VIP Brother 2016 - тема 9

• 319 887
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 2 715
На Утьо са му написали сценария.
Не ми харесва тази идея, защото е намек за...нагласен победител.

# 2 716
Ути е готов на всичко, голямо желание да спечели.
Дълбоко уважавал....всичко за което я обиждаше и плюеше. Joy

# 2 717
Ути май се страхува Пайнера да не го съди. Доста се извинява на Еми.

# 2 718
  • София
Това дето го чувам Ути ли го говори  #Crazy #Crazy #Crazy
Той си е нагласения победител.

# 2 719
Не ти прощавам, Ути! И никога няма да ти простя, че си такъв груб и злобен човек. Никога повече няма да гледам нещо, в което ти участваш и извинението ти към зрителите няма стойност, защото ти си лицемер и не вярваш в него.
Другите - и вие не струвате - Михов - нагъл, мръсен тип. Рени - толкова проста, че няма как да и простиш, Христо - малка душа, нищожна...
Боби - благороден, мил, добър човек! Емануела - чиста душа, детска, първична и добра, Миглена - велика жена! С точно толкова ирония, колкото е нужна на заслужилите си я, с благородство, с достойнство, с чест и със стойност!

# 2 720
  • София
Леле-мале!  Shocked

# 2 721
  • София
Ути, мостове строи само Рени.

# 2 722
  • До сърцето...
Ути ми е много противен с тази прошка - сълзлива и фалшива!!!

Защо не ми харесва този човек, има нещо много антипатично в него....

...
Другите - и вие не струвате - Михов - нагъл, мръсен тип. Рени - толкова проста, че няма как да и простиш, Христо - малка душа, нищожна...
  newsm10

# 2 723
Ути говори,Миглена се крие зад червената папка...сдържа се да не се изхили...Лицемер с главно Л.Жалък...

# 2 724
На Утьо са му написали сценария.
Не ми харесва тази идея, защото е намек за...нагласен победител.

Аха, май и речта са му написали. Утре Кънчев само за това ще говори. А тази героична музика коиято върви в момента просто ooooh!

# 2 725
  • София
А Михов защо реве?

# 2 726
Познатата стратегия, извиних се, значи всичко е окей. Той поне това направи, а на Рени не й стигна акъла и за толкова...

# 2 727
  • София
Не ти прощавам, Ути! И никога няма да ти простя, че си такъв груб и злобен човек. Никога повече няма да гледам нещо, в което ти участваш и извинението ти към зрителите няма стойност.
Боби - благороден, мил, добър човек! Емануела - чиста душа, детска, първична и добра, Миглена - велика жена! С точно толкова ирония ,колкото е нужна, с благородство, с достойнство, с чест и със стойност!
Peace Peace Peace bouquet

# 2 728
В няколко епизода вече Ути  е с логото на "Избери българското".  Надява се българските производители да гласуват за него.

# 2 729
Ути изкара професията на Еми най Убавата на света.
Нещо което до сега отричаше.

Общи условия

Активация на акаунт