VIP Brother 2016 - тема 9

• 319 767
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 2 895
Гладувала съм като повечето.Много се радвам ,че Рени излезе
Ма ние ядохме...

# 2 896
От кошничките си Rolling Eyes

# 2 897
Ма ние ядохме...

СьоНга с бешамел, малко ми остана...

# 2 898
Ма ние ядохме...

На мен сьомгата не ми понася на жлъчката Sad

# 2 899
Миглена, Борислав и Емануела на 1, 2 и 3-то място съответно.

Ути сам се нарече инфантил, поне стотина пъти и идиотски се опита да сложи това определение в устата на Миглена, но не му се получи, за пореден път.

# 2 900
  • София
Ма ние ядохме...

A не  Crazy с болонез ядохме  Joy

# 2 901
Ма ние ядохме...

На мен сьомгата не ми понася на жлъчката Sad
Ентелигенти.
Аз  нали съм от простаците ядох мюсли с мляко....без шоколадче hahaha hahaha

# 2 902
  • София
Ма ние ядохме...

Какъв бешамел - болонез!! Бъди по-стриктна, моля те!  Mr. Green

# 2 903
Цитат на: mmoonnii link=topic=9508
60.msg34030963#msg34030963 date=1478806161
Ма ние ядохме...
Сьомга с болонезе.  Mr. Green

# 2 904

Ути сам се нарече инфантил, поне стотина пъти и идиотски се опита да сложи това определение в устата на Миглена, но не му се получи, за пореден път.
Много е подъл. 15 пъти повтори "значи съм инфантил" без тя изобщо да е казвала тази дума.

# 2 905

Моите родители също си отидоха. И го приемам за естествено. Точно като Ути, ако ги е загубил преди 20 години е бил на 27. Точно като мен, а вероятно и като Вас. Ама от това да правим биография. Не ми е чистоплътен този човек, с умалителните, с дребните си заговори на разходка в двора, с това че наистина за него всичко е ядене...Защо позволи на Ирина да разказва негова толкова лична история публично (за зачеването). Но на Боби се мята да го призовава гърди в гърди и да съди откъде са му парите. Долна личност.

# 2 906
  • Испания
Аз съм на маслинова паста.  smile3520

# 2 907
За мен, Борислав е неоспорим победител, това момче показа, че не всеки с милионите трябва да бъде нагъл, нахакан, дребнав, конфликтен и "мъжкар" в смисъла, който разбират Ути, Михов и т.н. Забелязах го в повечето конфликти в къщата, че той просто недоумяваше и не разбираше смисъла на лагери, ядра, групи и др.
Съгласна bouquet. Дори нито един от Меги, Еми, Боби да не спечели утре те напускат предаването с най-много позитиви. Те са хората които спечелиха публиката. И без това победителят не взима нищо така, че да подаряват онзи плакет на когото си искат Wink

# 2 908
Много долно, трима дрисльовци да говорят за мъжко поведение! Че, пример за такова отдавна е дадено от Човека  - Бог Исус, който с цялото си величие показа смирение, мъдрост, доброта, уважение, състрадание, уважение към жената и много още добродетели, които един мъж би трябвало да притежава! Кои са тези, та ще искат тропане, хлопане, удари, опипване и не знам си какво още, за да се покажат - мъже!
Е, показахте се като пълна скръб и печал!

# 2 909
  • София
Харесвах Ути, а на Рената касетка съм си купувала навремето...ми сега ми иде да си ударя главата в клавиатурата  Sick

Туй шампанско дет го пиеш на аватарчето сигурно с шкембе чорба го консумираш. Може би това е най модната гурме комбинация за сезона?

Общи условия

Активация на акаунт