VIP Brother 2016 - тема 9

• 320 042
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 2 460
На кафе защо отделят вече трето или четвърто предаване само на Роро. Омръзна ми да му гледам физиономията. Толкова ли е специален ?  Sick

То и с Торнев беше така

# 2 461
На кафе защо отделят вече трето или четвърто предаване само на Роро. Омръзна ми да му гледам физиономията. Толкова ли е специален ?  Sick

Защото вчера Доналд Тръмп им изяде времето...

# 2 462
Защото днес е денят за бръмбарите  Mr. Green

# 2 463
  • Тра-ла-ла
Емката снощи е била на участие. Има клипче във фб как и се кефят хората и я поздравяват за рожденият и ден докато пее. Имаше торта и шампанско. На работа си е изкарала празника. Работещите жени са така.
Рожденният ден на Емануела е на 8.11. Вчера беше 9.11 и ни показваха кадри от предишния ден, демек от 8ми Grinning

# 2 464
Гледах вчера един филм и една от героините изключително много "навява" на Ирина....
Мислех си, защо повечето хора не харесват тая жена и изобщо подобни "образи".
И кое е това в поведението им, което дистанцира хората, поне повечето от тях.
И всъщност дали хората се дистанцират, или тя ги държи на разстояние....
Сетих се за една тибетска мисъл:
"Вчера бях умен и исках да променя света.Днес съм мъдър и променям себе си.".
Понеже много ми импонира на мен, виждам нещо подобно и у Ирина.....
Светът днес е станал много вулгарен, груб, елементарен, опростачен, бабаитски, чалгаджийски, а някъде изтикани в периферията му "живеят" една  шепа хора-мили, толерантни, внимателни, разумни, спокойни и уравновесени.Та, съвсем нормално е тази шепа хора да си създадат свой кръг, със себеподобни, искащи да стоят настрана от цялата лошотия, заляла останалия свят.
Та, понеже няма как да променя света към по-добро, аз решавам да "забравя", че този лош свят съществува.Не се интересувам от него, не ме вълнува какво става в него, оставям до себе си само минимална група от любими хора, споделящи моя светоглед и моите ценности.Не ме интересува опростачената част на света,в случая с Ирина-Емануели, Миглени, Роровци, Ренита, Жанита  и т.н. подобни елементарни хора, затова контактувам с хора като мен.
Та, напълно я разбирам защо се е капсулира и за нея най-важни са мъжа й, децата й, дома й, "престилката й" (разбирай грижата й за близките й) и приятелите й.Просто останалата част на света е неприемлив и тя избира да го игнорира.

# 2 465
Аз бих я разбрала, ако се "капсулова" и си ги гледа, и децата, и престилката...ама тя ми се навира да ми се показва, че е най-добрата майка  Grinning

# 2 466
Изобщо не съм съгласна с това заключение. Ирина нарежда, мърмори, реди дълги дълги тиради, опитва се да дава тон на абсолютно всеки, който има досег с нея, без значение форум, влог, виртуално или физически. Никакво капсуловане няма.

# 2 467
  • На морето!
И аз не разбрах от къде дойде цялата тази злоба с-у Ирина Тенчева и респективно любовта към Миглена Ангелова, Емануела и всеки, който се обяви против Ирина. Виждам тотален отказ да се приемат обективно други мнения и аргументи, освен тази насочени срещу нея, колкото и абсурдни да са те /напр. коментарите Евгени-Кошлуков/.
Като цяло този сезон на ВБ ми беше скучен и генерира/провокира/отключи изключително грозни реакции и субективни коментари, включително и тук.
С една дума- разочарование.

# 2 468
  • София
Хаха няма никакво капсулиране.Тя навира на всички пред носовете как е най-добрата майка,най-добрата домакиня и оплита ''приятелите'' си в мрежите.Доста добре манипулира нейния лагер и за това и стигна до полу-финал.Защо като излезе от къщата Ути реши да бъде мил , да няма лагери вече и да запазят добрия тон.И на него му падна камък от сърцето при нейното напускане както и на всички останали.

# 2 469
Гледах вчера един филм и една от героините изключително много "навява" на Ирина....
Светът днес е станал много вулгарен, груб, елементарен, опростачен, бабаитски, чалгаджийски, а някъде изтикани в периферията му "живеят" една  шепа хора-мили, толерантни, внимателни, разумни, спокойни и уравновесени.Та, съвсем нормално е тази шепа хора да си създадат свой кръг, със себеподобни, искащи да стоят настрана от цялата лошотия, заляла останалия свят.

Ути, Рени, Лара, Глория и т.н. ли са тези мили, учтиви себеподобни на Стрина хора
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao smile3532
Шъ Умра просто от смЕх...
Благодаря ти, че ме развесели Peace

# 2 470
Цитат
Та, напълно я разбирам защо се е капсулира и за нея най-важни са мъжа й, децата й, дома й, "престилката й" (разбирай грижата й за близките й) и приятелите й.Просто останалата част на света е неприемлив и тя избира да го игнорира.
Колко трогателно.  newsm45

# 2 471
Не ме интересува опростачената част на света,в случая с Ирина-Емануели, Миглени, Роровци, Ренита, Жанита  и т.н. подобни елементарни хора, затова контактувам с хора като мен.

Е, то може и ти да си простачка, но няма как да се видиш като такава през собствените си очи. Повечето домакини си мислят, че като са домакини,  уютът в семейството е гарантиран. Но нищо не им е гарантирано, освен тихата истерия и загубата на реален кръговрат.

# 2 472
  • София

Ути, Рени, Лара, Глория и т.н. ли са тези мили, учтиви себеподобни на Стрина хора
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao smile3532
Шъ Умра просто от смЕх...
Благодаря ти, че ме развесели Peace
Нали hahaha тя Love! винаги успява да ни разсмее и да ни оправи настроението  Laughing

# 2 473
Love!,
Ирина не игнорира, а навира и набива.
И теб съм те забеляза да вършиш същото, та напълно разбирам защо ти импонира.
По-назад някой беше пуснал статия за нарцисизма, мисля, че ще е полезно да я намериш и прочетеш.
Ако не ти се рови, това също би ти свършило работа.
http://www.puls.bg/health/relax/news_3397.html

# 2 474
Описаното от Лов повече приляга към Миглена, отколкото към Стрина и подгъзуващите й Peace
Миглена точно отказа и обясни, че няма смисъл да контактува с инфантили, отдели се, капсулира се...та издиша нещо теорията на Краси Peace

Общи условия

Активация на акаунт