Лидл - 93 Започна да става коледно :)

• 109 630
  • 753
  •   1
Отговори
# 450
Някой има ли спомен кога пускаха пистолета за горещ силикон? Моят тотално ме предаде, а имам кажи-речи спешна нужда от него (до към месец трае отлагане) newsm78
Имам спомен, че покрай Коледа го пускаха, заедно с брокатени и цветни пръчки, но не съм убедена...

Днес видях плакат при касите - ще има пистолет от 24 ноември.
Аз имам такъв от миналата година и досега го ползвах с дюзата, която си беше поставена, когато го купих. Наскоро обаче реших да я сменя с друга и сега силикона започна да изтича не само от дупката,но и отстрани около дюзата. Аз ли не успях да я поставя добре  newsm78 Иначе съм доволна като цяло от него.

# 451
  • Козлодуй
Картофените дукеси и в нашето семейство се харесват Simple Smile

# 452
  • Пловдив
Някой има ли спомен кога пускаха пистолета за горещ силикон? Моят тотално ме предаде, а имам кажи-речи спешна нужда от него (до към месец трае отлагане) newsm78
Имам спомен, че покрай Коледа го пускаха, заедно с брокатени и цветни пръчки, но не съм убедена...

Днес видях плакат при касите - ще има пистолет от 24 ноември.
Аз имам такъв от миналата година и досега го ползвах с дюзата, която си беше поставена, когато го купих. Наскоро обаче реших да я сменя с друга и сега силикона започна да изтича не само от дупката,но и отстрани около дюзата. Аз ли не успях да я поставя добре  newsm78 Иначе съм доволна като цяло от него.
Hug Много те обичам, да знаеш Hug
Ползвала съм десетина пистолета, от този съм най-доволна Heart Eyes

# 453
  • велико търново
Здравейте!Здрвей покупката не е подходяща за 2г. момче.Защото на 9г. Комшичето изгуби хеликоптера си у моят комин .Безвъзвратно .

Големия ми син ми иска хеликоптер с дистанционно ,гледам че в Лидл ще пускат такъв..Миналата година май пак пускаха  същия хеликоптер newsm78.
Моля за мнения отнсоно играчката ,как ви струва?
Пласмасов ли е или метален ,чуплив ли е,опасно ли е за 2 годишно дете(това най ме притеснява),50 лв не са малко пари за мен newsm78 и се чудя..

# 454
  • Варна
Благодаря ви!

Хеликоптера е за големия ми син ,исках де..отказах се.За малкия не ставаше въпрос  Naughty Еестественно ,че не е  за него тази играчка.Се чудих опасно ли е докато големия си играе с него,остри перки ,как се управлява и т.н.
Бяхте полезни .. Hug

# 455
Е не е толкоз опасно, приземявали са го и на моята глава и съм жива  Crazy
И е сравнително здрав, в сравнение с други марки, скоро го ремонтирахме, изкарал е година у нас...но си е пипкаво уредче и много бързо се потрошава...ако имаш излишни пари, давай  Crazy Макар че като за вас има къде къде по-готини играчки в каталога

# 456
То големия беше на 10 като си го харесаха.
За малко дете, кола с дистанционно, от тези, които се въртят на всички посоки и не спират при най-малкия ръб. От този тип имаха като малки.
Скрит текст:
Може ли да ми дадете линк към тези колички, че имаме такава поръчка

# 457
Това коледното списание онлайн дали го има по магазините на хартия? Ще ми е удобно да взема две и да отбележа на бабите коледните подаръци и тези за рд  Mr. Green то не че не мога да ги изчакам по седмици...

# 458
Разпечатай им Peace

# 459
  • София
Момичета, има ли някакъв ефикасен препарат за почистване на перални? Отскоро се размириса нещо моята. Сигурно защото напоследък все затворена седи. Искам да я почистя преди да започне да ми умирисва и прането.

# 460
Момичета, има ли някакъв ефикасен препарат за почистване на перални? Отскоро се размириса нещо моята. Сигурно защото напоследък все затворена седи. Искам да я почистя преди да започне да ми умирисва и прането.
Има. Аз редовно правя профилактика с него, но не знам колко е ефикасен при наличието на някакъв проблем. Продават го по две бутилки в опаковка, всяка е по 250мл, бутилките са червени на цвят.

# 461

Чувала съм, че пералнята се вмирисва, ако ползваш само течен препарат за пране.
Ако е така, започни да редуваш с прахообразен.

# 462

Периодично пускам празна пералня на високи градуси с таблетка за съдомиялна. Друг вариант е пак празна пералня с половин шише белина.

# 463

Периодично пускам празна пералня на високи градуси с таблетка за съдомиялна. Друг вариант е пак празна пералня с половин шише белина.
Аз пускам веднъж годишно празна пералня с 10 пакетчета лимонтозу.  Peace

# 464
А може и периодично празна или пълна пералня с прах за бяло, най-дълга програма и на 90 или 95 градуса

Общи условия

Активация на акаунт