VIP Brother 2016 - тема 9

• 320 124
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 1 845
  • София
Този безсрамен идиот Михов, само за жени говори, а Емануела го излагала пред дъщеря му и жена му...  ooooh!  все едно не си го знаят!  Joy
И простака да се извини на Лили Иванова, която злепостави още в първите дни без всякакъв повод... ей, така от нищото го изтърси...  ooooh! ooooh! ooooh!
А като говореше какви супер жени е опипвал, пак не се притесни нито от жена си, нито от дъщеря си... Простак!  Rolling Eyes

Този момент с опипването има ли го някъде в нета, че май напълно съзнателно го крият и според мен не Утьо, а точно Михов готвят за победител...   Thinking  

# 1 846
Не мога да повярвам какво гледам Shocked. В коя нормална държава една жена трябва да се извинява защото не иска някакъв пиян дядка да се промъква зад нея и да й вдига блузата уж за да й сменя батерии  Stop. И тя вече колко пъти каза, че не се случва за първи път. И този как й навикваше и се опитваше едва ли не да я сплаши за да му се извини Sick. Истински джентълмен. Просто тръпки ме побиват от такива мъже Confused

# 1 847
  • София
Не , не тая Рени.. #2gunfire #2gunfire #2gunfire Колко му се слага на Вальо и му се вре,ще му оближе задника още малко стига да и обърне внимание.Според мен иска нея да я опипа и сега завижда на Емануела и за това. hahaha

# 1 848
Емануела пак каза, че не е за първи път.
Тя го каза и тогава, но на записа, който показаха тази вечер го бяха резнали.

# 1 849
  • София
Дебела дърта Емануела, останалите в къщата са тинейджъри  Joy
Joy

# 1 850
Надявам се утре да изхвърчи Рени или Михов. Ути ще го оставят за финала. Но ГинесТ и "джентълменът" вън!

# 1 851
  • София
Този момент с опипването има ли го някъде в нета, че май напълно съзнателно го крият и според мен не Утьо, а точно Михов готвят за победител...   Thinking  
https://www.vbox7.com/play:57511387ef (съвсем в началото, около 40-та секунда)

# 1 852
  • Испания
Емануела пак каза, че не е за първи път.
Тя го каза и тогава, но на записа, който показаха тази вечер го бяха резнали.

Затова написах "пак".

Не по-малко гнусно е, че всички жени /без Миглена/ грачат срещу Емануела и в защита на Михов.

# 1 853
  • София

Един път за два месеца да искам да гледам Ирина... Дано утре.
Мисля си, че няма да излъчат разговорите с нея и "феновете".

Ами май щото няма обаждания. Иван е зает, други не зная дали има. Лара можеше поне да се маскира и да се обади. И тя една приятелка!

# 1 854
  • Варна/Лондон
Да, не съм видяла предишния път, че всъщност я пипна. Вярно.
А от реакцията на Емануела съдя, че не му е било за първи път. Каза, че ѝ е писнало вече и да престане.

# 1 855
Михов е гнусен

Дано утре Рени си излезе с всекидневния анцуг  Joy

# 1 856
Нали ДЕЦА не гледаха? Нали не ВЪЗПИТАВАХМЕ с  идолите от бб? Само деца на телефонните линии.... Tired Tired Tired

Децата си имат родители.
Тъй де. А те като родители разрешават да се гледа, да се обадиш, да си пуснеш емкината песен "дуухай" на телефончето, после да идеш на чакарака и да търсиш бисер с хотела (на емката първия шаран)... Sick

Факт.

# 1 857
  • София
Аз Рени я оправдавам. Ще и се на жената и нея да опипат, ма на няма желаещи.

# 1 858
  • София
Нали ДЕЦА не гледаха? Нали не ВЪЗПИТАВАХМЕ с  идолите от бб? Само деца на телефонните линии.... Tired Tired Tired

Децата си имат родители.
Тъй де. А те като родители разрешават да се гледа, да се обадиш, да си пуснеш емкината песен "дуухай" на телефончето, после да идеш на чакарака и да търсиш бисер с хотела (на емката първия шаран)... Sick
Тъй де,ама всеки родител си решава как ще си възпитава децата.Не мога да си обясня какво е това твое желание да превъзпиташ всички,които не са на твоето newsm78

# 1 859
  • Испания
Всъщност за финала разговорите на кака ви и Тенчева нямат никакво значение. Така че могат да ни ги спестят.

Общи условия

Активация на акаунт