VIP Brother 2016 - тема 9

• 319 190
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 4 680
Аз не разбрах, от какво толкова са потресени тези приятелки Иринови и защо Rolling Eyes Само отвращение, без обяснения... Пък и някои щели да емигрират от толкова потрес  Laughing  Сладурки Laughing  Е, и аз съм потресена, че така  нагласено добутаха Ути до  втора позиция с измислени  проценти от гласуването, ама  нито смятам да внеса някакви  жизнено важни поражения върху житейския си път,  нито особено ми пука за игричките на разни продуценти и продуценши. Радва ме това, че най-после  зрителите освен да гледат, започват и да виждат. Радва ме, че  една  малка господарка на голяма душа успя да ни го причини. И толкова. Животът  във всяко пространство  си продължава...с малко повече радост. Бау Wink
Тук ужасно ми липсва бутонът "лайк", защото просто нямам какво да добавя.

# 4 681
„ С мое много активно лично участие побратимихме Пазарджик с един китайски град. Техният кмет поиска това и буквално за няколко месеца изръчках цяла България. Срещнах се с много от кметовете и между другото в повечето от случаите бях разочарована. “

Копирано от https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/5869982
© www.24chasa.bg
Този кмет миналата година победи кандидата на герб и за трети мандат   стана кмет  избран мажоритарно  като независим  !

# 4 682
Иван и Андрей бяха водещи на Мюзик Айдъл и по време на кастингите до такава степен прекалиха с маймунджулъците си, че Глория ги оприличи на опосумите от "Ледена епоха" съвсем сполучливо. Тя им лепна този прякор.
Откъде тази информация, че са щели да озвучават героите?
Peace

# 4 683
Много хубави снимки, особено последната  Simple Smile

# 4 684
Оставиха Ути на финала до край за да могат да съберат повече парички от СМС-и.
На Тупарев и компания им беше ясно, че ако на финала са Меги и Еми на хората ще им е почти все едно коя от двете ще спечели и няма да има много голямо гласуване.

# 4 685
Торнев по Нова по политически въпроси

# 4 686
  • Варна
Не е разбрала къде ще е партито  hahaha
Ако е имало въртяща врата на клуба, вероятно още се опитва да влезе Joy

Напълно възможно! Емануела пък не е на участие, а вероятно пак е в тоалетната! Joy

# 4 687
  • София

Напълно възможно! Емануела пък не е на участие, а вероятно пак е в тоалетната! Joy

Но с кого  Thinking С Боби ? Laughing

# 4 688

Но с кого  Thinking С Боби ? Laughing
Може пък да е замъкнала Вальо- хем да му проскубе кълчището по главата, хем да му покаже че на тези години за нищо не става, хем да види Рена че и  нея за нищо не я бива.

# 4 689
Ще направя малко спам, има си точна тема по въпроса ми, но тук ще го видят повече хора. Не ме бийте  Embarassed
Някой има ли в електронен вариант книгата/те на Миглена " Да си направиш шоу" и последвалите още 2 части? И да съм максимално нахална, .тхт формат ми е идеален. Мерси.

# 4 690
  • София
А този титан на мисълта Тенчева защо е така мълчалива във ФБ! Ей начи, притеснихте я жената и ше вземе да спре с проектите и творчеството си!!!  Mr. Green
Осмичка, Рени и въртящата врата си я представих просто, култово!!!  Joy

# 4 691
А този титан на мисълта Тенчева защо е така мълчалива във ФБ! Ей начи, притеснихте я жената и ше вземе да спре с проектите и творчеството си!!!  Mr. Green
Осмичка, Рени и въртящата врата си я представих просто, култово!!!  Joy

Вероятно постовете на Тенчева са ограничени до шепата интелектуалци, които могат да оценят брилянтната й мисъл, не са достъпни до невежата маса хейтъри

# 4 692
Хаххаха и аз си представих Рени как търси мястото на партито. Виждам го като сценка от Баш Бай Брадъра, ама с реалната Рени и си се хиля тука. Ей, страшни сте!  hahaha

# 4 693
И аз видях това за Пазарджик в интервюто на Меги, не са такива селяндури в Пазарджик май, каквито им се ще на ентелегенцията Wink Но както и да е. Много сладки снимки със семейството на Миглена...ох, като се сетя как я нападаха, че нямала семейство....бррр..

# 4 694
Ще гостува ли днес някой в Събуди се? Или ще нищят само изборите?

Общи условия

Активация на акаунт