VIP Brother 2016 - тема 9

• 320 065
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 2 400
Те сами си създават напрежение и не се усещат, че вече е излишно.
Влязоха в този коловоз и не могат да излязат от него.
Аз приех жестът с цветето на Ути точно в стил "каквото и да е било, хора сме все пак". И предвид всичко, което изля върху нея, нормално е да е неловко.
Не че ще взема рязко да го харесам, ама намирам постъпката му за нормална - не нещо извънредно, видиш ли, а нормално.
Рени не се спира обаче. В тия цици не ще да е налят силикон, там си крие злобата тая жена. Само ходи и подмята злобнички коментари, а това че приравни празника на Емануела с този на кучето си даже не знам как да го окачествя.
Докато Емануела ме изкефи, когато и зададоха феновете въпрос за Рени - "за колегите или добро или нищо".

# 2 401

Клипът с феновете на Меги ме развълнува, тя пак си каза: " На хейт издържам, но на другото не мога". Интересно човешко същество е тя, различно, истински одухотворено, не реагира заучено, нито преиграва. Харесвам я много, а преди това предаване изобщо не съм и била фен.

А де, злобната "вещица", която не издЪржа на добро и мило човешко отношение. Меги е невероятна сплав от сила, интелект и чувства, които се опитва да крие дълбоко в себе си. Радвам се, че видях истинската й същност- не всеки може да се трогне и разплаче от доброто отношение- повечето го приемат за заслуга.

# 2 402
  • 221B Baker Street
Рени ме изумява все повече и повече, няма спирка тая жена! Ма то просто, ма то кухо, чак дрънка! И лошото е, че където и да се появи, никой от обкръжението й няма да и каже каква е всъщност! При Гала ще я оправдаят, че е в тежък период, обаче съм сигурна, че никой от останалите съквартиранти няма да я погледне след края на шоуто.А тя толкова ще иска да е сред тях, милата, така ще им се пробутва, и на Ирина, и на Валентинчо, чак мен ме хваща срам заради нея...И накрая Мегито и Емата ще я съжалят и може да изпият по едно кафенце с нея...

# 2 403

Клипът с феновете на Меги ме развълнува, тя пак си каза: " На хейт издържам, но на другото не мога". Интересно човешко същество е тя, различно, истински одухотворено, не реагира заучено, нито преиграва. Харесвам я много, а преди това предаване изобщо не съм и била фен.

Аз също.  Peace

# 2 404
  • Испания
Винаги съм я харесвала и много се радвам, че въпреки всички напъни на продуцентите и набедените интелигенти, не се омаскари.  Party Тя си знае какво ѝ е струвало да изтърпи всичко. Интелигентна, горда, на ниво, чувствителна, искрена и пряма жена - антипод на античалгарите, които са чалгари по душа и поведение.

# 2 405
Скрит текст:
Нощес са ми забърсали едно изказване за Мари, явно най-сетне е разбрала как се информира модератор, че все питаше.  Joy
Тази вечер звездата беше Ути. Увяхнаха му нещо ироничните усмивки, докато хвалят противника. Явно е силен и вилен само, ако има клакьори. Бързичко реши да оправи отношенията с Миглена, ама посред обяснението явно се сети, че Ирина такива сближавания не толерира, пък нали с Ванчо общ бизнес въртят, та зави в съвсем друга посока.  hahaha Смешно беше и подаряването на китка на Емануела - хем му се иска да се представи за Жентълмен пред публиката, хем го прави с физиономия нещо средно между бито куче и сериен удушвач. Ути си е вербален насилник по природа и такива прояви хич не му вървят.
Хареса ми Емануела колко великодушно прие и китката, и прегръдката. И ме трогна със сълзите при разговорите на Миглена по скайп, грам интелектуална  Wink завист не изпита, как да не я харесаш

Да, най-трогателни бяха сълзите на Емануела за Миглена. Още повече в тази злобна обстановка. И друг път съм забелязала как Емануела е съпричастна към емоциите на Миглена.

