Лидл - 93 Започна да става коледно :)

• 109 908
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
  • Вестерос
Всичко ли може да си поръчаш по телефона?
да, ако има залежала стока
Мерси, не знаех  Peace

# 181
  • Пловдив
Здравейте! Някой с отзиви за шприца за бисквити от следващата седмица. Преди 2 години си купих от Джъмбо, но беше пластмасов и на 3-тото пплзване му се спука корпуса. Този е метален би трябвало да е по-здрав.
И фондана за сладки достатъчно ли е еластичен.

# 182
От другата седмица евентуално коледни сладки, въпреки че ми е раничко. Напоследък нищо не може да ми хване окото.  Crossing Arms

# 183
Детски апрески кога ще пускат. Чудя се вече дали не съм ги изтървала направо Shocked

# 184
  • Варна
Ауу, другата седмица ще пускат смес за коледни сладки! Преди 2 години си бях взела от третия вид - "Линцер с какова глазура и сладко по ваш избор". Мнооого лесно и много вкусно Simple Smile Миналата година ги чаках, но не пуснаха. Този път ще заредя, мисля да пробвам и елхичките.
А сладкарските бои в тубички дали са от тези, с които можело директно да се рисува върху курабийките?

# 185
  • София
Апрески някъде края на ноември според мен, аз миналата година не ги дочках, тази също.  Tired

# 186
Апрески някъде края на ноември според мен, аз миналата година не ги дочках, тази също.  Tired

Аз държа още. Не за друго, но моят все църка че тук му обивало, там му подпирало и не смея честно казано от нормален магазин да купя. В Лидл поне мога да връщам и заменям Peace

Последно купихме маратонки есента от друг магазин, беше там, мери и след два дена-няма да ги нося, обиват ми ooooh! Върнах ги с триста зора и купих от друго място...

Месечинке, кви са тия смеси за коледни сладки - как се приготвят, какво се добавя newsm78

# 187
# 188
  • Варна
Тет,
на опаковката има подробни указания как се правят. Сместа е прахообразна, имам спомен, че яйце се добавяше, но не съм сигурна изобщо, беше отдавна. Но стана разкошен този сладкиш, който правих.
Апреските не знам кога ще пускат, но като цяло закъсняват със сезонните дрехи. Ето тези тънки пижами с дълъг ръкав ги пуснаха преди седмица за Хелоуин и сега бархетните. Че тях ли ще чакаме, който е ритал за пижама си е купил отдавна. Аз взех една хелоуинска светеща заради дребното, размерът му е перфектен (98-104, нищо че той гони 110 см Laughing поне този път са теснички и долнищата, и горнищата, затова пък длъжки), бих взела и бархетна, но вече съм накупила достатъчно. Зимни якета не са пускали (от тези, които бяха по 25 лева миналата година), какво чакат не знам... За апреските поне има време, сняг скоро не се очертава Simple Smile

# 189
# 190
  • София
А детски долнища грейки дали пускат?

# 191
Здравейте. Купих си електрическа четка за зъби преди малко. Прочетох упътването, но не ми стана ясно водоустойчива ли е, т.е. дали мога да се пъхна с нея под душа Mr. Green

# 192
Здравейте. Купих си електрическа четка за зъби преди малко. Прочетох упътването, но не ми стана ясно водоустойчива ли е, т.е. дали мога да се пъхна с нея под душа Mr. Green

Това пък защо Shocked

Ако влезе вода, може да се прецака. Аз имам с акумулираща батерия, случвало се е отиде вода и по-надолу от накрайника, когатог я плакна, не се е прецакала....но не бих я заливала обилно с вода Peace

# 193
Защото си мия зъбите докато си взимам душ сутрин Simple Smile Благодаря за мнението Simple Smile

# 194
Нестава за под душа,по възможност по-малко да се мокри.Моята я слагам даже легнала и влезе вътре малко вода,след което при смяна трудно изкарах главата,и се счупи механизма който завърта самата глава,не можаха да я оправят и ми върнаха парите.Та когато решите да сменяте накрайника,не го въртете, а направо дърпайте рязко,за да не се счупи като при мен.

Общи условия

Активация на акаунт