VIP Brother 2016 - тема 9

• 320 090
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 1 965
DiscoBiscuit, индивидуален подход, в смисъла, който внушаваш, имат само простаците.

Е, аз съм сложила доста смеещи се емотикони, за да става ясно, че нищо не внушавам ами се подигравам с това.

# 1 966
Скрит текст:
На Надя не й беше особено приятна тая целлувка, а Вальо я извърши с цел да си потвърди колко безобидни са му действията. Тя не искаше да се конфронтира и само му каза: Спокойно, Вале, всичко е наред. Или нещо от сорта.

И за теб това е нормално?  Shocked

Кое те кара да си правиш извода, че за мен е нормално?!
Наблягам на двете съвсем различни ответни реакции на едно и също нещо, а двойният стандарт в реакциите на Надя е друг въпрос. Срещу едни се напъва да бърчи китосаното си, иначе симпатично лице, обяснявайки разни неща, а на други мълчи с подвита опашка и върти очи.
Съгласна съм, че на Надя и беше неприятно, но си замълча. А двойният и стандарт е една от причините да не я харесвам въобще. Peace

# 1 967
Да, помръкна деколтето на Ренито /относно "дебелото" Еми/, ма те мъжовете в тази къща изобщо не  се усещат. По същия начин Утито обясни на Лилито за сивите нюанси /които тя,  с тъничкото гласче  безброй пъти каза, че е чела, докато той е спял на филма/, че било създадено за скучните американки, дето си завъдили един мъж, родили му дете и  се чудили с какво да запълват времето, докато мъжете им са на работа. Там по същия начин Лилито се спихна Laughing

# 1 968
  • Испания
DiscoBiscuit, индивидуален подход, в смисъла, който внушаваш, имат само простаците.

Е, аз съм сложила доста смеещи се емотикони, за да става ясно, че нищо не внушавам ами се подигравам с това.

Ако освен нещо умно написано /ако се окаже такова/, пишеш и нещо грамотно, може и някой да те разбере.

# 1 969
... На нея не и мигна окото на пръв поглед, но съм сигурна, че вътрешно все едно я е треснал токов удар.  
На мен ми се стори, че леко се ококори и вдигна нарисувана веждА.
Ама бързо се отърси от шока и успя да клъвне услужливо Емануела - всичко по нея било изкуствено....с препратка към собствените и натурални прелести, може би. Mr. Green

# 1 970
  • Бургас
Мен никак не ме дразни смехът на Миглена, обаче, този на Лилито, ме влудява.  Stop

# 1 971
Радост, нищо не разбираш от смях - на Лили смехът е зареден с позитивизъм,  а на Миглена е  вещерски и зъл  Sunglasses

# 1 972
Признавам си аз, че смехът на Миглена не ме дразни. Аз обичам да се чува смях около мен.
Но явно го използва и като пауза или вид защита в определени моменти, когато и е необходим момент, за да прецени ситуация или да си събере мислите. Предположението ми се базира на нееднократните изказвания, че се смее в моменти, когато няма повод.
На Лили мазничката усмивка, особено когато се опитва да клъвне някого, направо ме вбесява - иска ми се да и избърша от самодоволното лице.

# 1 973
  • Бургас
Радост, нищо не разбираш от смях - на Лили смехът е зареден с позитивизъм,  а на Миглена е  вещерски и зъл  Sunglasses
Верно, извинявай! Толкова се е забавлявала през цялото време, освен дето два пъти надмогна себе си. Grinning

# 1 974
Много ми беше смешна на мен Ирина на лайфа, вече разбрала колко я “обичат“ вън. И как каза, че се надявала да излезе и да не гласуват за нея. Сега сигурно ще ни пробутва версията, че тя толкова се е отвратила от средата вътре ( да се чете- Емануела и Меги), че е помолила феновете си да я изкарат навън и затова е напуснала. Laughing

# 1 975
Диско Бискит, ти що се остави толкова бързо да ти смачкат хубавото мнение тук? Много добре започна - за да не опипват Емануелата, а да пишат поеми за нея - тя трябва да се държи подобаващо! Прекрасно казано. И хич не е нужно да пишат поемите за нея в квартирата на Биг Брадър. Дай да видим какви поеми й пишат навън??? Поема от Бисер с хотела? Поема от съпруг от Къртицата? Поема от Марин-чо Динев?

Поемите си Емануелата сама си ги пее, а те са... "Дууухаааййй, париии" (пояснявам за тези, които не разбират- това е рефренът от песен на кой??? На Емчитуууу!!!).

Михов се издъни. Какъв е, що е - не ми се коментира. За мен не беше опипване, но мина границата на допустимото. Тя цялата случка беше нелепа. Вероятно тоалетчето на Емиту с отворения потник и дантеления сутиен отдолу го насърчи? Вероятно въргалянето с Бобчо, после с Христо, му е дало криле? Каквото и да е - не беше добре.

Но ха да помислим - що НИКОЙ не пише поема за нея... А с припевчета "дууухххаайй" хората се натискат да я опипват, да я гушкат в леглото, да повръщат заедно в клозетите, да се напиват...

# 1 976
Много ми беше смешна на мен Ирина на лайфа, вече разбрала колко я “обичат“ вън. И как каза, че се надявала да излезе и да не гласуват за нея. Сега сигурно ще ни пробутва версията, че тя толкова се е отвратила от средата вътре ( да се чете- Емануела и Меги), че е помолила феновете си да я изкарат навън и затова е напуснала. Laughing
На мен ми се струва, че нарочно няма да пуснат нейните разговори със зрителите защото не е имало нито един положително настроен към нея. То и Михов се изпусна за "голямо хейтване".

# 1 977
  • Испания
Смехът на Миглена никога не ме е дразнил. Харесва ми, защото смехът "говори" много.

# 1 978
Миглена забелязах, че се смее  на   глупост, изръсена с неглупава цел/ а по този начин - смехът, явно не на място/ и това я прави зловеща . Боби пък не се смеел на смешките на Лара и това го прави  скован и без чувство за хумор. Аз също  се смях на  глупостите , тръснати във Виповото пространство, ама ако бях вътре сигурно нямаше да имам смелост  да  си дам  гласова воля на смеха...И  за това/освен всичко друго/ се възхищавам на Миглена.

# 1 979
  • Испания
Миглена забелязах, че се смее  на   глупост, изръсена с неглупава цел и това я прави зловеща. Боби пък не се смеел на смешките на Лара и това го прави  скован и без чувство за хумор. Аз също  се смях на  глупостите , тръснати във Виповото пространство, ама ако бях вътре сигурно нямаше да имам смелост  да  си дам  гласова воля на смеха...И  за това/освен всичко друго/ се възхищавам на Миглена.

Ключът от палатката.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт