VIP Brother 2016 - тема 9

• 320 049
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 2 025
  • София
Говори това, което са му казали, че трябва да говори, предполагам.
Да се дискредитира Миглена на всяка цена. Не знам какво толкова им бръкна в здравето на продуценти, водещи, коментатори тази жена. Може би защото се наложи да извадят гласената за победителка Ирина - твърде много зрителска омраза, нямаше как. Сега на ход е Ути. Почти сигурна съм, че него ще го добутат за победител.

# 2 026
Според мен най-пошлата и слузеста сценка от ББ е плуващият тюлен Ути в басейна и сервилните клакьори.
Не вярвам да стане любима звезда на България- не може да стане , освен , ако няма наистина договорка с продуцентите. Но и те имат бизнес. Не само приятели. Та-Миглена е безспорният фаворит. Да си мислят как ще го изманипулират зрителския вот. А тези коментатори от студиото да се скрият някъде. Дори подборът на въпросите им е много смешен. Но говори пък за нивото им.

# 2 027
Льольо при Гала,само като го гледам тоз фъфльо и се чудя Меги как го целуна,тази мутра  Sick

# 2 028
Ути доста се изложи с тия психо изблици, не мисля, че ще победи

# 2 029
Льольо при Гала,само като го гледам тоз фъфльо и се чудя Меги как го целуна,тази мутра  Sick
Роро какъв геймър е , не знам. Този не разбира нито от стратегии, нито от психология, егати смешниците и наивниците са всички. Умирам от смях с коментарите му при Гала. hahaha

# 2 030
Да попитам - само аз ли виждам нещо нередно в поведението на Вальо? Има един тип мъже, които си мислят, че само като погледнат някоя жена и тя трябва да им бъде благодарна за честта, един вид. Това, че се държи малко по-свободно с останалите жени в къщата, прави ли го симпатичен за останалите, които не искат да бъдат пипани, докосвани, да им се скъсява личното пространство? Емануела може да е всякаква, определено не е интроверт, затворен в черупка и не ми е фаворит, може да се натиска с някого в тоалетната, но поне си е неин избор.  Laughing Докато "дъртия кобур" (без извинение), в момента, в който видя, че навън явно се обсъжда случая с опипването, се сети, че е имал и по-хубави жени от Емануела (да си беше стоял при тях  Laughing ), както и изведнъж се сети, че има бели коси, деца и внуци... Като те спипат, че надигаш нечия блуза, УЖ да видиш батериите, точно заради белите си коси трябва да се извиниш на жената, че има право да не и харесва тази постъпка, а не да се правиш на ощипан, че и с цялата си наглост да искаш извинение, вместо да е обратното...   Whistling

# 2 031
  • Испания
Пълен смешник е Роро. И той не знае какво говори.

Да попитам - само аз ли виждам нещо нередно в поведението на Вальо?

Да попитам: ти четеш ли темата? Явно, не.  Peace

Със скоростта, с която Гала интервюира изгонените, ще има гости от къщата поне до Коледа.

# 2 032
Да попитам - само аз ли виждам нещо нередно в поведението на Вальо? Има един тип мъже, които си мислят, че само като погледнат някоя жена и тя трябва да им бъде благодарна за честта, един вид. Това, че се държи малко по-свободно с останалите жени в къщата, прави ли го симпатичен за останалите, които не искат да бъдат пипани, докосвани, да им се скъсява личното пространство? Емануела може да е всякаква, определено не е интроверт, затворен в черупка и не ми е фаворит, може да се натиска с някого в тоалетната, но поне си е неин избор.  Laughing Докато "дъртия кобур" (без извинение), в момента, в който видя, че навън явно се обсъжда случая с опипването, се сети, че е имал и по-хубави жени от Емануела (да си беше стоял при тях  Laughing ), както и изведнъж се сети, че има бели коси, деца и внуци... Като те спипат, че надигаш нечия блуза, УЖ да видиш батериите, точно заради белите си коси трябва да се извиниш на жената, че има право да не и харесва тази постъпка, а не да се правиш на ощипан, че и с цялата си наглост да искаш извинение, вместо да е обратното...   Whistling

Peace абсолютно съм съгласна!

Освен това обиди грозно Еми, че е дебела и бил с по-красиви, едва ли не тя е грозна. Нито една от цитираните мацки не е по-хубава от Емануела.

Джентълменът не прави така.

# 2 033
  • София
Не бяха само "белите коси", "жената, дъщерята" и прочие. Пред дебеланката Рени Михов нарече Емануела "дебела"! А тя само се усмихна съучастнически!

# 2 034
Не бяха само "белите коси", "жената, дъщерята" и прочие. Пред дебеланката Рени Михов нарече Емануела "дебела"! А тя само се усмихна съучастнически!
Тя Рени отново не разбра , че Михов говори така пред нея , защото я смята за електорат , безполов. Иначе щеше да се обиди. големият джентълмен хаха. Грозна , дебела , силиконка , но нея е побарал култово. Laughing

# 2 035
  • София
При Гала продължават с Роро диарията.

# 2 036

[/quote]

А трябва ли да се извинявам за начина, по който започвам да изказвам мнението си?  Явно, не!  Laughing

# 2 037
  • Испания

А трябва ли да се извинявам за начина, по който започвам да изказвам мнението си?  Явно, не!  Laughing

Разбира се.  Laughing

# 2 038
Например, се сетих, че хората, които намират за нормално това уж случайно пипане и докосване, са интелектуалците. Спомням си, че Емануела като писна, че е опипана, Вальо, за да и докаже, че не е така и едва ли не си внушава, отиде зад Рени иииии... онази, на която така и не разбрах името и взе да ги целува и милва, а те двечките стоят и му се радват...  Sick  Един вид "видя ли, ма, Емануело, щом на другите не  им пречи моето поведение, значи и на теб не трябва да пречи и ще си мълчиш, заради белите ми коси"   Outta Joint

# 2 039
Само да отбележа,че във  Фейса няма един положителен коментар за Михов, тук няма положителен коментар за поведението на Михов....а обратно пропорционално на това коментатори,Гали,Кънчев, Алекс.....тишина по въпроса. А ако се спомене нещо...то е Михов жертвата. Sad
Жалко е това примирение, че тези неща се случват пред очите ни през камерите, а никои не се замисля същите хора как го правят без камери.

Общи условия

Активация на акаунт