VIP Brother 2016 - тема 9

• 320 176
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 2 340
  • Испания
Много ви благодаря  Grinning bouquet

Hug За нищо. Утре пак заповядай.  Wink

# 2 341
Хич не мога да го търпя Христо, но гласувах в анкетата за Ути - така в петък финалната тройка гарантирано ще е от Боби, Емануела и Миглена.
Миглена не знам колко се трогна от феновете, ама аз ревах чак до бръмбарите-знахари, толкова се трогнах и ми стана едно емоционално, мило.

# 2 342
Аз пък искам Рени да си ходи  Crossing Arms
Ути се усети, че няма да я бъде неговата и извади мекия кренвирш  Mr. Green

# 2 343
  • София
Имах неочакван посетител и изпуснах втората половина на предаването. Чакам да го качат.
Гласувах Христо да си ходи.

Разбрах, че има объркване кога е финалът. Някой ще ми каже ли?  Mr. Green

# 2 344
7-я даже не го изпращат официално...бре Рени след Вальо

Имал договор до 18-ти  ooooh!

Еех само ние си мислим, че решаваме нещо

Михов ли каза ,че има договор до 18-ти?

# 2 345
Ути ми е като незадоволен ...!
Видя, че приятелите му са само да ядът от гозбите му и стана пак нервен! Ех, моето момче, с тези нерви до никъде няма да стигнеш!

# 2 346
Михов го каза на майтап, момичета.  Wink
Четете между редовете.

# 2 347
Утре полу-полу-полуфинала ли е? Mr. Green
Излъчиха  ли разговора на Ирина  и Лили с феновете ? Rolling Eyes

# 2 348
Искам да кажа няколко неща за Емануела. Тъй като съм я гледала в Къртицата, намирам голяма промяна в нея от тогава досега. Струва ми се помъдряла и животът явно й е дал някои уроци.Може би и това, че има малко дете си е казало думата. Харесва ми това, че е над нещата. Тя не е злобна и винаги гледа да излезе с шега от дадена ситуация. Разбира се почна да отвръща на ударите на Ути, но малко ли изтърпя. Научила съм се, че в живота, ако ти не се защитиш от нападките няма кой да те защити.

Емануела си има фенове, но никога не е била най-любимата певица във фолка. Това са Преслава и Галена. Но според мен Емануела може да капитализира тази подкрепа, която има от публиката в момента и като излезе навън да направи един-два хита и кариерата й може да достигне нови върхове.

Същото смятам и за Миглена, ако не й дадат предаване да води тази жена, много ще загубят многоуважаваните продуценти. Представяте ли си Ваньо Иринин да покани Меги за водеща на някое предаване?  hahaha hahaha hahaha Ирина ще подпали дома им сигурно от яд.  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 2 349
Имах неочакван посетител и изпуснах втората половина на предаването. Чакам да го качат.
Скрит текст:
Гласувах Христо да си ходи.

Разбрах, че има объркване кога е финалът. Някой ще ми каже ли?  Mr. Green

http://play.novatv.bg/programi/vip-bradur/785017?autostart=true

# 2 350
Утре полу-полу-полуфинала ли е? Mr. Green
Излъчиха  ли разговора на Ирина  и Лили с феновете ? Rolling Eyes

Не знам утре какво ще е, бръмбарите знахари още не са ми казали  Mr. Green
Не, не са давали разговорите на Ирина и Лили

# 2 351
Пиша и четете.
Утре е полуфинала и ще си тръгне още един
Финала е в ПЕТЪК/ извинявайте/
ПЕТЪК.
ПЕТЪК.

# 2 352
  • в резерват
И Ирина и пракаката не ги  дадоха да говорят с феновете Crossing Arms Развалиха ми удоволствието. Толкова време им гледах простотиите, и накрая ме лишиха от десерта.

# 2 353
И аз чакам с голям интерес разговорите на "феновете" с Ирини.  Mr. Green

# 2 354
За ужас на всички кандидат-шамани (и най-вече Роро) "вещицата" Миглена споменава патентованото и запазено словосъчетание "положителни чувства"
https://m.vbox7.com/play:0378f969c5

Общи условия

Активация на акаунт