VIP Brother 2016 - тема 9

• 319 746
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 3 105
  • София
Айдеее, Ути и той как се изживява колко трудно е да си звезда! Бил патриот!
Гала нещо не е много в час май, като я гледам какви физиономии прави, сякаш предаването не върви по сценарий.

# 3 106
  • София
Винаги съм мислила Ути за "готвач", който е попаднал напълно случайно в кулинарно предаване, заради това, че е дебел, а той току-що каза за себе си, че е звИзда...  smile3532

# 3 107
Надето май заспа и пита за кого говорим в момента  Joy Joy Joy Joy

# 3 108
  • София
Гала досега май само веднъж се е държала по-остро със съквартриант - с Неделко от ББ имаше някакви разправии в студиото, но после пак го беше канила и си се мазнеха взаимно.

# 3 109
  • София
Не знам Ирина как понася да дели една сцена с още 6-7 човека Crazy Сигурно яко е хванала Буда за ушите тая заран...Очаквам нейното гостуване да се излъчва в рамките на една седмица, в което ще праща "поздрави" до съфорумки Peace Може и с ИСЛ престилката да цъфне.
Утьо па е най-големия вип начи. Малка смешна душица..Виповете все кисело зеле и суджуци готвят. ooooh!

# 3 110
Рени се оправдава, че Ути я подвел, че в неделя е Прошка   Joy

Вчера тъкмо се зарадвах, че поне днес няма да чуя бисери от Рени и още за начало на деня пак ни я сервират  Close
А чувствителният дядо Вальо, всичко го разчувства, само непускащата на дядковци Емануела не мож' го трогне! Пфу...

# 3 111
  • София
Тя на тези години, би трябвало да знае кога са ни празници, какво се оправдава с Ути.

# 3 112
Винаги съм мислила Ути за "готвач", който е попаднал напълно случайно в кулинарно предаване, заради това, че е дебел, а той току-що каза за себе си, че е звИзда...  smile3532
Е, как? Не си ли слушала хвалбите му, че дядо му е Стоян Бъчваров? Че варненският театър носи неговото име? Че е син на театроведката Галя Бъчварова, която го е оставила сираче?  Tired

# 3 113
Тя на тези години, би трябвало да знае кога са ни празници, какво се оправдава с Ути.

Тя е заета жена, няма време на майка си по телефона да се обади цял живот  Crossing Arms

# 3 114
  • Испания
Защо не подпукаха Ути за крещенето и обидите? Или като поиска прошка, всичко се забрави?

# 3 115
  • София
Не знам Ирина как понася да дели една сцена с още 6-7 човека Crazy Сигурно яко е хванала Буда за ушите тая заран...Очаквам нейното гостуване да се излъчва в рамките на една седмица, в което ще праща "поздрави" до съфорумки Peace Може и с ИСЛ престилката да цъфне.

Joy Joy Joy

Утьо па е най-големия вип начи. Малка смешна душица..Виповете все кисело зеле и суджуци готвят. ooooh!
Аааа, да ги нямаме такива! Ами болонезето!?

# 3 116
И аз не знаех, че Ути е с потекло
но предполагах, щото в БНТ всички са роднини

# 3 117
Е, тая Лара адски дразни с тоя напевен тон,и най-важното нещо за нея в живота е някой да прави смешки(в случая Утьо) ooooh!цял живот само за смешки се бори тя, пфууу Rolling Eyes Laughing

# 3 118
Рена в кво се е барнала тая утрин - натъкмила ли се е в рокле, зер снощи я изненадахА?
Иначе все едно и аз гледам предаването, благодарско, че споделяте bouquet

КичЕто на моя човек как, е ...сресано ли е? Чи съ приТ.снявъм..

# 3 119
И аз да попитам - Антон Стефанов защо е толкова мълчалив? И той ли е типичния БГ мъжкар - силен, само когато противника го няма? Дразни ме, да покаже малко характер, както през сезона ги коментираше!

Общи условия

Активация на акаунт