VIP Brother 2016 - тема 9

• 319 746
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 2 850
# 2 851
Ох, не мога - Рени изброи всичките си качества и после призова да не гласуват за тях. Ма Що каза Емануела накрая,  ми е непонятно . Честно, тази жена е  много смешна , може да помисли в тази посока от към рестарт  Laughing

# 2 852
Само да сте посмели да гласувате за ограничението hahaha

# 2 853
За утре каква е програмата? От колко до колко е агонията?

# 2 854
И днес ни се натрапи факта, че Ути е сирак.... Готвят го за "Любима звезда на България". Нещо са си обещали съдружниците Wink

# 2 855
Ути голям завой направи....как щяха да му изскочат комбалите като се караше с Еми , пък сега дълбоко уважавал нейната професия

# 2 856
Рени, що така ми напомня Сашка Васева?
Вероятно заради сходното IQ. Mr. Green

А, тук не съм съгласна - гледах последното интервю на Сашка Васева и жената е класи над Рена Тъпото Peace

# 2 857
аз нещо се объркАх,  каква прошка е след няколко дни?

Ути спомена май за пости, ама тя прави ли разлика, милата. Пости, прошка...

# 2 858
  • София
След Рени, само да сте посмели да се подигравате на черната и русата Златка  Mr. Green

# 2 859
  • София

Сега като го каза се замислих! Сирни Заговезни беше през март месец.  Peace

# 2 860

Ренива прошка, каква.
Да се запише в църковните канони, моля и да се добави в календара.

# 2 861
Пак от страницата във фейса от Брадъра: Ути: "Ние сме различни, но не трябва да се мразим!"
Бъчваров поиска прошка от най-големия си враг в Къщата - Емануела. Това просълзи част от останалите финалисти и положи началото на временното примирие между лагерите."
Поне два кашона носни кърпички отидоха, още преди сьоНгата  Crazy

# 2 862
Общувала съм служебно със Сашка. Тя е тъпичка, но не е злобна, никак даже. Обидно е за нея да бъде сравнявана с тази куха лейка Рена.
Рена беше сигурна, че ще остане и не счете за нужно да си изтипоса бомбите. Никой не я бил предупредил голямата хубавица с празна главица, мадоната с големите бомби, че да си сложи рокля. Whistling
УтЕ е много, много злобен и по-далече от шкембето си не вижда.

# 2 863
  • София
Скрит текст:
Вероятно заради сходното IQ. Mr. Green

А, тук не съм съгласна - гледах последното интервю на Сашка Васева и жената е класи над Рена Тъпото Peace
О, няма нищо общо с Александра Бакърджиева  Laughing При госпожа Бакърджиева имаме темп на мисловният процес, структурирани изречения и не на последно място (тук сериозно) Сашка(Александра Бакърджиева) има много ясна дикция.

# 2 864
За Боби, понеже не могат да се хванат за какво да го омаскарят, му гледат в паницата. Догнусява ме от тези гадняри. Да обиждат човек на база какво хапва..WTF????

Общи условия

Активация на акаунт