VIP Brother 2016 - тема 9

• 320 240
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 2 490
Momi4eta, набързо наминавам да попитам, финалът е неделя ли е?  Thinking
И ще съм много благодарна, ако ми кажете какво стана при влизането на Емануела в къщата, че не можах да го гледам.
Blagodarq vi  Hug

# 2 491
Аааааа, финала ли...кога ли беше Thinking

# 2 492
Скрит текст:
И аз не разбрах от къде дойде цялата тази злоба с-у Ирина Тенчева и респективно любовта към Миглена Ангелова, Емануела и всеки, който се обяви против Ирина. Виждам тотален отказ да се приемат обективно други мнения и аргументи, освен тази насочени срещу нея, колкото и абсурдни да са те /напр. коментарите Евгени-Кошлуков/.
Като цяло този сезон на ВБ ми беше скучен и генерира/провокира/отключи изключително грозни реакции и субективни коментари, включително и тук.
С една дума- разочарование.
И за мен бе пълно разочарование.
Най-вече виждайки, че хората все повече се опростачват и са доволни, че и им харесва децата им да се стремят да са като Емануела, Рени, Митлена.....
Абе, както обича да казва един познат "Чалгария до шия!Неслучайно се римува с простотия и тъпотия...!"    Wink
Това ми прозвуча като изказването на Христо от оная вечер, когато описваше "чалга мисленето" на Емануела - била готова да мине през някого, за да постигне целите си. А в същото време той прегази цяла къща, за да постигне своята. Мисля, че прекомерната употреба на думата чалга е лееко вредна за тези, които я правят с цел да се дистанцират от всичко, което им "мирише" на чалга.  Peace

# 2 493
  • somewhere near the sea
Христо влезе предварително "капсулован" от Миглена. Той не я познава, няма как и откъде, те наистина са в паралелни светове. В тоя смисъл ѝ дължеше уважение поне като мъж. Но не Naughty
"Имаш една минута"- високомерно и през рамо ѝ каза повелителят на страстите. Но тя му го върна със същите думи няколко дни по-късно.

Рени се чувства в "На кафе" като у дома си. Гала я кани през два месеца. Убива се да я хвали, да ѝ съчувства, писнало ми е.
Аааааа, финала ли...кога ли беше Thinking
Ще кажат в събота .... май.... Joy

Последна редакция: чт, 10 ное 2016, 12:43 от Marsia

# 2 494
Гледала съм много малко сезони ББ,този с Кичка и сегашния.
На мен лично много ми допадна,падна маската на всички ,аз Ирина даже не я забелязвах много-много,скучна,монотонна,дуднеща,някак си е безцветна.Нека си се мисли за чудо на Природата,ама тц...
Ако ви кажа,че нито една песен на Емануела не съм слушала,ще ми повярвате ли?Но ми харесаха много неща в нея,за мен тя и Ирина ми бяха абсолютно непознати преди ББ.Ема е борбена,открита,от така наречените природно интелигентни хора.
Колкото до Миглена-безспорен фаворит.Както и опитите на някои  да я изкарат чалгарка,каквото и да се опитват тук да казват,смешни стават.Точка.Смешни :lol:Love-смешна си LaughingНо ти благодаря,че ме разсмя,на грипавото ми състояние добре се отрази. bouquet

# 2 495
  • Тра-ла-ла
Но ти благодаря,че ме разсмя,на грипавото ми състояние добре се отрази. bouquet
За теб кошничка с чайчИта, мед и лимони, бонбонки Кармолис за гърлото, бутилка вино - да си го направиш греяно Grinning

# 2 496
Но ти благодаря,че ме разсмя,на грипавото ми състояние добре се отрази. bouquet
За теб кошничка с чайчИта, мед и лимони, бонбонки Кармолис за гърлото, бутилка вино - да си го направиш греяно Grinning
Благодаря ти от сърце и на теб bouquet
 Laughing

# 2 497
  • somewhere near the sea
Ако ви кажа,че нито една песен на Емануела не съм слушала,ще ми повярвате ли?
Що да не ти повярваме? И аз съм  от тия. Което е още по-добре, че мога да я оценя, без да съм повлияна от песните ѝ. И на мен някои неща не ми харесват. Учудена съм, например, че спи с дрехите, с които ходи денем. Това бялото екипче не го съблече три седмици. А като имам предвид и че пуши....Иначе какво ѝ има. По-интелигентна е от Рени, не е клюкарка, не е язвителна и отмъстителна.