Не съм сигурна, че на Христо се обади майка му, И не само,че не я позна. Имаше някаква странна дисхармония и дистанцираност в разговора им. Утре пак ще го гледам.

Не мога да си представя да не са намерили роднина или приятел на Ути. Или не го показаха, или нарочно нямаше, с цел да го съжалим. Може това да е прелюдия към финалната му, сърцераздирателна реч. Щом Тупарев му е продуцент, няма ли конфликт на интереси, ако заеме първо място?  

За Ути, Меги , Емануела и Борислав заемането на първа позиция е само за морално удовлетворение. За кариерите им спомага самото  участие.
Първото място би помогнало единствено за съживяване кариерата и най-вече изчистване на нещо от имиджа на Христо - да напише в CV-то си, че е любимата звезда на България. Западняците се впечатляват от такива титли. Не знам мексикански барове ли чисти, но има нещо, заради което е влязъл. Друг е въпросът, че нищо не подобри в имиджа си. Но ако вземе титлата, никой няма да тръгне да гледа епизодите в подробности. Тя ще му е достатъчна. Затова някой така неуморно изпраща номера на Христо.

# 2 406
  • Тра-ла-ла
Нали Ути си имаше приятелка?! Ирина дрънка за репродуктивните им проблеми. Едва ли няма кой да му се обади. Чак пък да е толкова аутсайдер - не вярвам. Когато им свърши времето за разговори нарочно камерата показа "тъжния" Ути.

# 2 407
  • Мюнхен
Аз си мислех, че Рени вече с нищо не може да ме учуди, но ето че пак успя. Имаше 2 разговора и то най-дългите и 1 път не попита за децата си  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Не спира да дудне и сочи с пръст, но и веднъж не погледна себе си. Беше толкова заета с това да се изтъква как уж без да иска правела грешки, колко била сдържана и не показвала чувства, че чак забрави, че има деца. Не съм била в подобна ситуация като ББ, но си мисля че няма сила, която да ме накара първо да се поинтересувам как изглеждам отстрани, вместо да разбера дали децата ми са добре и то след толкова дълго време...

# 2 408
Преди около десетина години четох  статия за Рена, колко била злобна, че зад тази мазна и ехидна усмивка стои един зъл и прост човек! Колежките и не я долюбвали - изобщо, защото се карала с тях непрекъснато!
 Тогава тя наистина имаше добра кариера, а аз се питах как жена която има проблем с дишането може да и се дава поле за изява и да е нарочена за добра певица!

# 2 409
  • София
       Преди формата Миглена не съм я познавала ,дори попадайки съм смятала, че е досадна, но сега я харесвам, има качества, които са кът за другите! За Рени важи това, че простотията и злобата вървят заедно! Simple Smile

# 2 410
Благодарение на Рени за пръв път не познах "Една българска роза". От викане и бързане да се чува само нейния глас го докара на пародия. Каквото и да изпее Рени, се чува блеене като овца.

Последна редакция: чт, 10 ное 2016, 08:25 от ~Тити~

# 2 411
Кой е излъгал Рени, че може да пее? Гласът й не е хубав. Мъка си беше да слушам как се дере на Уитни Хюстън. И снощи като пяха "Една българска роза" такива напъни от нейна страна, без малко да се изпусне. Laughing

# 2 412
Аз за Ути се чудя да не би неговия разговор да е бил неприятен, в смисъл този, който му се е обадил да му е свил сърмите и затова да не го излъчват. Не вярвам чак пък никой да не се е намерил да му се обади.

Рени мисля, че вместо рестарт на кариерата си, направи повторно финализиране  Mr. Green

# 2 413
  • Испания
Коментар по време на разговора на Миглена със зрителите:

Laughing

# 2 414
  • София
И аз мисля,че Ути е говорил по телефона. Peace

Общи условия

Активация на акаунт