VIP Brother 2016 - тема 9

• 320 120
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 1 980
Извинявайте, ама аз днес се образовах музикално! Поинтересувах се от "творчеството" на бъдещата любима звезда на България. Ами образовайте се и вие! Правете информирани избори. Ето, моля. Наготово събраното инфо. (Само не разбрах защо ми се казва, че съм на хапчета и наркотици, когато чисто и просто цитирам текстове на Емиту?!, нещо не им разбирате съдържанието ли, далечно ви е на природата ли...?)

Другарката пивица Имануела ще изпее за вас една песен за любов и още нещо... (публиката изпада в транс!!!)

Имануела - "Духай!"

Що така надуваш се?
Че по теб побърках се?
Да те спукам време е!
Няма милост! Не за теб!
Влезе ми под кожата
и събуди лошата
Искаш да ме хванеш ти,
ще те правя да гориш!!!

Дууухайййй, пааариии, ще ти станаттт раааа-ааа-ниии... (са-са-са, сандокан малеее, с двете бомби!)

https://www.youtube.com/watch?v=HfIknEiC0BY

Дет се вика - Тенкю фор дъ мюзик!!!  bowuu

# 1 981
А, да, на глупостите също се смее. Ама има моменти, в които човек колкото и тактичен да е, не може да се удържи и да не избухне в смях. Аз ако съм с Рени в една къща, с тия нейните бисери, направо да съм разлюляла Нови Хан от смях. Simple Smile

# 1 982
  • Ямбол
Не си извинена.

# 1 983
На мен ми стана странно как приема оповръщането за нещо в реда на нещата. За мен това си е чисто кръчмарски манталитет вече - пием и повръщаме, или ни оповръщат нас. Все си мисля, че ако беше повръщано, щеше да се говори надълго и нашироко, щеше да има мимика на отвращение. Никой не обича повръщано, дори на майките им е неприятно, когато бебетата им ги оповръщат.

Да, и според мен Емануела и Христо са се разбрали на този вариант с повръщането, да  са мирни главите на вън и да заровят томахавката.

Неволната грешка на Емануела за Ицето в диалога с Боби се оказа вярна -"Ицо едно върши,   друго прави ".  bath tooth

Последна редакция: ср, 09 ное 2016, 11:06 от Kisina

# 1 984
Преди опитите за стихоплетство на Мари не се замислих, но след тях не мога да не попитам - Мари, ти същата Мари ли си, която с рев и свирене по тънката струна на съжалението успя да накра солидно количество съфорумки да вложим средства, за да сбъднем мечтата и да издаде стихосбирка, преди смъртно болният и съпруг да почине и след това с друга сърцераздирателна история се опита да мине с този номер и на други места?
Когато едните изгорели решиха да предупредят бъдещите, клетвите бяха люти.

# 1 985
Преди опитите за стихоплетство на Мари не се замислих, но след тях не мога да не попитам - Мари, ти същата Мари ли си, която с рев и свирене по тънката струна на съжалението успя да накра солидно количество съфорумки да вложим средства, за да сбъднем мечтата и да издаде стихосбирка, преди смъртно болният и съпруг да почине и след това с друга сърцераздирателна история се опита да мине с този номер и на други места?

Бианка, дори не знам за какво говориш. Съветвам те веднага да изтриеш този пост, защото той оклеветява съвършено невинен човек.
Днешните цитати на стихчета СА ТЕКСТОВЕ ОТ ПЕСНИ НА ЕМАНУЕЛА.

