VIP Brother 2016 - тема 9

• 319 929
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 2 910
  • До сърцето...
Ма те феновете на Ристю станали 3!!  Shocked

# 2 911
  • Варна/Лондон
Аз съм на маслинова паста.  smile3520
Аз хапнах и вече спокойно мога да гладувам за който кажете. Даже и за Ути-ще го изгладувам, колко му е. Laughing

# 2 912
  • София

Че и на УТьо се появил!

# 2 913
  • Испания
Аз съм на маслинова паста.  smile3520
Аз хапнах и вече спокойно мога да гладувам за който кажете. Даже и за Ути-ще го изгладувам, колко му е. Laughing

Да обявим гладна стачка, та Ути да не спечели.  newsm78

# 2 914

Или да минем всички на солена а сьомга с болонезе и той да изпадне в шок колко сме некултурни и да напусне пръхтейки преди награждаването!

# 2 915
Харесвах Ути, а на Рената касетка съм си купувала навремето...ми сега ми иде да си ударя главата в клавиатурата  Sick

Туй шампанско дет го пиеш на аватарчето сигурно с шкембе чорба го консумираш. Може би това е най модната гурме комбинация за сезона?

Мислех, че съм интелектуалец, но уви  Twisted Evil

От ФБ за Рени: Сега Господари на ефира, трябва да я посрещнат с Нобелова награда (Златен скункс за масова и продължителна излагация)

# 2 916
  • Испания

Или да минем всички на солена а сьомга с болонезе и той да изпадне в шок колко сме некултурни и да напусне пръхтейки преди награждаването!

Още по-добре.  Peace

# 2 917
Майка му, сестра му и племенницата му. Ружа я отписа онзи ден, когато се изчака на телефона.

# 2 918
Ох, стига сте яли сьомга със сос болонезе, че ми се възпали жлъчката като ви чета. Абсолютни (тук си сложете града или селото, откъдето произхождате  Mr. Green) селяни!  Crossing Arms

# 2 919
  • В света на мечтите
Вчера като им звъняха по телефоните, на Ути някой звънна ли, че пропуснах?

# 2 920
  • Испания

От ФБ за Рени: Сега Господари на ефира, трябва да я посрещнат с Нобелова награда (Златен скункс за масова и продължителна излагация)

Тя ще се зарадва, ще го сложи на видно място в хола си и ще си го впише в автобиографията.  hahaha

Не показаха такова нещо.

# 2 921
  • София

Не, или поне не го излъчиха.

# 2 922
Ох, стига сте яли сьомга със сос болонезе, че ми се възпали жлъчката като ви чета. Абсолютни (тук си сложете града или селото, откъдето произхождате  Mr. Green) селяни!  Crossing Arms
Аз съм от Шушоново.

# 2 923
Аз не вярвам, че продуцентите биха подарили първото място на Ути! Няма начин след масовата подкрепа към Миглена в страницата на предаването, тук , дори и в профила на Червенкова, певицата Емилия и други известни личности, които я подкрепят , да ни сложат Ути за любимата звезда.
А и като цяло за самият формат ще е голям плюс да спечели умен, забавен и добър човек като Меги. Тя коментаторите им ги сразява само с думи, какво остава за другите. А и този епизод поне на мен ми показа, че не клонят везните към Ути (от страна на продуцентите) , иначе щяха да му спетят злобните коментари в спалнята или на двора с Ристо и да завърши предаването с прошката му.
Със сигурност обаче утре ще прежаля няколко смс-а за Меги, защото заслужава да спечели с голяма преднина! Аз очаквам Емануела да е на второ място, защото доста от феновете на целият жанр ще я подкрепят, а не само нейните. Боби ще завърши на трето място според мен. Те тримата във финалната тройка ще бъде голям удар за останалите. Според мен тези от бившите участници, които ще дойдат на финала ще си тръгнат след напускането на Ресто и Ути, и няма да покажат уважение към Меги, Еми и Боби. Grinning

# 2 924
Ох, стига сте яли сьомга със сос болонезе, че ми се възпали жлъчката като ви чета. Абсолютни (тук си сложете града или селото, откъдето произхождате  Mr. Green) селяни!  Crossing Arms
Аз съм от Шушоново.
Шушонова селянка такава.  Naughty Дано изтънченият Ути не чете тук, че като види колко селяни има, освен пазарджишкия, ще му изскочат още повече свинските очета. Joy

Общи условия

Активация на акаунт