VIP Brother 2016 - тема 9

• 320 020
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 2 505
И за мен бе пълно разочарование.
Най-вече виждайки, че хората все повече се опростачват и са доволни, че и им харесва децата им да се стремят да са като Емануела, Рени, Митлена.....

Брей, от къде разбра към какво се стремят децата ми, че и дали ми харесва? Да не си някой медиум? Да ми кажеш тогава дали ще омъжа дъщеря си за някой милионер, че сън не ме лови да я мисля  Praynig

# 2 506
Моето и да се стреми, зор ще види да бъде като Рени smile3534

# 2 507
Аз да кажа нещо за пушенето.Този тип къща би трябвало да има хубава вентилация.Целия дим барабар с миризмата би трябвало да се изсмуква нагоре.Има такива заведения.В чужбина съм ходила на един клуб,в зоната за пушачи влязох парфюмирана и си излязох пак парфюмирана.Емануела не веднъж е казвала,че къщата има вентилация,но ББ дали я използва пълноценно или пестят от тук от там не се знае.Отделно и поводи за скандаля стават покрай пушенето.Мен лично ме дразни миризмата в затворени пространства.
Ирина хич не е капсулована според мен.Още в началото говореше за малкото общество,което са в къщата и на което се беше вживяла да помага и организира,защото имала тази нужда.Това са лично нейни думи.Може да не е лоша,но е манипулативна и не е по-малко меркантилна от Емануела.А,хората от ядрото и са толкова "добри",че веднага се сещам за пример с Лара;наричайки Емануела "клевърът",се възмущаваше колко дни Емануела нямало да си свали лещите и защо спяла с тях.Едва ли не я обвини с немарливост,но не можа да предположи,че очите на Емануела явно са с интересен цвят.Помните сигурно грубия тон, с който го коментираше това.

На мен лично са ми много смешни с това разделение на чалга и т.н.Не се сещам точно,но мисля,че Иван Гарелов съм чела в интервю,където разказва за командировките в БНТ по комунистическо време.Тогава цялата така наречена интелигенция са били на възрастта на Емануела.Разказваше колко дива е била Васа Ганчева,как са се напивали като дънаци,и оргии са правели само,че тогава това се е знаело помежду им,докато сега хората са по-информирани.Не разбирам защо Емануела да е лош пример за децата си,след като и от другата страна май има по-големи гуляи и излагации.

# 2 508
  • somewhere near the sea
Според Роро, "Желязната лейди" е много манипулативна и използва Емануела като параван, за да предаде думите и посланията си. Той заяви, че Миглена би стояла в изолация, без възможност да стигне до финала, ако фолк дивата не се беше включила в шоуто.
Но истината е, че Емануела си избра Миглена, въпреки че беше гледала вече, знаеше, че тя е низвергната и заклаймена  от праведната група на семейните. Това си беше риск от нейна страна, защото не познаваше Миглена и не знаеше какво може да ѝ донесе това отвън, от зрителите. Но тя постъпи решително, по някаква нейна първична интуиция. Може би е предчувствала, че и тя ще бъде от отхвърлените.

# 2 509
Емануела е продукт. Такава и е работата. В личния си живот допускам , че е майка със сърце и грижа. Има сърце и кураж у тази жена. И безпогрешни инстинкти ! Хич не я знаех и аз до това предаване , това не ми пречи да и симпатизирам. И за мен влизането в кенефа беше резил, но си представих ,че Ирини влиза да помага. Тя просто беше в невъзможност да го стори , иначе забелязах огромно желание от нейна страна. И нали тук коментираме характери ?

# 2 510
  • Варна/Лондон
Аз бих я разбрала, ако се "капсулова" и си ги гледа, и децата, и престилката...ама тя ми се навира да ми се показва, че е най-добрата майка  Grinning
Абе  капсуловала се била. Така се разпищоли в къщата, ше каеш, че е нейна и другите са ѝ гости, повечето непоканни.

# 2 511
Ама тя и Емануела се чувства като у дома си.Носи си анцунга и белите чехлички Wink.Едва ли не ги сваля.Просто сме запомнили тези моменти.Показва се в домашна обстановка.Глория нямаше или не облече нито веднъж спортна дреха.У дома си пак ли така ходи с полите и ботушите и тенекиините накити,защото според мен не е нормално.

