Лидл - 93 Започна да става коледно :)

• 109 846
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
  • Вестерос
С какви кори и по колко на баничка правиш? Аз имам друга марка само за сандвичи, цяла плоча са, не съм пробвала да пека други неща там.

# 136
  • София
Скрит текст:
Инфрачервената лампа за нагревки е много полезна.Моята е от преди няколко години, тогава бяха по 20 лв., бяха по-малки, с кръгла форма и крушка Филипс.За хора, които имат проблеми със синузит или хрема, студени крайници и т.н. е голямо облекчение.Абсолютно си струва парите.Облекчението се усеща още на първата, най-късно втората процедура. Peace

Знам, че инхалаторът е обсъждан многократно. Знам, че мненията са преобладаващо положителни, но нямам спомен да съм чела, дали повлиява проблеми с "алергични" секрети.
Скрит текст:
Става въпрос за отключена на "дърти години" алергия, към не се знае какво  Shocked Непрестанна кихавица, като се наведе тече, като се изправи се запушва. На моменти очите кървясват чак. Няма значение пролет, лято, есен или зима. Няма значение в София ли е или на морето  ooooh! Ужас!

алергия най-вероятно няма да повлияе,при алергии може да подобрите положението с този продукт
http://www.iherb.com/product-reviews/Natrol-Quercetin-500-mg-50- … apsules/2248/?p=1

инхалатора е много полезен при астна,бронхит ,кашлици,хрема ......позваме на друга марка от няколко годин,но и за този лидълски съм чела положителни отзиви

тук има доста инфо за инхалациите
http://eruditabg.com/?pid=17&NewsID=73

Знам, че инхалаторът е обсъждан многократно. Знам, че мненията са преобладаващо положителни, но нямам спомен да съм чела, дали повлиява проблеми с "алергични" секрети.
Скрит текст:
Става въпрос за отключена на "дърти години" алергия, към не се знае какво  Shocked Непрестанна кихавица, като се наведе тече, като се изправи се запушва. На моменти очите кървясват чак. Няма значение пролет, лято, есен или зима. Няма значение в София ли е или на морето  ooooh! Ужас!
аз съм със сто алергии Mr. Green
Скрит текст:
с описаните симптоми, все едно някой за мен пита hahaha
Ползвам го, когато положението е много зле, но не очаквай чудеса Peace

#Frozen#, kokovi4, sweet_maniche, 
сърдечно благодаря!  Hug Ще се възползвам от всички съвети.

# 137
  • София
С какви кори и по колко на баничка правиш? Аз имам друга марка само за сандвичи, цяла плоча са, не съм пробвала да пека други неща там.
На предишната страница последния пост съм отговорила. С тънки кори съм правила. Виж рецептата на Пепи. Само че, тя реди корите една в/у друга /което е може би по добре/, а аз ги сгъвах на триъгълници и пекох по две. Като не притисках до края.

# 138
  • София
Здравейте,
Някой виждал ли е лозови листа за сарми?

# 139
Лозови не знам, но има зелеви в буркан от 1л Peace

# 140
Запис.
Следя за още инфо за двете джаджи - инхалатор и лампата.

# 141
Здравейте.Днес си купих Инхалатор Sanitas.Някой ползвал ли е и какви са вашите отзиви? Simple Smile
Имаше доста положителни отзиви, мисля , че в предната тема.
Днес купих инхалатора и вече инсталирах мъжа ми на него, защото е с кашлица от няколко дни. Надявам се и очаквам подобрение. Отдавна исках да купя. Малко е шумничък, но предвид винаги добрите отзиви за този продукт и постоянната нужда през студените месеци, ние сме 5 човека у дома, с бронхити, хронични ринити и какви ли не респираторни проблеми, за нас е жизнено необходим!

# 142
  • Бургас
Бях чела хубави отзиви за лютеницата Чира с парченца, но онзи ден опитах за първи път. Наистина е много добра, точно по моя вкус, лютеничката от детството ми.

# 143
  • Beyond the stars
За темата  bouquet
Тази седмица ще чакам четвъртък за мъжките клинове. Иначе меките гащеризони много топлят, имам подобен
И има ли някакъв трик за лесно използване до wc?

Мииии трик няма, ама не е чак толкова голям проблем според мен. Както са обяснили - като всеки друг цял бански, гащеризон и т.н.  Laughing

Последна редакция: вт, 08 ное 2016, 21:38 от Вълшебство

# 144
  • Щастлива мама на 3 слънца
Бях чела хубави отзиви за лютеницата Чира с парченца, но онзи ден опитах за първи път. Наистина е много добра, точно по моя вкус, лютеничката от детството ми.
супер е

# 145
И аз взех инхалатора! Вие дезинфектирате ли преди или след всяка инхалация и с какво (с оцет и дестилирана вода ли , както е оказано в инструкцията) ?

# 146
  • Пловдив
Мия непосредствено след и преди употреба единствено с гореща вода  Peace

# 147
  • Бургас
И аз се бях наточила да взема от лютеницата, но я открих само в голям буркан. Има ли малки? Че в къщи само аз ще я ям.

# 148
  • по пътя
Дано успея да стигна тая седмица до Лидл, лютеница и аз искам, някакви отзиви за точилото за ножове? Нося си стикерите и на касата ли питам за играчките?

# 149
  • Пловдив
Купих от вакуумните торби и след 2 дена бяха поели въздух.Гледам "ципа" е добре затворен и на двете, освен да изпускат от клапата. Успявате ли да ги задържите вакуумизирани?

Общи условия

Активация на акаунт