VIP Brother 2016 - тема 9

• 320 006
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 2 535
може пак да е отказал участие hahaha

# 2 536
  • Испания
може пак да е отказал участие hahaha

Ако се е оказало предложение 1-9...  Joy

# 2 537
# 2 538
  • София
В снощния епизод ми направи впечатление, че Христо говори с майка си като с гадже, Михов с жена си говореше, като с майка, а Рени, блюстителката на морала, не се сети да попита за децата си. Затова пък мама я успокои, че не е тъпа,  те другите са лоши деца.  Joy

Последна редакция: чт, 10 ное 2016, 15:45 от wesi.i.gogo

# 2 539
  • Варна/Лондон
В анонса на Гала за утре, когато ще говорят за финалистите, липсва Христо:

https://www.facebook.com/NaKaffe/videos/vb.182841995091576/12943 … ype=2&theater
Срам ме да кажа как прочетох болднатото, но пък още се смея на мен си. Laughing

# 2 540
  • Испания

https://www.facebook.com/NaKaffe/videos/vb.182841995091576/12943 … ype=2&theater
Срам ме да кажа как прочетох болднатото, но пък още се смея на мен си. Laughing

Предполагам, щом те е срам.  Stop

# 2 541
  • Брюксел / София
Роро запълни няколко предавания на Гала. Може би идеята е зрителят да забрави резила на останалите и после наново ще слушаме глупостите им.
Макар че аз мн наивно се надявам поне Ирина да е схванала посланието на публиката, че не ни интересува идеалния й живот, да си го живее на воля без да занимава широката аудитория.

# 2 542
И понеже Ирина се е "капсулова" в реалния си живот и контактува само с такива, които й се "кефят", та сега да оправдаем невъзможността й да приеме хората, които й казват неща, каквито не е свикнала да чува от обкръжението си-било на живо, било във фейсбук.Тя не е нито толерантна, защото грубо се опитваше да налага собственото си мнение и виждания за нещата, не е мила, нито добра.Тя е свикнала да й се играе по свирката, явно още от невръстна възраст.
И ако някой е решил да се капсулова наистина, той не си натрапва живота и присъствието по медии, а кротко, тихо и спокойно си съществува необезпокояван в т.нар си капсула.

# 2 543

Е, много са прости.
Така се издават, че всичко е решено предварително.

# 2 544
То при Гала май никога не е и присъствал като  картонена фигура...То и той стана забележим чак в  тоалетната...та може да са си го оставили там Rolling Eyes

# 2 545
Май този сезон всеки кеш аутва когато прецени, че се е оакал тотално и няма вече накъде.

# 2 546
  • София
С мисията "Прошка" имидж на дъртият козел ли ще чистят?

# 2 547
Май този сезон всеки кеш аутва когато прецени, че се е оакал тотално и няма вече накъде.

Joy

# 2 548
Че Емануела притежава всички земни грехове, разбрахме. Но този с цигарите ще излезе най-големият й порок- не стига, че "чалгарка", ама и пуши на всичко отгоре, hahaha Направо като в онзи стар виц:

Прибира се мъж и заварва жена си на калъп в семейното ложе, окопитва се и заявява
- Е жена, само една цигара ти липсваше да запалиш и щеше да си истинска к..ва. Laughing

А, да й оставим поне цигарите на мира, не ги пуши в нашите къщи. Peace

# 2 549

Значи следва довечера Рени да кеш аутне...  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт