Лидл - 93 Започна да става коледно :)

• 109 493
  • 753
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Аз ще връщам седалката за тоалетна.Много е голяма, трябва ни друг размер.Не сме я разопаковали от фолиото, та се надявам да не ни направят проблем.
Харесвам ми, но е доста голяма . Разглеждах по сайтовете и кма подобни модели, та все ще купим друга.

# 736
Момичета, записвам се при вас с един въпрос и се извинявам ако вече е обсъдено, но прочетох няколко страници назад и не видях отговор Peace
В четвъртък ще пускат пистолет за горещ силикон. Дали някоя от вас да е купувала такъв преди newsm78 Интересно ми е дали е качествен?
Решила съм да го взема + по един пакет прозрачен и брокатен силикон.
Хвърлила съм око и на малките коледни играчки, но да видим дали ще са останали до четвъртък Mr. Green

# 737
Момичета, записвам се при вас с един въпрос и се извинявам ако вече е обсъдено, но прочетох няколко страници назад и не видях отговор Peace
В четвъртък ще пускат пистолет за горещ силикон. Дали някоя от вас да е купувала такъв преди newsm78 Интересно ми е дали е качествен?
Решила съм да го взема + по един пакет прозрачен и брокатен силикон.
Хвърлила съм око и на малките коледни играчки, но да видим дали ще са останали до четвъртък Mr. Green

Взимай смело Peace
Имам такъв от миналата година-чудесен е.

Ся ще ме карате да ходя за миксер
  Mr. Green

# 738
  • Бургас
Умирам от яд заради пистолета за силикон!!! Имам един на Патекс и един мини от Лидл пак, но и двата си работят и нямам очи да си купя този, а така ме блазни безкабелното ползване, поставката, трите дюзи... Tired Най-много пълнители да си взема от мъка, че покрай коледния и великденския базар отиват мнооого Crazy

За миксерчето още ще умувам, защото аз го искам основно за фрапе (за това поне ползвах моя античен подобен миксер от някакво нескафе, както и за бърз айрян), а там няма начин да оплескам, тъй като се бърка при минимално количество в дълбока чаша. И мляко ми се иска да пробвам да пеносам... та още ще мислА кой и откъде (ако има останали в Лидл де) Mr. Green

И Нил да не се скатава, щото тоз път тя си е наред, пък и темата си е "нейна"! Ама ха! smile3534

# 739
bradata, ако не се доредиш до лидълските, в Джъмбо има също доста мощни миксерчета - и на батерии, и с кабел за контакт...

Иначе ако аз ползвах толкова пистолет със силикон, колкото ти, щях да си го взема без да му мисля  Peace Аз имам един стар, с късо кабелче и знам каква мъка е като го ползвам, макар и рядко. Ако ми трябваше по-често, направо го взимах лидълския  Peace

# 740
  • Бургас
Ъъъ, малко ми трябва на мен, подкокоросвайте ме и фалитът предколедно ще е съвсем пълен Crossing Arms

# 741
  • Перник
И аз за фрапе искам миксерчето. bradata, ако искаш да разпениш мляко като за капучино, не мисля, че става с миксер тая работа  newsm78 Поне аз за целта си ползвам приставката на кафе машината  Simple Smile

# 742
  • Бургас
Аз точно за фрапе си купих миксерчето, чисто кафе не пия. Много съм доволна.
Купих от 3Д стикерите. Страхотни са! Налепихме ги и вече ми е едно коледно  Heart Eyes

# 743
  • по пътя
Влалчето и летището от кога са?Не ги виждам в новата брошура за тази седмица.

# 744
Влалчето и летището от кога са?Не ги виждам в новата брошура за тази седмица.

От другия четвъртък-1.12. мисля. Виж в коледната брошура, горе на страницата на Лидл... Peace

# 745
  • по пътя
ВБлагодаря!

# 746
https://spisanie.lidl.bg/

в ъгълчето на стр. пише датата Peace

# 747
  • Русе
Да попитам - някой пече ли хляб в хлебопекарна с брашното Кастело от 0,69 лв. тип 650?
От седмица насам хляба ми въобще не става. Като тухла е сбит. Смених три вида мая - не е от маята. Хляб правя вече две години, все по една и съща рецепта. Последните пакети, които купувам - брашното е на топчета. newsm78

# 748
Взимам само това брашно, вчера пекох хляб - всичко му беше наред, дори не го пресявам. Предимно от пакетите 2 кг купуваме. Маята ми също е лидълската на кубчета.

# 749
  • Русе
Взимам само това брашно, вчера пекох хляб - всичко му беше наред, дори не го пресявам. Предимно от пакетите 2 кг купуваме. Маята ми също е лидълската на кубчета.
Преди съм купувала от брашното по 2 кг. и мога да кажа, че има разлика с това от 1 кг. Снощи и маята ми беше лидълска и хляба пак е тежък. Малко по-надигнат е от предните, но пък преди десетина дни, доста често опираше в капака.

Общи условия

Активация на акаунт