# 2 512
Глория каза, че няма спортни дрехи или обувки когато ги изкараха за кангоджъмпа една сутрин.

# 2 513
Глория каза, че няма спортни дрехи или обувки когато ги изкараха за кангоджъмпа една сутрин.
Мисля, че и в интервюто при Гала каза, че въобще няма спортни дрехи и маратонки.

# 2 514
За разнообразие в следващия сезон да им сложат дрес код да влизат по анцузи Wink.
Сигурно спазват някакъв етикет и искат да се покажат добре изглеждащи на зрителите,но няма нужда чак от такава официалност според мен при положение,че влизат в къща.Не отиват на банкет или изискано събитие.Я,вижте Рени от много докаросване как се препъна на тревата с токчетата LaughingТази вечер дано измине пътя обратно към Кънчев безпроблемно Laughing.

# 2 515
Аз бих я разбрала, ако се "капсулова" и си ги гледа, и децата, и престилката...ама тя ми се навира да ми се показва, че е най-добрата майка  Grinning
Абе  капсуловала се била. Така се разпищоли в къщата, ше каеш, че е нейна и другите са ѝ гости, повечето непоканни.
Joy

# 2 516
`   Признавам си - гадничка съм с въпроса си, но Рани как ли са я траяли в обкръжението на бившия и свекър - Пилософ. Явно за да не ги резели е била "командирована" в далечна чужбина с опция колкото по-късно се върне, толкова по-добре. То бившия и явно я е траял, траял да ръси простотии, на както казваше една колежка, нали след секса трябва и нещо по-смислено да си кажем.

# 2 517
Това, което казва Love на теория е така, но аз не виждам да се отнася за Ирина. Много се писа защо е издразнила хората, но аз ще добавя и още нещо- издразни и с това, че подценява зрителите.
Нека и ние да сме попрочели нещо, нека и ние да имаме някакви познания за източните религии и философии.
Обърнала се Ирина към будизма...чудесно, нищо лошо! Но будизмът учи на ПРИЕМАНЕ. Нещо, което аз лично не видях. Ако приемаш някой, няма да му казваш "Къде съм аз, къде си ти", няма да обясняваш какво точно означава приятелство, няма непременно да дириш извинение от всеки, дори когато 6 пъти са казали, че съжаляват (пример-Глория). Когато очакваш някой да се промени, означава, че не го приемаш. Никой не те кара да го разбираш, а да не се противиш срещу неговото съществуване.

# 2 518
Гледах вчера един филм и една от героините изключително много "навява" на Ирина....
Светът днес е станал много вулгарен, груб, елементарен, опростачен, бабаитски, чалгаджийски, а някъде изтикани в периферията му "живеят" една  шепа хора-мили, толерантни, внимателни, разумни, спокойни и уравновесени.Та, съвсем нормално е тази шепа хора да си създадат свой кръг, със себеподобни, искащи да стоят настрана от цялата лошотия, заляла останалия свят.

Би ли споделила кой е филма? Извинете за оф- топика.
Май няма такъв филм. Просто трябваше да се изтъкне, че е от шепата мили, толерантни, внимателни, разумни, спокойни и уравновесени хора.  hahaha
Скрит текст:

# 2 519
Това, което казва Love на теория е така, но аз не виждам да се отнася за Ирина. Много се писа защо е издразнила хората, но аз ще добавя и още нещо- издразни и с това, че подценява зрителите.
Нека и ние да сме попрочели нещо, нека и ние да имаме някакви познания за източните религии и философии.
Обърнала се Ирина към будизма...чудесно, нищо лошо! Но будизмът учи на ПРИЕМАНЕ. Нещо, което аз лично не видях. Ако приемаш някой, няма да му казваш "Къде съм аз, къде си ти", няма да обясняваш какво точно означава приятелство, няма непременно да дириш извинение от всеки, дори когато 6 пъти са казали, че съжаляват (пример-Глория). Когато очакваш някой да се промени, означава, че не го приемаш. Никой не те кара да го разбираш, а да не се противиш срещу неговото съществуване.

Съласна съм с това Peace

Общи условия

Активация на акаунт