VIP Brother 2016 - тема 9

• 320 124
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 1 950
Само за дебел или слаб не съм съгласна да се съдим. Ути ми е неприятен не защото е дебел. А защото е непочтен. Рени ми е несимпатична не защото е закръглена, а защото е безогледна, безцеремонна и много проста.

# 1 951
  • София
Само за дебел или слаб не съм съгласна да се съдим. Ути ми е неприятен не защото е дебел. А защото е непочтен. Рени ми е несимпатична не защото е закръглена, а защото е безугледна, безцеремонна и много проста.

Съгласна. Peace

# 1 952
  • Бургас
На Надя не й беше особено приятна тая целлувка, а Вальо я извърши с цел да си потвърди колко безобидни са му действията. Тя не искаше да се конфронтира и само му каза: Спокойно, Вале, всичко е наред. Или нещо от сорта.

И за теб това е нормално?  Shocked

Кое те кара да си правиш извода, че за мен е нормално?!
Наблягам на двете съвсем различни ответни реакции на едно и също нещо, а двойният стандарт в реакциите на Надя е друг въпрос. Срещу едни се напъва да бърчи китосаното си, иначе симпатично лице, обяснявайки разни неща, а на други мълчи с подвита опашка и върти очи.

# 1 953
Най не могат да и простят на Емануела, че има нахалството да не ходи със ситни стъпки и наведена от срам глава в тяхно присъствие, както и че на всеки кръгъл час не се бичува, докато повтаря "прости ми, Господи, аз съм боклук".
Ама направо непростимо, не я е срам!

# 1 954
  • Варна/Лондон
Само за дебел или слаб не съм съгласна да се съдим. Ути ми е неприятен не защото е дебел. А защото е непочтен. Рени ми е несимпатична не защото е закръглена, а защото е безугледна, безцеремонна и много проста.

Съгласна. Peace
И аз. То ако погледнем реално, на Ирина задницата е като на Рени, но си я прикрива с расо, по Калки. Другата я подчертава, барем дадката я забележи.

# 1 955
Бианка, усмихни ми се, Точно  Hug
Сега се сетих, че Ути като актьор има само една роля и то на  гадна мутра -от тези дето крещят,  заплашват и блещят страшно очи. После  стана готвач...ама явно още не може да излезе от онази си роля Rolling Eyes

# 1 956
  • Мюнхен
Сега се замислих, че ако за Михов Емануела е дебела, значи идеалната жена е Надя.   #Crazy

Той се опита да се оправдае, че е пипал и другите и го прави без задни мисли (не помня точните му думи), но Еми му каза, че само нейната блуза вдига.  Sick

# 1 957
Най не могат да и простят на Емануела, че има нахалството да не ходи със ситни стъпки и наведена от срам глава в тяхно присъствие, както и че на всеки кръгъл час не се бичува, докато повтаря "прости ми, Господи, аз съм боклук".
Ама направо непростимо, не я е срам!

Мдааа...като гледам ситуациите в къщата, много ми приличат на ситуациите във филма "Зорба Гъркът"...трагедия... ooooh!

# 1 958
  • Испания
Бианка, усмихни ми се, Точно  Hug
Сега се сетих, че Ути като актьор има само една роля и то на  гадна мутра -от тези дето крещят,  заплашват и блещят страшно очи. После  стана готвач...ама явно още не може да излезе от онази си роля Rolling Eyes

Хич не може. И във ВБ го видяхме да крещи, заплашва и да се блещи. Нищо че мазно се усмихваше, говорейки със зрителите.

# 1 959
И аз мисля, че Надя се погнуси, но не посмя да отвърне по рязко, защото нейното положение в къщата (пък и в живота, май) е доста зле. Както тя самата каза при разговор с Ицо - "Емануела няма грешен ход в къщата". От нея никой не очаква нищо особено и всякакво по-разхайтено поведение е само плюс.
А според мен Михов не би тръгнал да опипва така мазно и унизително Надя. Ще се пробва с нея, защото си е стар коцкар, но не по начина, по който го направи е Емануела. Според мен той ще се пробва и с Глория....изобщо да, мъжете искат секс, но не е без значение как точно си го поискват от теб. Има индивидуален подход, така да се каже  Joy Joy Joy

# 1 960
Всъщност, господин Джентълменсъм само за няколко минути сам развенча името си - освен, че вулгарно фамилиарничи с жени, показа, че може и да е доста доста груб и нетактичен. В стремежа си да обиди Емануела(тя е дебела!), което си беше откровена грубост, дори не се усети как много повече засегна Рени. На нея не и мигна окото на пръв поглед, но съм сигурна, че вътрешно все едно я е треснал токов удар.  

# 1 961
Дебелината на Ути я коментирам във връзка с днешния епизод.
Можеше това да ми е каузата, подкрепена с личен пример.
Това би била постъпка на един добър, обществено ангажиран, интелигентен човек, за какъвто се опитват да ни пробутат.
Изборът му на "кауза", изразяващ се в това да крещи на една жена с изцъклен от злоба поглед, е меко казано малоумен, но пък показателен за това що за личност е.
Но иначе съм съгласна с Виктория и причините, които е посочила за нехаресването на Ути / а те всъщност са валидни и за Рени /.

# 1 962
DiscoBiscuit, индивидуален подход, в смисъла, който внушаваш, имат само простаците.

# 1 963
  • Бургас
... На нея не и мигна окото на пръв поглед, но съм сигурна, че вътрешно все едно я е треснал токов удар.  
На мен ми се стори, че леко се ококори и вдигна нарисувана веждА.

# 1 964
Рени, Рени...  ooooh! Иде ми да пращам смс-и за всички само за да си тръгне Рени. Тая жена е толкова мазна, не във визията си, в поведението.

Общи условия

Активация на акаунт