Лидл - 93 Започна да става коледно :)

• 109 846
  • 753
  •   1
Отговори
# 150
Лозови не знам, но има зелеви в буркан от 1л Peace

Хубави ли са? Да не е някоя немска рецепта със захар?

# 151
Купих от вакуумните торби и след 2 дена бяха поели въздух.Гледам "ципа" е добре затворен и на двете, освен да изпускат от клапата. Успявате ли да ги задържите вакуумизирани?
   И при над едната торба изпусна въздуха.

# 152

Не знам. Купих само нарязано кисело зеле, тогава забелязах, че има в същия по големина буркан и само зелеви листа завити. Нарязаното кисело зеле беше доста кисело-солено като за моя вкус, но иначе ми хареса.  Стоят до консервите.

Сол, лимонена киселина и регулатор на киселинността-това за нарязаното, погледнах бурканите сега.

# 153
Мерси, ще пробвам. bouquet

# 154
И аз взех инхалатора! Вие дезинфектирате ли преди или след всяка инхалация и с какво (с оцет и дестилирана вода ли , както е оказано в инструкцията) ?
И аз  мия само с гореща вода .
Преди  , докато бе малко детето и имах един разтвор на Чико  за студена стерилизация   на бебешки биберони и шишета   -  слагах частите във въпросния   разтвор . След като е удачен за всякакви бебешки неща, реших , че и за инхалатора става . Проблема е  да не се  мие с препарати -  част от тях ,за да не останат и се вдишат   впоследствие  -така ми обясни лекар . Мисля  съм си слагала и в бебешкия  стерилизатор за микровълнова .

Купих от вакуумните торби и след 2 дена бяха поели въздух.Гледам "ципа" е добре затворен и на двете, освен да изпускат от клапата. Успявате ли да ги задържите вакуумизирани?
  И при над едната торба изпусна въздуха.

Аз понеже ползвам такива торби  от много време ,  мога да кажа , че всички видове и марки   пропускат  -на късмет е - как ще затворите - може да се пробие някъде  самия плик , може от клапана да изпуска  . НО Лидълските са по-плътни и качествени в сравнение  с тези по левчетата  .И от  Немски магазини съм купувала - едновременно два плика-  единия    се разцепи  още с разпечатването , другия  го  пълних и изпразвах, и вакумирах няколко пъти.

Последна редакция: ср, 09 ное 2016, 14:44 от sladka_tortа

# 155

Не знам. Купих само нарязано кисело зеле, тогава забелязах, че има в същия по големина буркан и само зелеви листа завити. Нарязаното кисело зеле беше доста кисело-солено като за моя вкус, но иначе ми хареса.  Стоят до консервите.

Сол, лимонена киселина и регулатор на киселинността-това за нарязаното, погледнах бурканите сега.

А аз купих от немското кисело зеле-консерва...няма такъв киселяк! Sick

# 156
Кое е това немско кисело зеле-в буркани ли е ? newsm78
Това, за което аз говорих, е на Чира, в големи еднолитрови буркани.

# 157
  • Перник
Кисело зеле Чира мъжът ми си купуваше миналата година, защото не сложихме вкъщи. Той си го ядеше, но на мен не ми хареса - имах чувството, че е варено  Sick

# 158
При нас детето го хареса Shocked едвам го опазих зелето за тавата със свинско Mr. Green Но е доста соленко.

# 159

Синът ми беше с бронхит това лято. Беше уж в болница но не на стационар А си го водихме  за вливки , дадоха ни под наем инхалатор да правим процедурите вкъщи. Беше ужасно шумен. Вероятно всички са такива...

# 160
  • по пътя
Малко ме отрязаха днес на касите, трябвало да ми се обадят за играчката, newsm78 голяма излагация с тия играчки, добре че децата не се вманиачиха и забравиха вече.
Много ми хареса йогурта на Пилос. Купих за детската стая и от тези лапми, прожекторните, да видим колко ще издържат.

# 161

Синът ми беше с бронхит това лято. Беше уж в болница но не на стационар А си го водихме  за вливки , дадоха ни под наем инхалатор да правим процедурите вкъщи. Беше ужасно шумен. Вероятно всички са такива...

Не са.

# 162
  • Перник
Малко ме отрязаха днес на касите, трябвало да ми се обадят за играчката, newsm78 голяма излагация с тия играчки, добре че децата не се вманиачиха и забравиха вече.
...

Аз пък имам друго притеснение - моята играчка, която липсваше в списъка трябва да пристигне днес в магазина. Обаче няма да имаме възможност да я вземем днес, а вероятно чак в събота. Та, дали ще ни чака Бък?  Crazy

# 163
  • София
От шатрата се сдобих с елха и се наложи по-рано да я украсим и я сглобих. Хубава е, кичеста и висока. Стойката е стабилна. Доволна съм, за 35лв е прекрасна сделка.

# 164
  • sofia
Гледам зимните мъжки якета. Чудя се дали са ги пускали преди? Ако са ги продавали какви са отзивите за тях?

Общи условия

Активация на акаунт