VIP Brother 2016 - тема 9

• 320 030
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 2 010
Аз изтървам някои моменти,обаче Христо защо беше толкова подготвен за охканията.Това е обсъждано със съквартирантите или са гледали записа ли?Не мисля,че има уговорка между Христо и Емануела.Обаче след неговите разговори със зрителите той каза,че се е опитал да я опази.Уж не я харесва и е ниска топка както той сам каза на Ути,а защо я опазва?Реномето й в обществото и репутацията пред децата й ли опазва като джентълмен?!Хем не я харесва,пък хем я щади.И нарочно дрънка лоши мисли за нея,за да покаже на любовта си,че не е заинтригуван.И аз мисля,че Христо определено смени курса след мнението на Борислав и Ирина.Ернестина и тя чак ,за да оправдава Христо пита Емануела дали било възможно да хареса някого,който нея не я понася.Всъщност мисля,че има неща,който Христо харесва в Емануела,но държи друга линия-може да е чисто женската й визия,може да е реакцията й в дадени ситуации,може да е позицията,която заема.И Ути много рязко опита да прекъсне разговора между Христо и Емануела,а те разговаряха нормално в дадения момент.
Михов като изключим хоцкарските му наклонности и навиците му да проверява женските талии не ме дразни с друго.Всеки истерясва в тази къща в даден момент и това беше неговият.В случая не беше прав,защото то от самия им разговор става ясно,че няма предвид проверката на батериите.Рени чак се нагаждаше,когато той мина от другата страна при нея и Надя.Вальо е ерудиран и ми хареса начина,по който разговаряше с децата които се свързаха с него,но типично по старомоден начин нападна Емануела,че бил имал контакти(професионални) с Калканджиева и разни други.Емануела може да няма манекански размери,но в тяло лично на мен ми харесва много повече от Глория например.

# 2 011
Чичо Михов дали е подарил парфюмче и букет за РД на Емануела вчера?  Joy Joy Joy Joy

# 2 012
Чичо Михов дали е подарил парфюмче и букет за РД на Емануела вчера?  Joy Joy Joy Joy
Да, подал й го е с две пръстенца само, без среден Joy

# 2 013
Христо и да харесва Емануела ще го е страх и пред себе си да го признае. Не може да си представи, че такава важна особа като него може да хареса такава жена и освен това "какво ще кажат хората". Ако има нещо, за което може много да й завижда, това е свободния й дух. Тя прави каквото си поиска. Емануела показа, че е силен характер, за разлика от него. Той е въздух под налягане. И това няма общо с това дали има талант и с успехите му, а за характер.

Като гледам Рени се сещам  за един виц, който, като бяхме малки все си разказвахме и се смеехме :
/с мои думи, както съм го запомнила/
Скрит текст:
Една мома била много красива, но глупава.
Един ден женихи дошли да я искат за жена и нейните родители я предупредили само да си мълчи, за да не изръси някоя глупост.
Дошли женихите, посрещнали ги подобаващо и накрая те казали:
-А ти моме, защо само мълчиш? Кажи нещо, да ти чуем гласа.
Тя казала:
- Вие от‘де дувара ли дойдохте?
- Да – отговорили те.
- Видяхте ли голямата купчина? Е, т‘ва л…но аз го из….х.

Последна редакция: ср, 09 ное 2016, 09:40 от moe mnenie

# 2 014
Чичо Михов дали е подарил парфюмче и букет за РД на Емануела вчера?  Joy Joy Joy Joy
rotfImbo rotfImbo rotfImbo bouquet
Христо сигурно ще е консумирал сокче да не дава повод пак лорда да коментира бодлите на таралежа му Laughing

# 2 015
Емануела нито е стожер на морала, нито пример за подражание, но има добро сърце, незлобливо поведение, затова дори хора нетърпящи творчество и, между които и аз, и симпатизират.
Интетктулаците с всяко ритане срещу нея, не и вадят очи, а пишат вежди.

Ето това е. Пред интелектуалец с дребна душица, злобар и педант, с две ръце ще избера за приятел неинтелектуалец с добро и незлобливо сърце Peace

# 2 016
Христо си подготвя версията за пред приятелката, като излезе от къщата. И защото е тъп, смотан и подлец, затова му е такава съшита с бели конци, той - невинна божа кравичка, Емануела зъл дявол и виновна за всичко. И за това, че определено я харесва, и за натискането, и за това, че се лупаше с юмрук по сърцето и шушнеше, че е влюбен... Това последното явно му е запазена марка, като се натаралянка и засваля жена, и той си го знае. Затова и освен култовото "тя възползва ли се от мен", другото, което пита Надя, беше точно за юмрука и сърцето Wink
Бранителите на Христо в къщата и в студиото са ми смешни и жалки. Абе, мъж на 40 години, оставете го да си сърба, каквото е надробил.

