци на партийни функционери, то не бяха дъщери на водещи, а за капак и  Ернестина Шинова.
Ернестина е вече доста стара, искам да кажа зряла, а не се е научила на основното-първо мислиш, после говориш. Мога да й простя вида на препечената приятелка на маргарина Томи, но как да подмина нескопосаните й нападки срещу Миглена Ангелова? Ако изобщо някой иска да напада Миглена Ангелова, то трябва да се подготви преди това с 30 години четене на книги, например.
Има хора, които цял живот лежат на постлани от предшественици чаршафи, без да ги сменят. Такива са за мен и Ернестина, също и Андрей Слабаков. Какво значимо е направил той като режисьор, а нейните роли пък изобщо няма да ги коментирам. Тя като актриса може прекрасно да играе стройно дърво, например. Все пак има добро телосложение.
Супер пост
 Joy
Снощи плюнки от злоба хвърчаха от стрина Ернистина и Кошлуков...
Стринките ги пропуснах, не можах да си го причиня въпреки второто кафе което си приготвих, тръпнейки  Sunglasses

# 1 396
Двете стринки не пропуснаха да клъвнат грозно Емануела за анцуга й...
Претендират да са благородни, над нещата, пък се заравят е битовизми...И докато  Ирина не умее все още да прикрие разочарованието си, Лили е по-дипломатична. Въпреки, че и двете са представителки на идеята, че само правоимащите - Лили, представителка на времето преди 10 ноември с всички привилегии, които БНТ й е осигурила, а Ирина - дъщеря на политик от времето на прехода...смятат че колкото и да се стараят обикновените хора, те нямат произход и реално не заслужават да изплуват.

Интересно ми е  какво Рени би научила дъщеря ми?! Освен да се облича безвкусно...да се разсъблича...Последният й клип е потресаващ.

Последна редакция: вт, 08 ное 2016, 10:41 от Adelle08

# 1 397
Гнус. Пак ще пере. И на журналистка се прави- тя задава въпросите. И предаване по Нова…сигурно по отваряне на бутилки минерална вода ще прави риалити. Не хапчетата в лудницата са били с вкус на фе—лии, а мазната физиономия на волованка.

# 1 398
Стрина се била смеела много вътре...рече тя снощи. Аз пък видях 2-3- пъти само да се НАДсмива над другите, след победа в игри Rolling Eyes Много загубена ще излезе тя-все не може да се намери hahaha къде търси, не знам Stop

Оставането на Рена за мен бе изненада Rolling Eyes

# 1 399
  • somewhere near the sea
Лили така и не разбра, че ББ ѝ се подигра, че щеше да изхвърчи първа, не си направи изводи и отговорите ѝ бяха толкова дебилни, високопарни...Трябва да е луд някой продуцент, който да предложи работа на тази самозабравила се нафталинка.

И какъв Христо повтаря тая Ирина и другите...Какво е показал, за да е любима звезда?

# 1 400
Иринчето как ще се намери като все търсеше в тоалетната. Кой къде, тя в тоалетната, с гумени ръкавици на ръцете, готова да се търси.

# 1 401
Абе тези в На кафе нормални ли са? Да не чете Ирина какво пишат хората за нея, за дси спести негативните коментари. Много двулична Гала за пореден път, дразни ме супер много с това меко, мазно гласче като обсъжда Ирина. Че ще й става колежка, го разбрахме, но да се замислят какъв рейтинг да очакват с толкова доброжелатели  и  защо масовото мнение за нея е негативно. Всъщност... от де толкоз акъл, по-лесно е да ни обявят всички за чалгари и да спят щастливи, че са над нас. Елементарни тетки!

# 1 402
Според мен класацията си е  съвсем обективна.
Рени има още какво да покаже , сигурна съм.
Чакам с нетърпение да видя как са се позиционирали лед излизането на двете Гинки .

# 1 403
Съгласна съм с мнението за Ернестина, още много може да е каже за нея, но нищо хубаво , така че я оставям настрана
Мисля си, че това е единственият ББ, който изгледах с интерес от начало до край, и това благодарение на Ирина, Миглена и Емануела. Страхотен подбор, страхотен удар!
Юбилейното издание ще се запомни с безапелационното обединение на вота на зрителите. Не мисля, че някога е имало такова единомислие  Laughing

Иначе като ви чета, ме хвана страх, да не би Иринка да замести Гала?! Не че гледам и Гала, но не ми се ще да й се дава чак толкоз ефир. Порадвахме й се достатъчно.

# 1 404
Добре. Разбирам, че харесваме лошите новини за другите хора. Разбирам, че тези, които пишем тук, също компенсираме някакви липси. Но може ли някой по-знаещ да ми обясни защо креатури като Ириниту са лансирани, какво съдържание на предаване може да придаде тази особа, защо ТВ времето се пълни с подобни тетки. Чомски казва , че това е първият признак на манипулация на обществото- да ни отклоняват вниманието по незначителни теми. Но тези жени са зараза, плесен, гнус.  Други като Гала, Кошлуков, Ернестина ги толерират „колегиално”, пробутват ни ги като „достойни”. Иде ми да си купя остров като Ричард Брансън и да взема да гледам там децата на А.Джоли.

# 1 405
Цитат
Рени има още какво да покаже , сигурна съм.
Нищо вече няма за показване Рени, просто излезлите бяха наистина най-нехаресвани от зрителите. Нали вотът беше положителен? Хората са подкрепили Миглена, Емануела, Боби и така по реда. За Лили и Ирина есемеси вероятно не е имало.
Разбира се, винаги има вариант Ирина сама да е поискала да излезе. Особено ако е подразбрала за настроенията навън.

... защо креатури като Ириниту са лансирани, какво съдържание на предаване може да придаде тази особа, защо ТВ времето се пълни с подобни тетки.
Чак пък манипулация на обществото Laughing Просто по някакъв начин вече са се намъкнали в системата и създали нужните връзки и протекции. Добави безогледна амбиция, нахалство и самонадеяност и ето ти ги водещи от телевизия в телевизия и от предаване в предаване.

Последна редакция: вт, 08 ное 2016, 10:06 от птица

# 1 406
Ути и секси моралиста са ясни, интересно ми е Михов как ще се държи с враговете. Вече няма кой да му се скара, ако говори с Миглена  Mr. Green А нали дето е бат Вальо, там е и Рени. Жалко, че само закърпени видев гледаме.

# 1 407
Христо ми е като настъпана жаба...

# 1 408
Христо ми е като настъпана жаба...
През цялото време се чудя, на какво точно ми прилича Grinning
Защо постоянно му казват, че той е голям актьор? В кои филми точно са го гледали, че и аз да му се насладя на този бастун?
ПП Много моля, кажете ми, какво точно е казал Боби на Ирина снощи?

# 1 409
В интервюто тази сутрин по Нова, Лили отново отбеляза, че е надскочила себе си в това шоу  Shocked
Изумява ме тая жена. На нейните години, би трябвало да се познава малко по-добре. Аз, пък и повечето зрители, видяхме друго - глезена, вечно мрънкаща и  недоволна женица. Дано се погледне отстрани и да поработи в тая посока. Но едва ли ще се случи, доколкото познавам тоя тип хора.

Общи условия

Активация на акаунт