Лидл - 93 Започна да става коледно :)

• 109 868
  • 753
  •   1
Отговори
# 195
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз си взех четката, доволна съм.

# 196
А я кажете, който е правил коледни сладки от смесите миналата година, колко време може да се съхраняват сладките?  Peace Тази година мисля коледните ми подаръци за всички да са кутии със сладки, и ми се иска да знам колко време горе долу издържат, за да си направя план кога, за кого, какво да приготвям Simple Smile благодаря  bouquet

# 197
Здравейте!
Смесите за Коледни сладки имат ли много химия в състава си, ако някой е загледал съдържанието?
Детето иска да правим бисквити за Дядо Коледа, не правя сладкиши и се чудя.
Харесах си някои от готовите лакомства иначе. Дамските долнища евентуално и силиконова подложка за печене. Помня, че по Великден беше по-скъпа, над 10лв. за бр. Имам от 3г. една и е чудесен помощник в кухнята.

# 198
  • Бургас
Че то почти всичко от готовите сладки си го имаше и миналата седмица. Rolling Eyes

# 199
Мм, патица...от зимата ги чакаме  newsm44

# 200
  • sofia
Здравейте!
.......силиконова подложка за печене. Помня, че по Великден беше по-скъпа, над 10лв. за бр. Имам от 3г. една и е чудесен помощник в кухнята.

Различни размери са. И аз миналата година взех тази (пак толкова си беше цената) и после загледах другата пролетта и установих, че е по-голяма.

# 201
Възможно е. Не съм ги гледала подробно. Ще си взема от тези, размера е удобен.

# 202

Ама използва ли я вече?

# 203
  • ВАРНА-морето,сините вълни.

Ама използва ли я вече?
Е,как!!!!! Laughing

# 204
Другата седмица ще се разоря, харесах си доста неща от коледните  Heart Eyes

# 205
Че те и сега ги има Laughing за сладките неща говоря. Peace

# 206
  • София
Тая сутрин отидох за мъжките якета, че ММ нещо ги хареса в каталога. Е, в 9.00 имаше само 2 и то от най-малкия размер. Sad

# 207
Ми халал да са им, то пък щото няма якета по другите магазини  Stop
Много мразя така

# 208
Я да ви питам, някой взимал ли е тези откопчаващи се форми за печене, функционални ли са, няма ли да се разчепят бързо  newsm78

Скрит текст:

# 209
Електрическата четка за зъби с презареждаща се батерия ли е или трябва да се сменят? Като ви чета за якетата май няма да го огрее ММ. Иначе топлят ли?

Общи условия

Активация на акаунт