Михов е старо коце, пусна й ръчичка. Но скандалът стана скандал единствено благодарение на самия него. Да се беше отдръпнал и млъкнал, никой нямаше и да разбере. Той раздуха нещата, сега що така и зрителите го питали. Той имал бели коси. Жена и дъщеря!? Косите всички ги знаем, за жената и дъщерята аз сега разбрах. Не мисля, че на дъщерята й пука. А жената май е нова, сигурно и тай като Христоще трябва да се обяснява.

# 2 017
Не знам дали дедо Михов е коцкар или не, но Емануела определено има проблем с мъжката половина на човечеството....За нея мъжете са точно два вида:едните са луди от любов по нея, другите не я отразяват и следователно стават врагове, на които трябва да им се набие канчето, че са си позволили наглостта да не я забележат.
Да, хубава е, но това не е повод всеки мъж, попаднал в полезрението й, да припада по нея.
Когато Борислав леееко се захласна по нея, тя не пропусна да го "уведоми", че могат да са си само приятелчета....    Laughing   , доволна, че той "лапна въдичката". (А тук ще има продължение, 100% сигурно, тя не е от жените, които пропускат милиони с лека ръка).
Христо си позволи да не я забелязва и бе надлежно наказан.
Майк Тайсъна също се оказа ...запленен от нея...    Mr. Green
Ути не я диша, съответно също биде наказан....т.е., оплют, че е гадняр, та затова не е завъдил жена и деца, предаването му било на ръба на фалита...
Дедо Михов също не "погледна" на нея като на жена, та и той бе наказан....цяло шоу му спретна, че "Въъъй, кЪк нИ гУй срам да мЪ УпипвЪ тоЗ дедооо, беее!".
Кой друг?     newsm78
Аа, онзи къдравия актьор, забравих му името, май и той (уж) се заглеждал по нея ....ама той поне има щастието бързо да излезе, та му беше спестено наказанието, че не умира от желание да сЪ влюби в примадоната....     Joy
Със сигурност и навън е същата....хвърля "въдичките" и а е посмял някой мъж да не клъвне, а е съжалил, че я е срещнал.
Хиена отвсякъде.

# 2 018
А забелязахте ли , когато Михов подскачаше около Меги , как това беше някак респектиращо? Тя дори го застави да стане , като преиграваше , паднал на коляно. Имам някакъв спомен ,че му намекна ,че това е архаизъм. Всичките и опоненти трябваше да си направят извод от това. Защото тя показа ,че не е човек , който провокира другите да се излагат, а тъкмо напротив-опитва се да им запази достойнството. Според мен тя се смее тогава , когато не иска нещо да каже и го показва със смях. Не че е смешно , спестява си вербалния коментар , за да не слиза до помията , която някой излива.  Миглена и с мълчанието , и със смеха си , и с оттеглянето си в аквариума , КРЕЩИ без думи. Стига да има кой да го забележи.

# 2 019
  • София
Направи ли ви впечатление в понеделник на лайфа Кошлуков направо инфаркт щеше да получи от напрежение да убеди всички колко зла жена е Миглена? Какво му стана на този човек? Откъде толкова хъс на махленско ниво? Единственото ми обяснение е, че е бил разстроен следизборно и си го изкара, плюейки Миглена.

# 2 020
Направи ли ви впечатление в понеделник на лайфа Кошлуков направо инфаркт щеше да получи от напрежение да убеди всички колко зла жена е Миглена? Какво му стана на този човек? Откъде толкова хъс на махленско ниво? Единственото ми обяснение е, че е бил разстроен следизборно и си го изкара, плюейки Миглена.

Много куха лейка е Емчо, всяко изречение му започва с пар екселанс, човек  Joy Joy Joy

# 2 021
  • Испания
Първия и втория път, когато се появи Кошлуков, коментираше нормално и обективно. Дори му се радвах. След това нещо му стана.

# 2 022
Толкова го харесвах Кошлуков. Преди ми беше пълно удоволствие да го слушам. Помня, че специално си търсех коментарите в неговото предаване. Харесвах и начина му на мислене, интонация, тон...всичко.
Сега само говори глупости. И то в две предавания едновременно. Направо ми падна в очите тук за 2 месеца. Пълен срив!

# 2 023
Ми той Кошлуков е на всяка манджа мерудия в Нова вече, поизчерпа се и се изнерви
канят го в сутрешни блокове, за предизборни коментари, Пееш или не пееш....  Mr. Green

# 2 024
  • Пловдив
И аз много го харесах в началото. Май му свършиха интересните примери и сравнения и затова така махленски подкара...

Общи условия

Активация на акаунт