# 1 986
Стига хранете трола, темата не е за нея ooooh!
За да не ми е напразен поста - видяхте ли тази статия Confused - http://www.blitz.bg/layfstayl/kshchata-na-bradra-se-raztrese-ot- … t_news461240.html
 Все едно Утьо сам я е писал. Що за глупаво заглавие Shocked

# 1 987

Бианка,  не е тази /надявам се/ другото момиче беше с ударение на "И", не съм я слрещала скоро, но помня историята ѝ. Тя има и друг изказ и  наистина красиво пише. Не знаех, че историята ѝ е била повод за печелене. Дано  се бъркаш  Confused

# 1 988
Оклеветяване е ако твърдях нещо, а аз директно и лично те питам.
С отговора ти темата е приключена.
Не съм запозната с творчеството на Емануела, но пък ти, иронично, предвид цялата ти нетърпимост към нея, направо и наизусти репертоара. Simple Smile

# 1 989
Мари,  извинявай за въпроса - трият ли те и ти си се заинатила да си кажеш  меродавното мнение или просто не помниш  колко пъти пускаш едно и също  Rolling Eyes

Помня, помня, Зандали. Да приемем, че много ми се иска да чуя коментари по творчеството на талантливата звезда и търся начини да популяризирам нейните необятни възможности. Непонятно за мен - никой не коментира текста на песента й, никой не коментира и видеото й от следобед. Никой не харесва думата "клозет" в съчетание с нейното име. И както всички спореха тук, че децата не гледат и не взимат модел от ББ,  то днес само дечурлига по телефоните... Все пак е форум за родителство, нали? Ето - аз съм разтревожена. Издига се на пиедестал една примитивна жена, със съмнителен нощен живот, с големи бакии в личния живот, с ограничен речник, с пошли песни, с първични реакции, с въображение все по мъжката част. Не мога ли да изкажа възмущението си няколко пъти, както и другите правят - повтарят едно и също по всички останали участници?

# 1 990
  • в резерват
Кое му беше джентълменското на Михов, когато изтърси, че е бил интимен и е имал връзка с Лили Иванова и съответно захрани една камара жълти вестници и сайтове? Ако уважаемата певица е искала това да се знае е щяла сама да си го обяви. Интересно защо в този случай не се замисли за майка си, жена си, дъщеря си, леля си, съседката отгоре и отдолу на етажа как ще реагират? И какво като е Лили? Не е ли пак изневяра? И резил и сринат авторитет?

Аз пък искам Михов публично да се извини на Лили Иванова, че я изложи пред цяла България.  Crossing Arms

# 1 991
  • Испания
направо и наизусти репертоара. Simple Smile

Да бе, да. Точно сега и точно заради ВБ. Направо ѝ повярвах.  Joy Просто има нужда някой да ѝ обърне внимание. Горката тя!

# 1 992
Много ми беше смешна на мен Ирина на лайфа, вече разбрала колко я “обичат“ вън. И как каза, че се надявала да излезе и да не гласуват за нея. Сега сигурно ще ни пробутва версията, че тя толкова се е отвратила от средата вътре ( да се чете- Емануела и Меги), че е помолила феновете си да я изкарат навън и затова е напуснала. Laughing

Тя го каза в първото интервю, че финал редом до Миглена и Емануела бил неудолвтворителен за нея, да не използвала по-силна дума.

6-та минута тук:

http://play.novatv.bg/programi/na-kafe/784266

# 1 993
Оклеветяване е ако твърдях нещо, а аз директно и лично те питам.
С отговора ти темата е приключена.
Не съм запозната с творчеството на Емануела, но пък ти, иронично, предвид цялата ти нетърпимост към нея, направо и наизусти репертоара. Simple Smile

Грозни намеци, Бианка. Не ти подхождат на теб.

Още ще науча за Емануела, на там вървят нещата.
Тя ще ми е звездата в живота, като гледам как хорицата я обожават...  ooooh!

# 1 994
ЗАНДАЛИ, хич не бъркам - лично участвах с пари, а имаше момичета, които толкова труд си създадоха и така им се изплю в лицата, че беше брутално. А само искахме да я зарадваме и подкрепим. Найс, а?
Радвам се, че не е тя.
Мари,
не съм по намеците аз. Другите ги боде написаното, мен ми боде очите никът ти, заради това, което ви споделих. Исках да съм сигурна.
Вече може да се хапем на воля, в стила на формата.

Последна редакция: ср, 09 ное 2016, 00:42 от Бианkа

Общи условия

Активация на акаунт