# 2 498
Колкото до Миглена-безспорен фаворит.Както и опитите на някои  да я изкарат чалгарка,каквото и да се опитват тук да казват,смешни стават.Точка.Смешни Laughing

Хванах края на "На кафе", когато Гала попита Роро, кой според него ще спечели. Отговорът беше Миглена. Но прекъснаха размишленията му, та не можах да чуя доводите му - защо. А ми беше интересно.

# 2 499
Сигурна съм, че Емануела, Боби и Миглена много искаха Ирина да се капсулова от тях, но нейсе - тя ходи да им рови из чинийте, дава им тон какво, кога и по колко да ядат и "интуитивно" ги определя като "най-долните, които е срещала някого" и "дъното"...  После що не харесваме Ирина - ами ей тъй, интуитивно...  Laughing

# 2 500
  • Ямбол
Momi4eta, набързо наминавам да попитам, финалът е неделя ли е?  Thinking
....
Ти да не си Рени?

А Краси е нормално да се отъждествява с Ирина. Някои помним как нейното семейство е най-доброто, нейният мъж е най-примерният, те са перфектни в любовта си, тя е най-добрата домакиня и затова я обичат и така нататък.

# 2 501
Някой питаше какво ни е подразнило у Ирина ,заради какво е била цялата тази омраза ,този негативизъм към нея
Ще си кажа моето мнение.
Не съм я чела Ирина във форума ,гледала съм я по телевизията ,но рядко.Знаех за историята и с Иван ,но не ме интересуваше
В ББ обаче Ирина ме подразни.
Не може да говориш за морал ,за ценности при положение че самата ти не си постъпила хич ,ама хич морално
Не можеш да обвиняваш другите в меркантилност при положение ,че и ти си такава
Не можеш да сочиш с пръст сламките в очите на другите ,а да не виждаш гредата в своето око
Нямаш право даже да се опитваш да дирижираш живота на другите налагайки своето мнение,своя начин на мислене като меродавен.
Нямаш право да се държиш с хората като лакей,като по низши само защото си усетила да речем че са в някаква нужда,да използваш слабостите им срещу самите тях и всичко това прикрито зад някаква псевдо загриженост и пседво приятелски отношения

# 2 502
  • София
Разговорът на Христо с майка му беше най-загадъчният. Дали това беше наистина тя или онази жена, с която е имал връзка дълго време? Той беше видимо притеснен и толкова бързаше да приключи, че даже май не слушаше какво му говори жената. А и тя се изразяваше не точно като майка - сексапил, катинари, ловуване....бреей, толкова напътствия за оставащите два дни от шоуто.  newsm78

Според мен разговора на Христо не беше с майка му, а с приятелката му. Той я позна, но нарочно така реагира защото искаше ясно да и покаже, че връзката им не трябва да излиза на светло и затова тя така отговори, че е майка му. Според мен продуцентите са я накарали да му се обади за да се успокои че не му е сърдита зарад пиянската изцепка, а и току виж се заформи някаква интрига та да има нещо по-интересно в шоуто. Ристю явно схвана тази идея и затова говореше като ужилен.

# 2 503
Що да не ти повярваме? И аз съм  от тия.
Скрит текст:
Което е още по-добре, че мога да я оценя, без да съм повлияна от песните ѝ. И на мен някои неща не ми харесват. Учудена съм, например, че спи с дрехите, с които ходи денем. Това бялото екипче не го съблече три седмици. А като имам предвид и че пуши....Иначе какво ѝ има. По-интелигентна е от Рени, не е клюкарка, не е язвителна и отмъстителна.
Е, как не сте? На рождения ден на Глория пуснаха цели три! Laughing

# 2 504
Що да не ти повярваме? И аз съм  от тия. Което е още по-добре, че мога да я оценя, без да съм повлияна от песните ѝ. И на мен някои неща не ми харесват. Учудена съм, например, че спи с дрехите, с които ходи денем. Това бялото екипче не го съблече три седмици. А като имам предвид и че пуши....Иначе какво ѝ има. По-интелигентна е от Рени, не е клюкарка, не е язвителна и отмъстителна.
Знаеш ли,вече съм много 50+,  малко ме интересуват кой с какво спи,дали пуши,стига да не пречи другиму,какво яде ,пие и т. н.
Интересувам се от поведението на човека,по-точно от отношението му към хората. Simple Smile
добавям-и към животните Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт